Natuurwinkel
Natuurwinkel franchise formule

franchisen bij Natuurwinkel

natuur2-360x57

Ondernemer worden? Natuurwinkel zoekt franchisenemers

Zit het ondernemerschap in uw bloed, hebt u passie voor biologisch en de ambitie om een eigen winkel te beginnen? Dan is dit uw kans! Wij zijn op zoek naar gemotiveerde, enthousiaste ondernemers, die samen met ons zoveel mogelijk consumenten willen inspireren om te kiezen voor pure biologische producten.

Over Natuurwinkel

Natuurwinkel is de biologische speciaalzaak die een groeiende groep bewuste consumenten met passie voor natuurvoeding aanspreekt. In onze gezellige, smaakvolle, en persoonlijke winkels verrassen we de consument met een ruim assortiment biologisch dynamische producten. Service staat bij ons centraal. Met onze franchiseformule Natuurwinkel bieden wij een krachtige professionele winkelformule met een eenduidige, landelijke uitstraling, waarbij er tevens veel ruimte is voor uw eigen inbreng. Een basis voor een gezonde onderneming met goede rendementen en voldoende continuïteit.

Bij ons wordt kennis en ervaring gebundeld ten dienste van de aangesloten winkeliers. Tegen een afgesproken vergoeding wordt een formule met een professionele, eenduidige, landelijke uitstraling beschikbaar gesteld. Een herkenbare winkeluitstraling en een goede presentatie van producten in de winkel zorgen ervoor dat de consument zich duidelijk bewust wordt van de voordelen van de Natuurwinkel en worden verkoopdoelstellingen ook daadwerkelijk gehaald.

Samenwerking

Als groothandel en retailer van de Natuur is ons doel om de omzet van biologische producten te stimuleren en het omzetaandeel van de speciaalzaak hierin te verbeteren. Een krachtige winkelformule, evenals een goede samenwerking tussen franchisegever en ondernemers zijn hiervoor van cruciaal belang. Ontwikkeling, stimulering, inspiratie, afstemming en resultaat zijn belangrijke speerpunten.

Natuurwinkel heeft een eigen communicatiebeleid met onder andere advertenties, folders, POS-materiaal, email nieuwsbrieven, receptenkaartjes, (spaar)campagnes en social media accounts. Ook sturen wij elke twee weken een bericht naar alle ondernemers met daarin de belangrijkste ontwikkelingen.

Begeleiding

De formule biedt franchisenemers een uitstekende begeleiding. Je werkt samen met een ervaren en deskundig team op het gebied van Assortimentsontwikkeling, Space Management, Formule Development & Design, Operationele begeleiding, Logistiek en Marketing & Promotie. Ook bij locatie- en financieringsvraagstukken en bedrijfseconomische ondersteuning door middel van begrotingen en bedrijfsvergelijkingen kun je op ons rekenen. Winkelautomatisering draait binnen de formule efficiënt en effectief, waarbij het tijdrovende centrale onderhoud van het artikelbestand, evenals de acties, centraal wordt geregeld. Bovendien stellen diverse projectgroepen ondernemers in staat om mee te denken en advies te geven. Het formulehandboek geeft houvast bij de omschakeling naar een Natuurwinkel.

Neem ook eens een kijkje op onze website: www.natuurwinkel.nl

fb-wij-staan-op-de-franchisebeurs-2018

Natuurwinkel-je-bent-wat-je-eet

Aangesloten bij De Nationale Franchisegids - logo voor op website formule

 


Natuurwinkel franchise informatie

Activiteit:

Verkopen van biologische en biologisch-dynamische levensmiddelen.

Branche: -
Entreegeld:in overleg
Jaarlijkse franchisefee: Omzet afhankelijk
Totale investering:Locatie afhankelijk
Benodigd eigen vermogen:Investering afhankelijk
Gemiddelde omzet pv:Op aanvraag
Type samenwerking:Franchise
Lid nfv:Ja
Omschrijving training:U volgt een interne opleiding.
Hoe is de inkoop geregeld:Centraal
Verkoop oppervlakte:150 - 600 m²
Locatie omschrijving:B1, aanrij-route naar het centrum
Verzorgingsgebied:25.000 huishoudens of 50.000 inwoners
Contact franchisegever: Neem contact op met deze formule

Aantal vestigingen

2016:
19 zelfstandig
2017:
27 zelfstandig
2018:
28 zelfstandig
Buitenland:
-

Natuurwinkel Twitter

Meer tweets...
Meer informatie  

Bent u geïnteresseerd in deze formule?

Vraag dan nu geheel vrijblijvend informatie aan.

Ja ik wil gratis informatie over
Natuurwinkel