Mitra

Mitra franchise formule

franchisen bij Mitra

mitra-franchise

Mitra drankenspeciaalzaken

Sinds de oprichting in 1974 behoort Mitra tot een van de grootste drankenspeciaalzaken van Nederland. De unieke formule is sinds 2016 voor 100% franchise waarbij de ondernemers gezamenlijk voor 50% eigenaar zijn van de formule. De overige 50% is in handen van de Monnik dranken welke al meer dan 100 jaar als familiebedrijf dranken importeert en distribueert. Mitra onderscheidt zich als full service drankenspeciaalzaak met een groot assortiment van onder andere speciaalbieren, bijzondere gedestilleerd producten, cadeaus  en exclusief bij Mitra beschikbare wijnen. Naast dit assortiment is er voldoende extra ruimte om als ondernemer te kunnen specialiseren op het gebied van lokale producten en vraag.

Mitra is aangesloten bij De Nationale Franchise Gids en is erkend lid van de NFV.

Wat doet Mitra?

Bij Mitra spreken we niet over een hoofdkantoor maar over een retail service organisatie: wij ontzorgen de ondernemer op het gebied van inkoop, marketing en communicatie.  Zo kan de ondernemer zich richten op het belangrijkste: bezig zijn met het product en de consument. Wij geloven in lokaal ondernemerschap en vinden het belangrijk dat niet Mitra maar de ondernemer centraal staat. Met het service kantoor wordt u in staat gesteld om met plezier en passie te ondernemen, het verschil te maken en te bouwen aan het eigen succes.

Mitra is een platte en transparante organisatie waarbij er naast de franchise fee voor de formule géén bijkomende kosten zijn. Door middel van de flat fee worden de kosten van de formule gedekt maar vanwege de coöperatieve manier van werken is er geen winstoogmerk voor de formule zelf. Dit betekent dat ook dat alle voordelen altijd ingezet worden ten behoeve van de ondernemer.

Profiel franchisenemer Mitra

Als franchisenemer van Mitra beschikt u, met onze hulp, over een uitstekende kennis van de dranken. Als lokale specialist op het gebied van dranken maakt u gebruik van de formule van Mitra om optimaal in te spelen op de markt. Met uw eigen ondernemers mentaliteit en ambities in combinatie met de formule van Mitra bent u in staat om de consument perfect te bedienen en binnen uw eigen beschermde gebied de rol van drankenspecialist te verwezenlijken.

Geïnteresseerd? Vraag geheel vrijblijvend informatie aan.

Aangesloten bij De Nationale Franchisegids

logo-mitra


Mitra franchise informatie

Activiteit:

Mitra behoort tot een van de grootste drankenspeciaalzaken van Nederland, met een uitgebreid assortiment aan (speciaal)bieren, bijzondere gedestilleerd producten, een breed assortiment wijnen en speciale cadeaus’s

Branche: -
Werkt met ondernemers sinds: 1974
Entreegeld: Geen
Jaarlijkse franchisefee: Flat fee
Totale investering: Per locatie en situatie wisselend, in nader overleg te specificeren
Benodigd eigen vermogen: Per locatie en situatie wisselend, in nader overleg te specificeren
Gemiddelde omzet pv: Per locatie en situatie wisselend
Type samenwerking: Franchise
Lid nfv: Ja
Hoe is de inkoop geregeld: Centraal met ruimte voor aanvullend en lokaal assortiment
Verkoop oppervlakte: 100 - 120 m²
Locatie omschrijving: A2 / B1
Verzorgingsgebied: Vanaf 7.500 inwoners
Contact franchisegever: Neem contact op met deze formule

franchise vestigingen van Mitra

Aantal vestigingen

2018:
125 zelfstandig
2019:
111 zelfstandig
2020:
115 zelfstandig

Franchise nieuws

Ga naar al het franchisenieuws »

Youtube video's


skyscraper-banner-website

franchise-season-art-class

Meer informatie  

Bent u geïnteresseerd in deze formule?

Vraag dan nu geheel vrijblijvend informatie aan.

Ja ik wil gratis informatie over
Mitra