Ekoplaza

Ekoplaza franchise formule

franchisen bij Ekoplaza

Bij ONDERNEMEN BIJ EKOPLAZA FRANCHISE

Wanneer je franchisenemer wordt bij Ekoplaza franchise, heb je de ruimte om vrij te ondernemen in jouw regio. Het is de optimale balans tussen het samenwerken met jouw mede-franchisenemers en het hoofdkantoor. Uiteindelijk is het gezamenlijke doel om een gezondere wereld te creëren, waarin uitsluitend biologische producten en de klant het aller belangrijkste zijn.

Wat belangrijke onderdelen zijn van de unieke en geheel biologische Ekoplaza franchise formule zijn: beleving, gastheerschap en de eigentijdse inrichting van de winkels. De klant zal de toewijding, het teamwork en de pure producten dagelijks ervaren in jouw eigen Ekoplaza winkel. Dit is merkbaar door de ervaring en professionele organisatie van Ekoplaza franchise en de plannen om flink te groeien.

Biologische supermarkt: Ekoplaza

Ekoplaza is voor de bewuste consument met een passie voor natuurvoeding. Deze bewuste groep van consumenten is groeiende en hiervoor is Ekoplaza dé biologische supermarkt. De consumenten worden in de smaakvolle, persoonlijke en gezellige winkels verrast door een breed assortiment van biologische en dynamische producten. Daarnaast staat service centraal.

Bij Ekoplaza franchise word je ondernemer door middel van een soft franchise concept. Dat betekent dat er genoeg ruimte is voor de ondernemer om met eigen inbreng te komen. Daarnaast biedt de soft franchiseformule een krachtige, professionele winkelformule waar een eenduidige uitstraling heerst over het hele land. Kortom, Ekoplaza franchise is een solide basis voor een onderneming die gezond is en kansen biedt voor goed rendement en continuïteit. Bij Ekoplaza bundelen we kennis en ervaringen ten behoeve van de aangesloten franchisenemers.

Voor een betrekkelijk lage vergoeding, is het al mogelijk om je aan te sluiten bij de Ekoplaza franchise formule. Hierdoor beschik je over een bekende formule, die professioneel is en een landelijke uitstraling heeft. Door de herkenbare uitstraling van de winkels en de goede presentatie van de producten in de winkel, is de consument zich bewust van de voordelen van Ekoplaza. Dit zorgt ervoor dat de verkoopdoelstellingen van Ekoplaza franchise ook daadwerkelijk gehaald worden.

Voor welke plaatsen zoekt Ekoplaza ondernemers?

Ekoplaza zoekt ondernemers voor overname van bestaande bevestigingen in Oss (overname), Beverwijk (nieuw), Mijdrecht (nieuw), Alphen aan de Rijn (nieuw, wel bekende markt), Winschoten (overname), Groningen (overname) en Purmerend.      Het is alleen mogelijk om een geheel nieuwe vestiging te openen in plaatsen van 80.000 of meer inwoners.

Wil jij ook dit prachtige biologische avontuur aangaan? Heb jij een passie voor lekkere en eerlijke producten en is jouw doel om iedere dag het beste te bieden aan jouw klant? Ben jij enthousiast om samen te ondernemen en kun jij een team motiveren, activeren, aansturen en inspireren? Vraag dan direct meer informatie aan! Wij komen graag met jou in contact.

Aangesloten bij De Nationale Franchisegids


Ekoplaza franchise informatie

Activiteit:

We zijn een biologische supermarktketen. Wij ondersteunen in een gezonde, biologische leefstijl. Momenteel hebben we een landelijke dekking met ruim 80 Ekoplaza winkels. En zien groeimogelijkheden om ons biologisch verhaal verder te vertellen.

Branche: -
Werkt met ondernemers sinds: 2010
Entreegeld: Geen
Jaarlijkse franchisefee: Nader op te vragen
Totale investering: Vanaf € 125.000
Benodigd eigen vermogen: Vanaf € 40.000 als inbreng (hiernaast voldoende zekerheden in eigen vermogen)
Gemiddelde omzet pv: € 1.500.000, 00
Type samenwerking: Soft Franchise
Omschrijving training: Starterstraining en vervolgtrainingen aan de eigen Ekoplaza academie
Hoe is de inkoop geregeld: Centraal
Verkoop oppervlakte: 150-600 m²
Locatie omschrijving: A / B
Verzorgingsgebied: Nieuwe vestigingen alleen in plaatsen met meer dan 80.000 inwoners.
Contact franchisegever: Neem contact op met deze formule

Aantal vestigingen

2018:
40 eigen en 45 zelfstandig
2019:
40 eigen en 45 zelfstandig
2020:
40 eigen en 97 zelfstandig

Youtube video's
skyscraper-banner-website

Meer informatie  

Bent u geïnteresseerd in deze formule?

Vraag dan nu geheel vrijblijvend informatie aan.

Ja ik wil gratis informatie over
Ekoplaza