VOM FASS franchise formule

franchisen bij VOM FASS

Verkoop aan particulieren en aan klasserestaurants van topkwaliteit artisanale producten getapt van het vat: olijf- en notenoliën, aceto balsamico’s en vruchtenazijnen, Single Malt’s, grappa’s en andere distillaten, likeuren en wijnen. Daarnaast biedt VOM FASS kookateliers, lezingen over gezonde voeding, whisky- en wijnproeverijen, enz…Van VOM FASS hebben wij geen opdracht ontvangen om informatie-aanvragen te verwerken. Onbekend is of zij wel op zoek zijn naar ondernemers. Risico is daarom aanwezig dat u geen respons ontvangt. De hieronder genoemde formules zijn actief in dezelfde branche en hebben expliciet aangegeven op zoek te zijn naar ondernemers/franchisenemers. Ook bij hen kunt u vrijblijvend informatie aanvragen:

Leonidas
Leonidas Leonidas is in 1913 ontstaan en maakt al 110 jaar de wereldbefaamde bonbons. Meer dan 100 unieke verschillende exemplaren bonbons…


VOM FASS franchise informatie

Branche: -
Type samenwerking: Franchise
Startjaar: 1994
Entreegeld:
Een éénmalige fee bij de start van de samenwerking die je moet betalen aan de franchisegever.
Staat in de Gids. Bestellen?
Franchisefee:
Periodieke vergoeding die je moet betalen aan de franchisegever voor de geleverde diensten/ondersteuning. Soms wordt het opgesplitst in een marketingfee, royalty of servicebijdrage.
Staat in de Gids. Bestellen?
Benodigd eigen vermogen:
Dat deel van de totale investering in je eigen VOM FASS dat je uit eigen geld en/of familielening moet financieren. Dit kun je dus niet lenen van de bank.
Ca. 25% van totale investering
Totale investering:
De totale investering in je eigen VOM FASS. De totale investering kan bijv. bestaan uit je eigen vermogen en een lening van de bank.
Tussen € 70.000 en € 90.000 afhankelijk van grootte locatie
Gem. oppervlakte vestiging: 40 - 70 m2
Locatie omschrijving: A1 - A2 - in delicatessensfeer
Verzorgingsgebied: 50.000 inwoners
Training/opleiding: Staat in de Gids. Bestellen?
Inkoop: Staat in de Gids. Bestellen?
Contact franchisegever: Staat in de Gids. Bestellen?

Meer informatie  

Bent u geïnteresseerd in deze formule?

Vraag dan nu geheel vrijblijvend informatie aan.

Ja ik wil gratis informatie over
VOM FASS