Quetzal de Chocoladebar

Quetzal de Chocoladebar franchise formule

franchisen bij Quetzal de Chocoladebar

Quetzal de Chocoladebar zoekt franchisenemers

Quetzal is chocolade in de horeca. Hoge marge en een relatief lage investering maken franchisen bij Quetzal zeer interessant. Quetzal franchise is een formule die zijn oorsprong vindt in Gent, België sinds 2001. Momenteel heeft de formule 6 vestigingen, waarvan 2 in België, 2 in Duitsland en 2 in Nederland.

quetzal-quote-klein2

Over Quetzal de Chocoladebar

Een Quetzal chocoladebar is een dag horeca concept waarin gewerkt wordt met enkel verse producten. Alles bereid met vloeibare chocolade in de smaak van de klanten. De chocolade die gebruikt wordt voor de verscheidene producten vindt zijn oorsprong in Ghana, Ecuador en Guatemala. Deze herkomst vindt u terug in de uitstraling van de franchiseformule. Kwaliteit staat bij Quetzal hoog in het vaandel. De formule is in België al succesvol met twee goedlopende vestigingen in Antwerpen en Leuven. Omdat veel Nederlandse klanten enthousiast waren tijdens hun bezoek aan één van deze vestigingen wil de formule uitbreiden naar Nederland. De kwaliteit van Belgische chocoladeproducten wordt in Nederland geroemd. In Nederland zijn op dit  moment ook twee goedlopende vestigingen waar klanten verast worden door de complete chocoladebeleving.

Het assortiment bestaat uit 100 verschillende chocolade melken, koffie, thee, latte, smoothies, softdrinks, milkshakes en ijscoupes. Ook lunchproducten en een high choc behoren tot het assortiment. Alles bereid volgens eigen recept. De Quetzal Brownie wordt ruim geroemd.

Chocolade in pure vorm

Chocolade is Hot. Naast het uitgebreide bar assortiment chocoladeproducten hebben we bij Quetzal ook een uitgebreid assortiment Bonbons en een grote verscheidenheid aan chocolade producten zodat de klant altijd een leuk presentje kan meenemen. Alles wordt ambachtelijk bereid met bijpassende hoge marges zodat een rendabele winkel haalbaar is. Chocolade heeft een grote aantrekkingskracht op consumenten en zorgt voor een feel good beleving. Onderscheidend zijn in het grote aanbod van horecazaken in de gemiddelde stadscentra is niet eenvoudig, een chocoladebar daarentegen onderscheid zich snel. Groot voordeel van het starten van je eigen Quetzal vestiging is een relatief lage start investering en vanaf de start een hoge marge om snel rendabel te kunnen zijn.

Totaalbeleving Quetzal

In de trendy bars die zijn ingericht door Quetzal staat alles in het teken van chocolade in zijn puurste vorm. Het gebruik van hoogwaardige materialen is de standaard. De slimme formule combineert geuren, smaken, kleuren en klanken die perfect op elkaar zijn afgestemd. De Quetzal de Chocoladebar is een absolute totaalbeleving. “De eerste keer dat ik deze formule heb bezocht in België was ik direct enthousiast. Dit geheel is aangepast aan de Nederlandse markt en de reacties van klanten laten ons weten dat we een verrijking zijn  voor het huidige aanbod horeca zaken in Nederland. Klanten geven ons zeer hoge beoordelingen en vragen wanneer er vestigingen open gaan in andere steden in Nederland, aldus Robert Hoenderdos, master franchisenemer Quetzal Nederland.

Wil je graag vrijblijvend meer informatie ontvangen over ondernemen bij Quetzal? Dien dan nu je aanvraag in.

logo_Quetzal-01
Aangesloten bij De Nationale Franchisegids - logo voor op website formule


Quetzal de Chocoladebar franchise informatie

Activiteit:

In de Quetzal Chocoladebar is het genieten van alles rondom chocolade. Van 100 soorten verse chocolademelk tot brownies, wafel, ijs, shakes, koffie, thee smoothies, chocolade fondue en natuurlijk een high Choq. Stralende ondernemer als middelpunt.

Branche: - - -
Werkt met ondernemers sinds: 2008
Entreegeld: € 12.500 (incl. opleiding en startersbegeleiding)
Jaarlijkse franchisefee: 5% over de bruto omzet
Totale investering: € 65.000- 95.000
Benodigd eigen vermogen: € 20.000- 65.000
Gemiddelde omzet pv: Tussen € 125.000 - € 300.000
Type samenwerking: Hard Franchise
Omschrijving training: Er wordt een opleiding aangeboden die uit drie modules bestaat: theorie, praktijk en klantenomgeving
Hoe is de inkoop geregeld: Inkoop vindt zowel centraal als decentraal plaats
Verkoop oppervlakte: Vanaf 90 m²
Locatie omschrijving: A1 met high traffic
Verzorgingsgebied: Vanaf 85.000 inwoners
Contact franchisegever: Neem contact op met deze formule

Aantal vestigingen

2020:
2 zelfstandig
Buitenland:
2 in België, 2 in Duitsland

Youtube video's
skyscraper-banner-website
franchise-season-art-class

Meer informatie  

Bent u geïnteresseerd in deze formule?

Vraag dan nu geheel vrijblijvend informatie aan.

Ja ik wil gratis informatie over
Quetzal de Chocoladebar