Ekoplaza

Ekoplaza franchise formule

franchisen bij Ekoplaza

FRANCHISEN BIJ EKOPLAZA FRANCHISE

Ekoplaza franchise betekent ondernemen in grote vrijheid in je lokale markt. Ondernemen in optimale samenwerking met collega ondernemers en het servicekantoor. Samen naar een gezondere wereld waarin de 100% biologische producten en de klanten centraal staan.

Beleving, de eigentijdse inrichting van de winkels en gastheerschap zijn onderdeel van deze unieke en 100% biologische formule. Pure producten, toewijding en teamwork ervaart onze klant dagelijks in jouw winkel. Dat merk je niet alleen aan onze 100% biologische producten, de ervaren en professionele organisatie, maar ook aan onze ambitieuze groeiplannen.

Ekoplaza, de biologische supermarkt

Ekoplaza is dé biologische supermarkt die een groeiende groep bewuste consumenten met passie voor natuurvoeding aanspreekt. In onze gezellige, smaakvolle, en persoonlijke winkels verrassen we de consument met een ruim assortiment biologisch dynamische producten. Service staat bij ons centraal. Bij Ekoplaza franchise onderneem je op basis van soft franchise: er is veel ruimte voor eigen inbreng van de ondernemer.  Met onze soft franchiseformule bieden wij een krachtige professionele winkelformule met een eenduidige en landelijke uitstraling. Een duurzame basis voor een gezonde onderneming met goede rendementen en sterke continuïteit.

Bij ons wordt kennis en ervaring gebundeld ten dienste van de aangesloten ondernemers. Tegen een relatief kleine vergoeding krijg je de beschikking over een professionele formule met een landelijke uitstraling en een grote naamsbekendheid. Een herkenbare winkeluitstraling en een goede presentatie van producten in de winkel zorgen ervoor dat de consument zich duidelijk bewust wordt van de voordelen van de Ekoplaza franchise en worden verkoopdoelstellingen ook daadwerkelijk gehaald.

Voor welke plaatsen zoekt Ekoplaza ondernemers?

Ekoplaza zoekt ondernemers voor overname van bestaande bevestigingen in Oss (overname), Beverwijk (nieuw), Mijdrecht (nieuw), Alphen aan de Rijn (nieuw, wel bekende markt), Winschoten (overname), Groningen (overname) en Purmerend. Geheel nieuwe vestigingen kunnen alleen gestart worden in plaatsen met meer dan 80.000 inwoners.

Heb jij zin in een prachtig biologisch avontuur? Ben jij gek op eerlijke en lekkere producten en wil jij iedere dag het allerbeste voor de klant? Kun je niet alleen een team inspireren, maar ook motiveren, activeren, aansturen én ben je enthousiast om samen met ons te ondernemen? Vraag dan meer informatie aan!

Aangesloten bij De Nationale Franchisegids


Ekoplaza franchise informatie

Activiteit:

We zijn een biologische supermarktketen. Wij ondersteunen in een gezonde, biologische leefstijl. Momenteel hebben we een landelijke dekking met ruim 80 Ekoplaza winkels. En zien groeimogelijkheden om ons biologisch verhaal verder te vertellen.

Branche: -
Werkt met ondernemers sinds: 2010
Entreegeld: Geen
Jaarlijkse franchisefee: Nader op te vragen
Totale investering: Vanaf € 125.000
Benodigd eigen vermogen: Vanaf € 40.000 als inbreng (hiernaast voldoende zekerheden in eigen vermogen)
Gemiddelde omzet pv: € 1.500.000, 00
Type samenwerking: Soft Franchise
Omschrijving training: Starterstraining en vervolgtrainingen aan de eigen Ekoplaza academie
Hoe is de inkoop geregeld: Centraal
Verkoop oppervlakte: 150-600 m²
Locatie omschrijving: A / B
Verzorgingsgebied: Nieuwe vestigingen alleen in plaatsen met meer dan 80.000 inwoners.
Contact franchisegever: Neem contact op met deze formule

Aantal vestigingen

2020:
40 eigen en 45 zelfstandig

Franchise nieuws

Ga naar al het franchisenieuws »

Youtube video's
Meer informatie  

Bent u geïnteresseerd in deze formule?

Vraag dan nu geheel vrijblijvend informatie aan.

Ja ik wil gratis informatie over
Ekoplaza