Frozen Yogurt Benelux

Frozen Yogurt Benelux franchise formule

franchisen bij Frozen Yogurt Benelux

frozen yogurt benelux franchise

 

Frozen Yogurt Benelux franchise is sinds 2015 actief in Nederland en is in 2017 begonnen met samenwerken waarbij franchise de basis vormt. De producten worden aangeboden onder de merknaam Ollie’s. Franchisenemers van Frozen Yogurt Benelux bieden de producten (ijsmachines en de yoghurt) aan bij horeca gelegenheden, cafetaria, sportscholen, schoolkantines, etc.  U bent binnen uw eigen regio het aanspreekpunt voor het merk en de producten.

Over de Frozen Yogurt Franchise

De producten van Frozen Yogurt Benelux zijn gemaakt van 100% magere (biologische) yoghurt.  Deze kwaliteitsproducten worden aangeboden onder de merknaam Ollie’s. De frozen yogurt wordt opgemaakt met fruit en/of toppings en is een goede vervanger voor (ongezonder) ijs. De producten worden namelijk gemaakt met 100% magere (biologische) yoghurt en bevatten slechts max. 100 calorieën per 100 ml.

In Nederland wordt frozen yogurt steeds populairder. Mede dankzij de gezondheidstrend. Het product bevat namelijk weinig calorieën. Frozen Yogurt Benelux heeft al duizenden smaaktests gedaan met vele lovende reacties. Een duidelijk teken dat het product in de smaak valt.

Franchise ondernemer worden bij Frozen Yogurt Benelux franchise?machinemetfruit

Frozen Yogurt Benelux is op zoek naar commerciële mensen die bij voorkeur al kennis hebben van de horeca-gelegenheden binnen hun woonomgeving. Met name snackbars, hotels, sportscholen, schoolkantines en restaurants zijn interessante prospects voor je.

Wij zijn ervan overtuigd dat je eigen inbreng cruciaal is voor je succes. Jouw persoonlijke inbreng als regio account manager is een must om jouw nieuwe relaties aan je te binden. Als zelfstandig ondernemer ben je full time beschikbaar, energiek, creatief, flexibel, communicatief sterk, overtuigend en behulpzaam. Kortom een commercieel talent.

Je zal je eigen rayon hebben waarbinnen je exclusief mag opereren. Kennis van het volledige assortiment aan producten is hierbij essentieel. Het portfolio bestaat uit een aantal innovatieve producten, te weten frozen yogurt in meer dan 25 smaken en yogurt shake producten. Daarnaast beschikt Frozen Yogurt over een range van betaalbare ijs en shake machines waarmee deze producten gebruiker klaar kunnen worden gemaakt.

Dus heb je interesse om actief te zijn in deze opkomende en winstgevende markt? Vraag dan direct meer informatie aan!

logo-frozen-yogurt-beneluxAangesloten bij De Nationale Franchisegids

 

 

 


Frozen Yogurt Benelux franchise informatie

Activiteit:

Frozen Yogurt Benelux verkoopt Frozen Yogurt producten en de bijbehorende ijsmachines aan tankstations, cafetaria, sportscholen, schoolkantines, e.d. De frozen yogurt producten zijn 100% Biologisch, gezond en uiterst lekker.

Branche: - - -
Werkt met ondernemers sinds: 2016
Entreegeld: € 7.500
Jaarlijkse franchisefee: 2% over de gerealiseerde omzet en 2% reclame fee
Totale investering: Vanaf €25.000
Benodigd eigen vermogen: Vanaf € 5.000
Gemiddelde omzet pv: €.450.000
Type samenwerking: Franchise
Omschrijving training: Ondernemer ontvangt training op het hoofdkantoor
Hoe is de inkoop geregeld: Centraal
Verkoop oppervlakte: N.v.t.
Locatie omschrijving: Ondernemer werkt vanuit huis
Verzorgingsgebied: Vanaf 100.000 inwoners.
Contact franchisegever: Neem contact op met deze formule

Aantal vestigingen

2016:
1 eigen
2017:
1 eigen en 2 zelfstandig
2018:
1 eigen en 2 zelfstandig

Youtube video's


 

skyscraper-banner-website

banner-volop-kansenV2

franchise-banner-abn-amro-3

Meer informatie  

Bent u geïnteresseerd in deze formule?

Vraag dan nu geheel vrijblijvend informatie aan.

Ja ik wil gratis informatie over
Frozen Yogurt Benelux