8tea5 bubble tea

8tea5 bubble tea franchise formule

franchisen bij 8tea5 bubble tea

Wanneer je aan 8tea5 denkt, dan denk je aan bubble tea. Bubble tea kent zijn oorsprong in Taiwan en bestaat al sinds 1985. In Nederland en België is 8tea5 dé premium franchiseformule waar beleving centraal staat. Onze winkels zijn herkenbaar aan de trendy huisstijl en zijn te vinden in buurt van drukke winkelstraten of shopping malls.Van 8tea5 bubble tea hebben wij geen opdracht ontvangen om informatie-aanvragen te verwerken. Onbekend is of zij wel op zoek zijn naar ondernemers. Risico is daarom aanwezig dat u geen respons ontvangt. De hieronder genoemde formules zijn actief in dezelfde branche en hebben expliciet aangegeven op zoek te zijn naar ondernemers/franchisenemers. Ook bij hen kunt u vrijblijvend informatie aanvragen:

30ml Coffee & Food
30ml Coffee & Food 30ml is een koffiebar die het comfort van een tweede huiskamer biedt, met hoogwaardige specialty koffiesoorten en een puur aanbod…
Baker’s Dough
Baker’s Dough Verkoop van cookie dough, ijs en koffie vanuit een stijlvolle take-away omgeving op een high traffic locatie met kleine zitgelegenheid.
Chocolate Company
Chocolate Company Bij Chocolate Company Cafe is het puur genieten van lekkere koffie, hotchocspoons, chocolade, taartjes en lunch. In onze chooclade winkel…
Coffee Fellows
Coffee Fellows Life begins after coffee. Coffee Fellows biedt een uitgebreid assortiment aan koffiespecialiteiten, bagels, zoete hapjes en koude dranken.
Kaldi koffie en thee
Kaldi koffie en thee Al sinds het jaar 2000 biedt Kaldi onder eigen merk koffie, thee en aanverwante producten aan. Op een unieke manier…


8tea5 bubble tea franchise informatie

Branche: -
Type samenwerking: Hard Franchise
Startjaar: 2012
Entreegeld:
Een éénmalige fee bij de start van de samenwerking die je moet betalen aan de franchisegever.
Staat in de Gids. Bestellen?
Franchisefee:
Periodieke vergoeding die je moet betalen aan de franchisegever voor de geleverde diensten/ondersteuning. Soms wordt het opgesplitst in een marketingfee, royalty of servicebijdrage.
Staat in de Gids. Bestellen?
Benodigd eigen vermogen:
Dat deel van de totale investering in je eigen 8tea5 bubble tea dat je uit eigen geld en/of familielening moet financieren. Dit kun je dus niet lenen van de bank.
30% van de totale investering
Totale investering:
De totale investering in je eigen 8tea5 bubble tea. De totale investering kan bijv. bestaan uit je eigen vermogen en een lening van de bank.
€ 75.000 - € 150.000
Gem. omzet per vestiging: Staat in de Gids. Bestellen?
Gem. oppervlakte vestiging: 50 - 90 m²
Locatie omschrijving: A1 - A2
Verzorgingsgebied: Vanaf 100.000 inwoners
Training/opleiding: Staat in de Gids. Bestellen?
Inkoop: Staat in de Gids. Bestellen?
Aantal medewerkers: Staat in de Gids. Bestellen?

Delen:

Aantal vestigingen

2019:
2 eigen en 6 zelfstandig
2020:
2 eigen en 8 zelfstandig
2021:
2 eigen en Minimaal 10 zelfstandig
Buitenland:
6 in België

Franchise nieuws

Ga naar al het franchisenieuws »