backWERK

backWERK franchise formule

franchisen bij backWERK

backWERK, de uitvinder van de zelfbedienings-bakkerswinkel

backWERK is een kwaliteits zelfbedienings foodconcept. In backWERK vestigingen worden heerlijke broodjes doorlopend vers gebakken en belegd met verse en huisgemaakte ingrediënten. Verder hebben wij warme en koude snacks, verse gemaakt sappen, smoothies en heerlijke (zelfgemaakte) zoetwaren in ons assortiment. Er zijn veel verschillende, heerlijk verse en natuurlijke producten tegen een eerlijke prijs. Voor ieder eetmoment van de dag is er keuze uit een verrassend assortiment. Meer dan 2 miljoen gasten per jaar genieten van al het lekkers dat wij dagelijks vers bereiden door consumptie in de vestiging zelf of door take-away.

Zelfbediening loont

backWERK opende in 2001 de 1e zelfbedieningsbakkerswinkel in Duitsland. Al snel volgden er meer vestigingen en vanaf 2003 is er sprake van een doorlopende, succesvolle groei. In 2009 zag de 1e vestiging in Nederland (Nijmegen) het daglicht. Eind van dat jaar werden de vestigingen in Almere en Amsterdam geopend. Inmiddels telt backWERK 23 vestigingen in Nederland en staan er nieuwe openingen gepland.

backWERK is succesvol en zoekt daarom franchisepartners

Een backWERK franchisepartner is een rasechte ondernemer, heeft een hoge mate van affiniteit met eten en drinken, beschikt over verkooptalent, commerciële kennis en is bereid de handen uit de mouwen te steken. Daarnaast heb je talent in organiseren en werk je graag samen met mensen richting het gemeenschappelijk doel, namelijk onze gasten een hoge service laten beleven.

Bij backWERK kun je je droom als zelfstandig ondernemer werkelijkheid laten worden. backWERK biedt je daartoe een kant-en-klaar en jarenlang beproefd en succesvol businessmodel. Tot nu toe heeft geen van de partners zijn winkel moeten sluiten. Meer dan 230 franchisepartners kozen sinds 2003 voor backWERK en hebben het bedrijf samen sterk gemaakt. De tevredenheid van de franchisepartners en de constante, goede kwaliteit van onze producten tegen voordelige prijzen hebben talrijke onderscheidingen opgeleverd.

 

Aangesloten bij De Nationale Franchisegids - logo voor op website formule


backWERK franchise informatie

Activiteit:

backWERK is een kwaliteits selfservice foodconcept en staat bekend om zijn heerlijk verse en natuurlijke producten tegen een eerlijke prijs. In onze winkels kun je terecht voor ontbijt, lunch en/of koffie met iets lekkers.

Branche: - -
Werkt met ondernemers sinds: 2003
Entreegeld: € 3.600
Jaarlijkse franchisefee: 7,95% franchise fee
Totale investering: ca. € 320.000
Benodigd eigen vermogen: Minimaal € 40.000
Gemiddelde omzet pv: Wordt in persoonlijk gesprek bekend gemaakt.
Type samenwerking: Hard Franchise
Lid nfv: Ja
Omschrijving training: In overleg, voor opening 15 werkdagen verplichte training
Hoe is de inkoop geregeld: Centraal geregeld
Verkoop oppervlakte: 100 - 200 m²
Locatie omschrijving: A1 / A2
Verzorgingsgebied: Vanaf 15.000 inwoners
Contact franchisegever: Neem contact op met deze formule

franchise vestigingen van backWERK

Aantal vestigingen

2017:
7 zelfstandig
2018:
1 eigen en 16 zelfstandig
2019:
2 eigen en 23 zelfstandig
Buitenland:
350 vestigingen in Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland

Youtube video's


skyscraper-banner-website

banner-tubz-europe

banner-volop-kansenV2

franchise-season-art-class

Meer informatie  

Bent u geïnteresseerd in deze formule?

Vraag dan nu geheel vrijblijvend informatie aan.

Ja ik wil gratis informatie over
backWERK