Attent Super in de Buurt franchise formule

franchisen bij Attent Super in de Buurt

Attent (super in de buurt) is in handen van Spar en de kleinste supermarktformule van Nederland. De formule met honderd vestigingen is actief in veel kleinere plaatsen waar ze als één van de weinige winkels over is; vaak zelfs als enige winkel. Een aantal Attent supermarkten is gevestigd in recreatieparken of op campings.Van Attent Super in de Buurt hebben wij geen opdracht ontvangen om informatie-aanvragen te verwerken. Onbekend is of zij wel op zoek zijn naar ondernemers. Risico is daarom aanwezig dat u geen respons ontvangt. De hieronder genoemde formules zijn actief in dezelfde branche en hebben expliciet aangegeven op zoek te zijn naar ondernemers/franchisenemers. Ook bij hen kunt u vrijblijvend informatie aanvragen:

Albert Heijn
Albert Heijn Albert Heijn is een supermarktformule voor alle dagelijkse boodschappen en voor bijzondere en verse producten. Daarnaast biedt de franchiseorganisatie haar…
Ekoplaza
Ekoplaza We zijn een biologische supermarktketen. Wij ondersteunen in een gezonde, biologische leefstijl. Momenteel hebben we een landelijke dekking met ruim…


Attent Super in de Buurt franchise informatie

Branche: -
Type samenwerking: Soft Franchise
Startjaar: 1981
Entreegeld:
Een éénmalige fee bij de start van de samenwerking die je moet betalen aan de franchisegever.
Staat in de Gids. Bestellen?
Franchisefee:
Periodieke vergoeding die je moet betalen aan de franchisegever voor de geleverde diensten/ondersteuning. Soms wordt het opgesplitst in een marketingfee, royalty of servicebijdrage.
Staat in de Gids. Bestellen?
Benodigd eigen vermogen:
Dat deel van de totale investering in je eigen Attent Super in de Buurt dat je uit eigen geld en/of familielening moet financieren. Dit kun je dus niet lenen van de bank.
30% van de totale investering
Totale investering:
De totale investering in je eigen Attent Super in de Buurt. De totale investering kan bijv. bestaan uit je eigen vermogen en een lening van de bank.
Circa € 1.200 per m2.
Gem. omzet per vestiging: Staat in de Gids. Bestellen?
Training/opleiding: Staat in de Gids. Bestellen?
Inkoop: Staat in de Gids. Bestellen?
Aantal medewerkers: Staat in de Gids. Bestellen?

Delen:

Aantal vestigingen

2019:
112 zelfstandig
2020:
107 zelfstandig
2021:
105 zelfstandig