Bennigan’s

Bennigan’s franchise formule

franchisen bij Bennigan’s

bennigan's franchise

Bennigan’s franchise: De Amerikaanse legende

Bennigan’s franchise staat bekend om zijn vriendelijke service, waar alles royaal is. Of het nu voor een gezinsmaaltijd is, het drinken van cocktails aan de bar met vrienden, of een wedstrijd live op onze grote schermen volgen, Bennigan’s biedt gasten altijd dat speciale gevoel van gastvrijheid en een “echt” gevoel erbij te horen.

Op het menu worden de favorieten van Bennigan’s gecombineerd met nieuwe Amerikaanse gerechten. Mix & match de publiektrekkers Pub Bites™ of kruidige buffalo wings. De beroemde Kilkenny’s Country Kipsalade is een ware publiekslieveling en het Guinness Grill menu. Hiermee doen we wat een echte Ier met eten zou doen: we stoppen er bier in. En voor mensen met een grote eetlust is er ‘The Big Irish Burger’. Dit zijn twee 8 ounce hamburgers, gegrild en gestapeld op een heerlijk broodje.

Altijd wat te doen

Bennigan’s is dé plek voor alle grote sportevenementen. Onze schermen zijn zo geplaatst dat elke zitplaats in het huis een zicht op alle live actie garandeert. Er is altijd een evenement of vakantie om de hoek, dit creëert een groot voordeel… Drukke restaurants! St. Patrick’s Day, Halloween, Kerstmis of Nieuwjaar, onze gasten en medewerkers zijn altijd enthousiast over de feestdagen.

Wat Bennigan’s echt opvallend maakt, zijn de mensen die er werken. Van bordenwasser tot General Manager, onze medewerkers creëren hun eigen toekomst binnen het merk. Medewerkers opleiden die betrokkenheid tonen, dat is waar we het beste in zijn.

Samen werken aan een sterk merk

U hoeft geen stress te hebben met de voortdurende druk om de verkoop te maximaliseren. Wij bieden een ervaren en getalenteerd ondersteuningsteam. Operations, marketing, sales en business coaching. De ondersteuning en ideeën zijn altijd binnen handbereik. Het senior management helpt u ook bij het vinden van een locatie in uw regio die een maximaal aantal gasten moet genereren. De locatie biedt aan gemiddeld 100 tot 200 gasten plaats. Van vrijstaande vestigingen, winkelcentra of luchthavens tot renovatie van een bestaande vestiging.

We werken graag met ondernemers die onze visie en toewijding delen om het merk Bennigan’s over de hele wereld uit te breiden. Bennigan’s franchise heeft een bewezen, succesvol systeem in meerdere landen en wil zijn wereldwijde bereik vergroten. Wij geloven dat de franchise-relatie gebaseerd is op een gedeelde visie op het bedrijf en de betrokkenheid van zowel franchisenemer als franchisegever. Wij bieden de beste ondersteuning en training in de branche om het succes van de franchisenemer te verzekeren.

Er wordt een team van gecertificeerde Bennigan’s franchise trainers toegewezen aan de opening van de eerste vestiging. Vanaf dat moment worden de trainers binnen uw eigen team gecertificeerd om nieuwe mensen voor nieuw te openen vestigingen te trainen.

Onze missie

Onze missie is het creëren van een legendarische merkervaring voor elke gast, elke maaltijd, elke dag en om bekend te staan om onze opmerkelijke mensen, onze chef-driven eten, innovatieve drankjes en warme, vriendelijke gastvrijheid.

Ons doel

Ons doel is om de klant Bennigan’s tot in de kern te laten leren kennen door het bouwen van een emotionele verbinding met ons merk door een vlekkeloze uitvoering in alles wat we doen.

Meer weten hoe u met ons het merk Bennigan’s ook in Nederland legendarisch kan maken? Vraag dan nu geheel vrijblijvend informatie aan.

Aangesloten bij De Nationale Franchisegids

bennigan's franchise logo


Bennigan’s franchise informatie

Activiteit:

Bar en restaurant waar op grote tv schermen live sportwedstrijden worden getoond. Amerikaanse tarieven met Ierse gastvrijheid.

Branche: -
Werkt met ondernemers sinds: 1976
Entreegeld: € 50.000
Jaarlijkse franchisefee: Royalties: 5%, marketingfee: 0,5%
Benodigd eigen vermogen: € 50.000
Gemiddelde omzet pv: Verschilt per locatie
Type samenwerking: Hard Franchise
Omschrijving training: Intern. Trainingskosten zijn afhankelijk van de grootte van de locatie en de structuur van de medewerkers.
Verkoop oppervlakte: 250 - 500 m²
Locatie omschrijving: Vrijstaand gebouw op zichtlocatie met parkeergelegenheid, gelegen in buitenwijk van het stadscentrum.
Verzorgingsgebied: 50.000 - 75.000 inwoners of 75.000 of meer in een straal van 8 km
Contact franchisegever: Neem contact op met deze formule

skyscraper-banner-website

banner-tubz-europe

franchise-season-art-class

Meer informatie  

Bent u geïnteresseerd in deze formule?

Vraag dan nu geheel vrijblijvend informatie aan.

Ja ik wil gratis informatie over
Bennigan’s