Doppio Espresso

Doppio Espresso franchise formule

franchisen bij Doppio Espresso

START JOUW EIGEN DOPPIO ESPRESSO FRANCHISE!

Doppio Espresso Franchise: Een onderscheidend merk gebouwd op passie, waarbij wij onze gasten meenemen in een unieke smaak- en servicebeleving. Koffie is het hart van ons bedrijf. In elke kop koffie is terug te vinden hoe wij in het leven staan, hoe we met elkaar omgaan en hoe we ondernemen. Onze kernwaarden, oprecht, gastvrij, focus en professioneel zijn terug te vinden in elke kop koffie die je bij ons drinkt. Want bij Doppio zijn wij op jou gebrand.

FRANCHISE

Als Doppio Espresso Franchise ondernemer profiteer je van een compleet en succesvol concept, waardoor jij je focus kunt leggen op het meegeven van een unieke beleving aan je gast. Wij bieden onze franchisenemers en personeel een gedegen inwerkprogramma en trainingen aan. Daarnaast is er doorlopende persoonlijke en professionele ondersteuning voor, tijdens en na de opening. Wij concentreren ons op centrale zaken als inkoop, marketing, automatisering en productontwikkeling. Onze knowhow gecombineerd met de passie en het ondernemerschap van onze franchisenemers is het beste recept voor succes. Dit is de afgelopen jaren bekroond met diverse nationale en internationale awards.

WAAR WIL DOPPIO ESPRESSO VESTIGINGEN OPENEN

Doppio Espresso is vooral op zoek naar franchisenemers in steden met meer dan 30.000 inwoners. De grootte van het/je pand is afhankelijk van het type gebied. Stedelijke gebieden zullen grotere vestigingen hebben dan kleine kernen. Vestigingen variëren in grootte van ca. 100 tot 300 vierkante meter. Dit kan zijn in de vorm van een to-go concept of een echte verblijfsruimte.

Een geschikte vestiging is gevonden? Doppio Espresso Franchise zal jou als ondernemer ondersteunen in de volledige ontwikkeling van je eigen winkel.

Tot slot: Doppio wil de komende jaren actief groeien. Dus denk je een geschikte locatie te hebben, vraag dan direct informatie aan.

WAT MAAKT EEN ONDERNEMER EEN DOPPIO ESPRESSO FRANCHISENEMER?

•  Koffieliefhebber
•  Ondernemend
•  Passie voor kwaliteit
•  Horeca-ervaring
•  Gastvrij

logo doppio

 

Aangesloten bij De Nationale Franchisegids - logo voor op website formule


Doppio Espresso franchise informatie

Activiteit:

Een succesvol Italiaans concept gebouwd op passie, waarbij wij onze gasten meenemen in een unieke smaak- en servicebeleving met de mooiste koffies, theeën, taartjes, ontbijt en uitgebreide lunch.

Branche: -
Werkt met ondernemers sinds: 2007
Entreegeld: € 16.500
Jaarlijkse franchisefee: 6% van de bruto omzet + 1% marketingfee
Totale investering: € 180.000 - € 300.000
Benodigd eigen vermogen: minimaal 20% van de totale investering
Type samenwerking: Hard Franchise
Lid nfv: Ja
Omschrijving training: Intern en extern trainingsprogramma
Hoe is de inkoop geregeld: Centraal via Doppio Espresso en aangesloten leveranciers.
Verkoop oppervlakte: 100 - 300 m²
Locatie omschrijving: A1 - A2 - B1 - B2 winkelgebied. Locatie met aanlooproute of in de buurt van scholen of kantoren. Voorkeur hoekpand met terras.
Verzorgingsgebied: Bij vookeur steden > 30.000 inwoners
Contact franchisegever: Neem contact op met deze formule

skyscraper-banner-website

 

Meer informatie  

Bent u geïnteresseerd in deze formule?

Vraag dan nu geheel vrijblijvend informatie aan.

Ja ik wil gratis informatie over
Doppio Espresso