Mitra

Mitra franchise formule

franchisen bij Mitra

mitra-franchise

Mitra franchise: drankenspeciaalzaken

In 1974 werd Mitra opgericht en sindsdien behoort Mitra tot een van de grootste drankenspeciaalzaken van Nederland. De formule is uniek en werkt sinds 2016 voor 100% met franchise. Bij Mitra franchise zijn de ondernemers tezamen voor 50% de eigenaar van de formule. De andere 50% eigendom van de Monnik dranken. Zij importeren en distributeren als familiebedrijf al meer dan 100 jaar diverse dranken. Door het grote assortiment van onder andere cadeaus, speciaalbieren, exclusief bij Mitra beschikbare wijnen en bijzondere gedestilleerde producten onderscheidt Mitra franchise zich als fullservice speciaalzaak van dranken. Daarnaast krijg je als ondernemer ook genoeg ruimte om je te specialiseren op het gebied van lokale producten of eventuele vraag.

Mitra is een erkend lid van de NFV en is ook aangesloten bij De Nationale Franchise Gids.

Wat houdt Mitra franchise in?

Bij Mitra franchise wordt niet gesproken over het hoofdkantoor. Wij hebben een retail service organisatie, waarmee wij de ondernemer ontzorgt wordt op het gebied van marketing, communicatie en inkoop. Op deze manier is het voor de ondernemer mogelijk om zich te focussen op het belangrijkste: de producten en consumenten. Voor ons is lokaal ondernemerschap belangrijk en dat de ondernemer centraal staat in plaats van Mitra. Door dit service kantoor is het voor de ondernemer mogelijk om met passie en plezier te ondernemen, het verschil te maken en te bouwen aan het eigen succes.

Mitra franchise is een transparante en platte organisatie, waarbij er naast de franchise fee géén extra kosten zijn. Door deze flat fee kunnen de kosten van de formule gedekt worden, maar door de coöperatieve manier van werken is er voor de formule geen winstoogmerk. Dit betekent dat ook dat alle voordelen altijd het doel hebben ondernemers te helpen.

Profiel van de franchisenemer

Wanneer u franchisenemer bent bij Mitra franchise, heeft u natuurlijk met hulp van ons, een uitstekende kennis over- en van dranken. U kunt als lokale drankenspecialist gebruik maken van de formule van Mitra franchise om zo goed mogelijk in te spelen op de markt.  Met uw ondernemers mentaliteit en ambities in combinatie met de formule van Mitra, kunt u de consumenten uitstekend bedienen en binnen uw eigen gebied de naam ‘drankenspecialist’ verwezenlijken.

Geïnteresseerd? Vraag geheel vrijblijvend informatie aan.

Aangesloten bij De Nationale Franchisegids

logo-mitra


Mitra franchise informatie

Activiteit:

Mitra behoort tot een van de grootste drankenspeciaalzaken van Nederland, met een uitgebreid assortiment aan (speciaal)bieren, bijzondere gedestilleerd producten, een breed assortiment wijnen en speciale cadeaus’s

Branche: -
Werkt met ondernemers sinds: 1974
Entreegeld: Geen
Jaarlijkse franchisefee: Flat fee
Totale investering: Per locatie en situatie wisselend, in nader overleg te specificeren
Benodigd eigen vermogen: Per locatie en situatie wisselend, in nader overleg te specificeren
Gemiddelde omzet pv: Per locatie en situatie wisselend
Type samenwerking: Franchise
Lid nfv: Ja
Hoe is de inkoop geregeld: Centraal met ruimte voor aanvullend en lokaal assortiment
Verkoop oppervlakte: 100 - 120 m²
Locatie omschrijving: A2 / B1
Verzorgingsgebied: Vanaf 7.500 inwoners
Contact franchisegever: Neem contact op met deze formule

franchise vestigingen van Mitra

Aantal vestigingen

2018:
125 zelfstandig
2019:
111 zelfstandig
2020:
115 zelfstandig

Franchise nieuws

Ga naar al het franchisenieuws »

Youtube video's


skyscraper-banner-website

Meer informatie  

Bent u geïnteresseerd in deze formule?

Vraag dan nu geheel vrijblijvend informatie aan.

Ja ik wil gratis informatie over
Mitra