Copper Branch

Copper Branch franchise formule

franchisen bij Copper Branch

Onze zorg is uw succes als Franchisenemer

Copper Branch biedt u een sleutel op de deur oplossing. Onze restaurants worden succesvol gerund dankzij methoden en systemen die erop zijn gericht om dezelfde kwaliteit van voeding, klantenservice en merkbeleving te garanderen in alle Copper Branch vestigingen.

Een Copper Branch franchisenemer worden vraagt weinig of zelfs geen enkele ervaring in de restaurantbranche: als uw passie ligt bij het omgaan met personeel en klanten en de trots om goed en gezond voedsel te serveren, dan komt dat wel goed.

Een uitgebreid opleidingsprogramma verzekert de franchisenemers en restaurantmanagers ervan dat ze elk aspect van hun Copper Branch-restaurant beheersen. Ons team voorziet in alle handleidingen, brochures en advertenties om succesvol te zijn.

WAAROM EEN COPPER BRANCH RESTAURANT OPENEN?

Copper Branch biedt aan de consument een ervaring die bij geen enkel ander restaurant in de fastfood te vinden is. Copper Branch wordt warm onthaald, aangezien de consument meer dan ooit op een gezonde manier wil eten.

In essentie gaan de Copper Branch restaurants met snelle bediening uit van een combinatie van welzijn met plantaardige producten.

Het is onze missie om heerlijk plantaardig voedsel te serveren, bereid op basis van verse en gezonde ingrediënten, snel geserveerd door vriendelijk personeel in een ethisch en verantwoord kader. Copper Branch staat dus duidelijk voor een Nieuwe Food Revolutie!

Aangesloten bij De Nationale Franchisegids

 

 

 


Copper Branch franchise informatie

Activiteit:

Copper Branch is een fastfoodrestaurant gebaseerd op plantaardige producten. In volle expansie in Noord-Amerika (76 restaurants geopend en 20 nieuwe in de steigers) verovert Copper Branch nu ook het Europese continent.

Branche: - - -
Werkt met ondernemers sinds: 2015
Entreegeld: € 30.000
Jaarlijkse franchisefee: Maandelijks 6% en 2,5% marketing
Totale investering: € 400.000
Benodigd eigen vermogen: €120.000
Type samenwerking: Full Franchise
Omschrijving training: 3 weken training en assistentie een week voor en een week na opening
Verkoop oppervlakte: 80 - 200 m²
Locatie omschrijving: A1 locatie
Verzorgingsgebied: richting = 100.000 inwoners
Contact franchisegever: Neem contact op met deze formule

skyscraper-banner-website

 

franchise-season-art-class

Meer informatie  

Bent u geïnteresseerd in deze formule?

Vraag dan nu geheel vrijblijvend informatie aan.

Ja ik wil gratis informatie over
Copper Branch