De Pizzabakkers

De Pizzabakkers franchise formule

franchisen bij De Pizzabakkers

De Pizzabakkers Pizza&Prosecco

De Pizzabakkers franchise staat bekend om haar overheerlijke knapperige Romeinse pizza’s met zorgvuldig gekozen Italiaanse ingrediënten waarbij versheid en ambacht centraal staan; zo wordt het deeg volgens authentiek Romeins recept gemaakt, halen we onze vleeswaren uit de regio Abruzzo in Italië en maken we onze pesto bijvoorbeeld helemaal zelf. Naast onze pizza’s bieden we diverse antipasti en huisgemaakte dolci aan welke bovendien heerlijk smaken naast een van onze bruisende prosecco’s!

Pizza en Prosecco

De Pizzabakkers, Pizza & Prosecco is een uniek concept in Nederland. De combinatie pizza en prosecco is overigens lang niet zo uniek in Italië; prosecco is voor Italianen dat wat bier is voor de Duitsers en de Ieren. Op onze drankenkaart zijn dan ook diverse prosecco’s te vinden, zoals een frisse Frizzante of een zomerse Rosé prosecco, maar ook prosecco cocktails als Apérol Spritz en Sgroppino mogen natuurlijk niet ontbreken. Alles om de bruisende sfeer en Italiaanse smaken over te brengen bij onze gasten aan tafel.

Buurtrestaurant

Ondanks dat we inmiddels pizzabakkerijen door het hele land hebben, is De Pizzabakkers een typisch buurtrestaurant. Het is een plek waar gasten graag terugkomen vanwege de heerlijke pizza’s én de goede sfeer; gastvrijheid staat hoog in het vaandel. De Pizzabakkers is de plek waar je met je kinderen heen kan gaan, waar je snel een pizzaatje eet voordat je naar de film gaat, waar je lekker lang tafelt met vrienden en ook de plek waar je met je geliefde proost op het leven.

Kwaliteit en ambacht

Kwaliteit en respect voor de Italiaanse traditie zijn voor ons belangrijke kernwaarden. De Pizzabakkers probeert zoveel mogelijk gehoor te geven aan de Italiaanse tradities. In Italië is het vak van pizzabakker, ‘pizzaiolo’ in het Italiaans, een echt ambacht. Al onze gerechten zijn vers gemaakt en onze ingrediënten met zorg geselecteerd, zodat we de lekkerste pizza’s kunnen maken. De lekkerste pizza, maar wel tegen een redelijke prijs: value-for-money. Tot slot houden wij van eenvoud: wij maken alleen pizza, maar dan wel een hele goede!

Onze ambities

Inmiddels telt De Pizzabakkers franchise 23 vestigingen en groeien we gestaag door. Onze ambitie is om ieder jaar 6 tot 8 nieuwe vestigingen te openen en uiteindelijk tot een totaal van 50 vestigingen in Nederland te komen. Momenteel ligt onze focus op expansie in de volgende steden: Den Haag, Eindhoven, Den Bosch, Maastricht en Amstelveen. Daarnaast zoeken we ook ondernemers voor de volgende plaatsen: Dordrecht, Almere, Ede-Wageningen, Enschede, Leeuwarden, Middelburg, Tilburg en Venlo.

Wie zoeken wij?

Wij zijn op zoek naar ondernemers die met ons mee willen groeien. Naar ondernemers met liefde voor lekker eten en drinken. Mensen met gevoel voor gastvrijheid, ambitie en doorzettingsvermogen, met een commercieel gevoel, die bereid zijn hard te werken, stressbestendig zijn en die kunnen sturen op cijfers. Kortom: een ondernemer die bereid is met de voeten in de modder, of beter gezegd; bloem, te staan!

Wat bieden wij jou?

Een pizza nuttigen in ons restaurant of thuis op de bank; onze gasten weten ons te vinden, ook in tijden van de pandemie. We hebben onze houdbaarheid als franchiseformule in deze tijd sterk bewezen en hopen met jouw enthousiasme voor lekker eten en gastvrijheid onze groei-ambities verder waar te kunnen maken! Vanuit het hoofdkantoor bieden we diverse trainingen en ondersteuning op het gebied van inkoop, finance, personeelszaken, marketing en praktische zaken zoals bier- wijn- en koffietrainingen. Kortom: alles om ervoor te zorgen dat jouw De Pizzabakkers franchise vestiging een groot succes wordt!

Heb jij interesse in het openen van je eigen pizzabakkerij en herken je jezelf in dit plaatje? Neem dan contact met ons op!

De Pizzabakkers franchiseAangesloten bij De Nationale Franchisegids


De Pizzabakkers franchise informatie

Activiteit:

De Pizzabakkers is een buurtrestaurant waar alles draait om ambachtelijke houtovenpizza en prosecco. De ambachtelijke pizza’s worden gebakken in Italiaanse houtovens. Onder het genot van een glaasje prosecco kun je op je pizza wachten.

Branche: -
Type samenwerking: Hard Franchise
Startjaar: 2009
Entreegeld:
Een éénmalige fee bij de start van de samenwerking die je moet betalen aan de franchisegever.
€ 10.000
Franchisefee:
Periodieke vergoeding die je moet betalen aan de franchisegever voor de geleverde diensten/ondersteuning. Soms wordt het opgesplitst in een marketingfee, royalty of servicebijdrage.
6,5% van de omzet
Benodigd eigen vermogen:
Dat deel van de totale investering in je eigen De Pizzabakkers dat je uit eigen geld en/of familielening moet financieren. Dit kun je dus niet lenen van de bank.
€ 30.000
Totale investering:
De totale investering in je eigen De Pizzabakkers. De totale investering kan bijv. bestaan uit je eigen vermogen en een lening van de bank.
€ 250.000 - € 350.000
Gem. omzet per vestiging: € 400.000 - € 500.000
Gem. oppervlakte vestiging: Vanaf 120 m²
Locatie omschrijving: Bij voorkeur een hoekpand met authentieke kenmerken in een buurt met leuke winkels en horeca
Verzorgingsgebied: Exclusief werkgebied
Training/opleiding: Training van 12 weken voor de ondernemer: keuken, bediening en ondernemerschap
Inkoop: Eigen DC met Pizzabakkers ingrediënten, non-food gedeeltelijk vrije inkoop.
Aantal medewerkers: 6 fte
Contact franchisegever: Neem contact op met deze formule

Aantal vestigingen

2019:
6 eigen en 2 zelfstandig
2020:
6 eigen en 5 zelfstandig
2021:
6 eigen en 17 zelfstandig

Youtube video's


Meer informatie  

Bent u geïnteresseerd in deze formule?

Vraag dan nu geheel vrijblijvend informatie aan.

Ja ik wil gratis informatie over
De Pizzabakkers