Makara franchise formule

franchisen bij Makara

Makara is gemaakt met speciaal deeg en met de hoogste kwaliteit ingrediënten, kies vervolgens een eigen smaak naar keus. Makara kan warm of koud worden gegeten voor ieder wat wils. Proef ’t eens!Van Makara hebben wij geen opdracht ontvangen om informatie-aanvragen te verwerken. Onbekend is of zij wel op zoek zijn naar ondernemers. Risico is daarom aanwezig dat u geen respons ontvangt. De hieronder genoemde formules zijn actief in dezelfde branche en hebben expliciet aangegeven op zoek te zijn naar ondernemers/franchisenemers. Ook bij hen kunt u vrijblijvend informatie aanvragen:

1. Tubz Europe
1. Tubz Europe Franchise, plaatsen en exploiteren van vendingautomaten
Baker’s Dough
Baker’s Dough Verkoop van cookie dough, ijs en koffie vanuit een stijlvolle take-away omgeving op een high traffic locatie met kleine zitgelegenheid.
Jamin
Jamin Jamin is de vrolijkste en meest kleurrijke winkel van Nederland. Met een uitgebreid assortiment schepsnoep, ijs, chocolade, international Candy en…
Leonidas
Leonidas Leonidas is in 1913 ontstaan en maakt al 110 jaar de wereldbefaamde bonbons. Meer dan 100 unieke verschillende exemplaren bonbons…


Makara franchise informatie

Branche: -
Type samenwerking: Franchise
Benodigd eigen vermogen:
Dat deel van de totale investering in je eigen Makara dat je uit eigen geld en/of familielening moet financieren. Dit kun je dus niet lenen van de bank.
€40.000
Totale investering:
De totale investering in je eigen Makara. De totale investering kan bijv. bestaan uit je eigen vermogen en een lening van de bank.
€150.000
Gem. oppervlakte vestiging: vanaf 100m²
Locatie omschrijving: A1 of A2 locatie
Verzorgingsgebied: 50.000 inwoners
Inkoop: Staat in de Gids. Bestellen?
Aantal medewerkers: Staat in de Gids. Bestellen?

Delen:

Aantal vestigingen

2019:
1 eigen
2020:
1 eigen en 1 zelfstandig
2021:
1 eigen en 1 zelfstandig