Quetzal de Chocoladebar

Quetzal de Chocoladebar franchise formule

franchisen bij Quetzal de Chocoladebar

Quetzal de Chocoladebar zoekt franchisenemers

Quetzal franchise is een formule die zijn oorsprong vindt in Gent, België sinds 2001. Deze Belgische chocoladebar is gespecialiseerd in chocolade-gerelateerde producten. Momenteel heeft de formule 6 vestigingen, waarvan 2 in België, 2 in Duitsland en 2 in Nederland.

quetzal-quote-klein2

Over Quetzal de Chocoladebar

Een Quetzal de Chocoladebar is een nieuw concept in Nederland. het interieur is aangepast op het assortiment, met rustgevende muziek.

De chocolade die gebruikt wordt voor de verscheidene producten vindt zijn oorsprong in Ghana, Ecuador en Guatemala. Deze herkomst vindt u terug in de uitstraling van de franchiseformule. Kwaliteit staat bij Quetzal hoog in het vaandel. De formule is in België al succesvol met twee goedlopende vestigingen in Antwerpen en Leuven. Omdat veel Nederlandse klanten enthousiast waren tijdens hun bezoek aan één van deze vestigingen wil de formule uitbreiden naar Nederland. De kwaliteit van Belgische chocoladeproducten wordt in Nederland geroemd.

Het assortiment bestaat voornamelijk uit drankjes en zoete hapjes. Het merendeel bevat uiteraard chocolade, maar er wordt ook koffie en thee geschonken en er worden fruithapjes en brownies geserveerd.

quetzal_producten_brownies

quetzal_producten_ijscoupes
quetzal_producten_koffie_thee
quetzal_producten_sweets

Chocolade in pure vorm

Bij de Quetzal de Chocoladebar zijn de producten gebaseerd op diverse chocoladesoorten. Op de menukaart staan diverse soorten chocolademelk, chocolade milkshakes, ijs en fruit met chocolade, brownies, wafels en andere lekkernijen. Daarnaast zijn ook koffie, thee, smoothies en andere producten te verkrijgen. De chocolade en de aanverwante producten worden op een ambachtelijke en duurzame manier gemaakt.

Totaalbeleving Quetzal

In de trendy bars die zijn ingericht door Quetzal staat alles in het teken van chocolade in zijn puurste vorm. Het gebruik van hoogwaardige materialen is de standaard. De slimme formule combineert geuren, smaken, kleuren en klanken die perfect op elkaar zijn afgestemd. De Quetzal de Chocoladebar is een absolute totaalbeleving. “De eerste keer dat ik deze formule heb bezocht in België was ik direct enthousiast. Het duurde dan ook niet lang dat ik deze franchise formule graag in Nederland wilde introduceren. Over de oprichting van de eerste Chocoladebars zijn onderhandelingen gaande met ondernemers in meerdere steden van Nederland.”, aldus Robert Hoenderdos, master franchisenemer Quetzal Nederland.

 

logo_Quetzal-01
Aangesloten bij De Nationale Franchisegids - logo voor op website formule


Quetzal de Chocoladebar franchise informatie

Activiteit:

In de Quetzal Chocoladebar is het genieten van alles rondom chocolade. Van 100 soorten verse chocolademelk tot brownies, wafel, ijs, shakes, koffie, thee smoothies, chocolade fondue en natuurlijk een high Choq. Stralende ondernemer als middelpunt.

Branche: - - -
Werkt met ondernemers sinds: 2008
Entreegeld: € 12.500
Jaarlijkse franchisefee: 5% over de bruto omzet
Totale investering: € 65.000- 95.000
Benodigd eigen vermogen: € 20.000- 65.000
Gemiddelde omzet pv: Tussen € 125.000 - € 300.000
Type samenwerking: Hard Franchise
Omschrijving training: Er wordt een opleiding aangeboden die uit drie modules bestaat: theorie, praktijk en klantenomgeving
Hoe is de inkoop geregeld: Inkoop vindt zowel centraal als decentraal plaats
Verkoop oppervlakte: Vanaf 90 m²
Locatie omschrijving: A1 met high traffic
Verzorgingsgebied: Vanaf 85.000 inwoners
Contact franchisegever: Neem contact op met deze formule

Aantal vestigingen

2017:
9 zelfstandig
2018:
5 zelfstandig
2019:
2 zelfstandig
Buitenland:
2 in België, 2 in Duitsland

Youtube video's
skyscraper-banner-website

banner-tubz-europe

franchise-season-art-class

Meer informatie  

Bent u geïnteresseerd in deze formule?

Vraag dan nu geheel vrijblijvend informatie aan.

Ja ik wil gratis informatie over
Quetzal de Chocoladebar