Doppio Espresso

Doppio Espresso franchise formule

franchisen bij Doppio Espresso

Start jouw eigen Doppio Espresso franchise!

Een onderscheidend merk gebouwd op passie en aandacht, waarbij de wens van onze gasten resulteert in (h)eerlijke producten en waar gewone dingen bijzonder goed zijn.
Dat is Doppio Espresso. Doppio Espresso is een plek voor ontspanning en een moment rust in de hectiek van alledag. Een plek waar we geloven in de kunst van het nietsdoen en de waarde die daarin schuilt. Vanuit het oogpunt van de gast uiteraard, want wij zetten alles op alles om hen een verwenmoment te laten ervaren.

Franchise
De kracht van succesvol zijn schuilt in de uniformiteit van de formule.
Vanaf het begin is het onze ambitie om de Doppio Espresso kwaliteit in heel Nederland bereikbaar te maken. Goede partners zijn hierin essentieel. Wij geloven sterk in de kwaliteiten van andere ondernemers en werken graag samen om elkaar te versterken. Groeien door de krachten van verschillende ondernemers te bundelen. Vandaar dat franchising de passende samenwerkingsvorm binnen ons concept is.

Het grote voordeel van franchisenemerschap bij Doppio Espresso is dat jij je zo veel mogelijk kan richten op de dagelijkse gang van zaken in je eigen vestiging en je kunt focussen op onderscheidende gastvrijheid en het bieden van een ultiem verwenmoment. Vanuit het hoofdkantoor in Joure wordt er elke dag hard gewerkt om onze ondernemers zoveel mogelijk te ontzorgen en ondersteunen op het gebied van inkoop, marketing, automatisering en productontwikkeling.

Locaties
Wij willen uitbreiden naar locaties in steden vanaf 30.000 inwoners. We richten ons op A2 en B1 locaties bij voorkeur op aanlooproutes of in de nabijheid van retailwinkels die hetzelfde publiek aantrekken. Daarnaast behoren locaties in de buurt van campussen en/of universiteiten tot de mogelijkheden. Een terras is gewenst, maar geen absolute noodzaak.

Vestigingen variëren in grootte van ca. 100 tot 300 vierkante meter. Dit kan zijn in de vorm van een to-go concept of een echte verblijfsruimte. Doppio Espresso ondersteunt je in de volledige ontwikkeling van je eigen vestiging.

Doppio ondernemers
Als Doppio familie willen wij graag uitbreiden. Er zijn een aantal aspecten wat een ondernemer een goede Doppio ondernemer maakt. Wat wij in jou zoeken:
* je ademt gastvrijheid
* je bent proactief en ondernemend
* ongeremd enthousiasme en passie zijn je niet vreemd
* je stelt hoge eisen aan kwaliteit
* je begrijpt de wens om gewone dingen bijzonder goed te doen

Omschrijven deze woorden jou? Ben je enthousiast geworden en beschik je over de passie, ervaring en middelen om een Doppio Espresso vestiging te exploiteren? Heb je altijd al willen ondernemen en je aansluiten bij een dynamische organisatie? Dan ben jij de franchisenemer die wij zoeken!

Tot slot: Doppio Espresso wil groeien! Denk je een geschikte locatie te hebben, vraag dan direct informatie aan. Wij komen graag met jou in contact.

logo doppio

 

Aangesloten bij De Nationale Franchisegids - logo voor op website formule


Doppio Espresso franchise informatie

Activiteit:

Een succesvol Italiaans concept gebouwd op passie, waarbij wij onze gasten meenemen in een unieke smaak- en servicebeleving met de mooiste koffies, theeën, taartjes, ontbijt en uitgebreide lunch.

Branche: -
Type samenwerking: Hard Franchise
Startjaar: 2007
Lid NFV: Ja
Entreegeld:
Een éénmalige fee bij de start van de samenwerking die je moet betalen aan de franchisegever.
€ 16.500
Franchisefee:
Periodieke vergoeding die je moet betalen aan de franchisegever voor de geleverde diensten/ondersteuning. Soms wordt het opgesplitst in een marketingfee, royalty of servicebijdrage.
6% van de bruto omzet + 1% marketingfee
Benodigd eigen vermogen:
Dat deel van de totale investering in je eigen Doppio Espresso dat je uit eigen geld en/of familielening moet financieren. Dit kun je dus niet lenen van de bank.
Minimaal 20% van de totale investering
Totale investering:
De totale investering in je eigen Doppio Espresso. De totale investering kan bijv. bestaan uit je eigen vermogen en een lening van de bank.
€ 180.000 - € 300.000
Gem. oppervlakte vestiging: 100 - 300 m²
Locatie omschrijving: A1 - A2 - B1 - B2 winkelgebied. Locatie met aanlooproute of in de buurt van scholen of kantoren. Voorkeur hoekpand met terras.
Verzorgingsgebied: Bij vookeur steden > 30.000 inwoners
Training/opleiding: Intern en extern trainingsprogramma
Inkoop: Centraal via Doppio Espresso en aangesloten leveranciers.
Aantal medewerkers: 4 - 10 fte
Contact franchisegever: Neem contact op met deze formule

Papa John's Franchise

Ludwig & van Dam Franchise

Flynth_franchise

Meer informatie  

Bent u geïnteresseerd in deze formule?

Vraag dan nu geheel vrijblijvend informatie aan.

Ja ik wil gratis informatie over
Doppio Espresso