Culidelight
Culidelight franchise formule

franchisen bij Culidelight

culidelight-banner

Culidelight: Authenthieke, trendy & gezonde maaltijden voor jong en oud!

Culidelight is een nieuw en innovatief winkel-, catering-, en webshopconcept dat 1-, 2- en 4- persoonsmaaltijden verkoopt van restaurantkwaliteit. Het concept is ontstaan vanuit de overtuiging dat kant- en klaarmaaltijden uit de supermarkten beter, gezonder en veel lekkerder kan en moet. Door de vergrijzing, het bewust gezonder willen eten, de individualisering, het tegen gaan van voedselverspilling en de participatiestaat zijn wij overtuigd dat er een behoefte is aan een nieuwe vorm van duurzaam eten en aan een alternatief van het huidige voedselaanbod. De huidige winkel bewijst deze denkwijze!

Onze missie is om echt gezonde maaltijden en echt gemak te koppelen en dit voor een groot publiek beschikbaar te stelen. Ons streven is om de komende jaren, samen met franchisenemers, verder invulling te geven aan het concept op basis van creativiteit, duurzaam ondernemerschap en uiteraard praktijk ervaring.

Met Culidelight haal je een sterrenrestaurant in huis! De ingrediënten zijn puur en gekocht bij lokale boeren groenten bedrijven, slagers, poeliers of vishandelaren. Daarnaast importeren wij onze eigen specerijen en werken we niet samen met de Macro, Sligro, Hanos of andere groothandels. Alle groenten, vlees en vis worden met de hand gesneden. Ze worden ambachtelijk bereid op basis van onze eigen recepturen van onze topchefs, met 25+ jaar internationale ervaring, en daarna direct ingevroren. Daardoor zijn er geen onnodige conserveringsmiddelen, slechte e-nummers nodig en eet je dus een lekkere, pure maaltijd van restaurantkwaliteit.

De winkels zijn een one-stop-shop formule waar diepvriesvoorgerechten, diepvrieshoofdgerechten, diepvriesnagerechten, borrelgarnituur en wijnen (Sauter) kunnen worden gekocht. Culidelight biedt een ruime keuze uit diverse maaltijden (nu 95) van verschillende landen, windstreken en verschillende culturen. Deze zijn authentieke, trendy en gezond voor jong en oud.

De franchiseformule richt zich vooral op dorpen of stadsdelen met 35.000+ inwoners, met goede B1 locaties en is op zoek naar franchisenemers voor (naast dat ieder ander dorp of stads(deel) uiteraard het onderzoeken waard is) o.a. de dorpen/steden: Amsterdam, Bilthoven/De Bilt, Bloemendaal/Overveen, Den Haag, Oegstgeest, Rotterdam/Kralingen, Rozendaal/Velp, Vught, Wassenaar en Zeist om de groei van de franchiseorganisatie te realiseren.

De 1ste 5 nieuwe vestigingen krijgen 50% korting op de entree fee!*!*!

De gehele kosten zijn eventueel geheel op te halen in 1 maand i.s.m. onze business partner Capital Circle. (https://www.capitalcircle.nl/)

Met Culidelight Comfort is er een extra mogelijkheid om omzet te generen. Zie http://www.culidelight.nl/service/culidelight-comfort/ voor de mogelijkheden per franchisenemer.

Kijk naar de Culidelight Franchise folder op: https://issuu.com/culidelight/docs/folder_culidelight_franchise_1.0

Naast een concept, is Culidelight is ook een culinaire beleving. Graag nodigen we geïnteresseerden uit om te proeven, te ervaren en verder te bespreken. Vraag geheel vrijblijvend ons informatiepakket aan!

Aangesloten bij De Nationale Franchisegids - logo voor op website formule

Culidelight(logo-clear)16-08


Culidelight franchise informatie

Activiteit:

Culidelight is een nieuw en innovatief webshop- en winkelconcept dat 1-, 2- en 4- persoonsmaaltijden verkoopt van restaurantkwaliteit. Deze kenmerken zich door een authentieke, trendy en gezonde maaltijden voor jong en oud.

Branche: - -
Werkt met ondernemers sinds:2016
Entreegeld:Niet van toepassing
Jaarlijkse franchisefee: 5% van de bruto omzet
Totale investering:Tussen de € 20.000 en de € 30.000 per winkel
Benodigd eigen vermogen:5.000
Gemiddelde omzet pv:€ 95.000 - € 150.000
Type samenwerking:Hard Franchise
Omschrijving training:Stage in de winkel & keuken
Hoe is de inkoop geregeld:Centraal, via diverse leveranciers
Verkoop oppervlakte:120m² en een pantryruimte van 20m²
Locatie omschrijving:B1 locatie met zicht op de winkel vanuit de aanrijrichting
Verzorgingsgebied:35.000 inwoners in een exclusief gebied
Contact franchisegever: Neem contact op met deze formule

Aantal vestigingen

2016:
1 eigen
2017:
1 eigen

Culidelight Twitter

Meer tweets...

Youtube video's


skyscraper-banner-website

franchise-banner-abn-amro-3


seasons-artclass-banner

 

Meer informatie  

Bent u geïnteresseerd in deze formule?

Vraag dan nu geheel vrijblijvend informatie aan.

Ja ik wil gratis informatie over
Culidelight

Vragen? Bel ons! 055-8200 226