Taco Mundo
Taco Mundo franchise formule

franchisen bij Taco Mundo

Taco Mundo formule banner
DE TACO MUNDO FORMULE

Online eten bestellen was nog nooit zo populair als nu en de Mexicaanse keuken is bij steeds meer mensen geliefd. Dat komt goed uit, want bij Taco Mundo zijn we goed in het vers bereiden en bezorgen van Mexicaanse gerechten. Met 22 vestigingen over het hele land weet iedereen de fresh made mex van Taco Mundo zo te vinden. Online via onze website en onze app.

Als echte liefhebbers van het Mexicaanse eten, vinden we het belangrijk te werken met goede, verse ingrediënten. Alle gerechten worden per order gemaakt door onze taqueros in de vestigingen en van daaruit bezorgd. We kiezen zorgvuldig onze leveranciers. En ook duurzaamheid hebben we hoog in het vaandel staan. Zo zijn onze verpakkingen recyclebaar en hebben we de ambitie om in 2020 alleen nog maar te bezorgen met elektrisch aangedreven brommers en fietsen.

Met een stevige positie in de top tien van grootste bezorgformules staat Taco Mundo sinds 2000 bekend als de bezorger voor fresh made mex in Nederland. Taco Mundo blijft in ontwikkeling. We zijn een dynamische formule die altijd inspeelt op de nieuwste trends op het gebied van food en foodbezorging.

TACO MUNDO GROEIT VERDER

Er is groot groeipotentieel voor Taco Mundo en haar franchiseondernemers! Uit onderzoek (FSIN Food, 2016) kwam naar voren dat de markt voor foodbezorging spectaculair blijft groeien. De omzet van de totale foodbezorgmarkt in 2016 bedroeg circa 1,7 miljard euro. Dit is een verdubbeling ten opzichte van 2014.

Natuurlijk groeit Taco Mundo hard mee en liggen er nog talloze kansen voor ambitieuze franchiseondernemers in steden zoals Alkmaar, Apeldoorn, Arnhem, Den Bosch, Den Haag (3e locatie), Dordrecht, Eindhoven (2e locatie), Enschede, Groningen (2e locatie), Maastricht, Nijmegen en nog veel meer.

taco-mundo-franchise-zonder-armband
JE EIGEN TACO MUNDO

Heb je affiniteit met food en vind je het leuk om mee te liften op de trend van Mexicaans eten? Ben je servicegericht, weet je anderen te inspireren en motiveren? En hou je van aanpakken? Beschik je daarnaast over een eigen startkapitaal? Word dan franchiseondernemer bij Taco Mundo!

Binnen onze formule kun je jouw klanten een optimale kwaliteit en service bieden die uniek is in de foodbezorging.

Wij als franchisegever zorgen voor de centrale taken zoals inkoop, marketing, automatisering, conceptontwikkeling en operationele en administratieve ondersteuning.

Wil jij als franchisenemer gaan ondernemen en wordt je enthousiast van ons verhaal? Dan komen we graag met je in contact. Vul het franchiseformulier in op onze website TacoMundo.com.

Hasta la vista.

fb-wij-staan-op-de-franchisebeurs-2018

logo_Taco_Mundo

Aangesloten bij De Nationale Franchisegids - logo voor op website formule


Taco Mundo franchise informatie

Activiteit:

Taco Mundo is de fresh food formule voor de Mexicaanse keuken.

Branche: -
Werkt met ondernemers sinds:2006
Entreegeld:€ 5000
Jaarlijkse franchisefee: 7% van de omzet
Totale investering:€ 125.000
Benodigd eigen vermogen:€ 40.000
Gemiddelde omzet pv:Tussen € 300.000 - € 500.000
Type samenwerking:Hard Franchise
Omschrijving training:Intensief trainingsprogramma van 1 maand.
Hoe is de inkoop geregeld:Inkoop bij centrale logistieke partner
Verkoop oppervlakte:100 m²
Locatie omschrijving:B1 met high exposure
Verzorgingsgebied:50.000 huishoudens
Contact franchisegever: Neem contact op met deze formule

franchise vestigingen van Taco Mundo

Aantal vestigingen

2016:
2 eigen en 16 zelfstandig
2017:
20 zelfstandig
2018:
24 zelfstandig
Buitenland:
-

Youtube video'sMeer informatie  

Bent u geïnteresseerd in deze formule?

Vraag dan nu geheel vrijblijvend informatie aan.

Ja ik wil gratis informatie over
Taco Mundo