De Pizzabakkers

De Pizzabakkers franchise formule

franchisen bij De Pizzabakkers

Ook je eigen houtoven pizzarestaurant beginnen? 

Pizza & Prosecco

De Pizzabakkers franchise heeft binnen enkele jaren een grote naam opgebouwd. Wij bieden knapperige, ambachtelijke houtovenpizza’s met echte Italiaanse ingrediënten die met zorg zijn gekozen. Door het complexe deegbereidingsproces volgens authentiek Romeins recept, is de bodem superlekker, dun en krokant. De pizza’s worden belegd met uitsluitend verse ingrediënten van heel goede kwaliteit.  De combinatie van houtovenpizzeria en proseccobar is uniek in Nederland. De pizza’s kunnen mee naar huis worden genomen of kunnen ter plekke opgegeten worden in het restaurant of buiten op het terras.

In Italië is prosecco een pretentieloos drankje. Prosecco is voor Italianen wat bier is voor de Duitsers en de Ieren. Bij de Pizzabakkers schenken we een frizzante en een spumante. Daarnaast hebben we lekkere prosecco cocktails zoals Spritz Apérol en de Hugo. Ook staat er lekkere antipasti en door het huis gemaakte dolci op de kaart. Dit wordt natuurlijk af gemaakt door een Italiaans biertje, frisse cocktail met prosecco of een heerlijk glaasje bubbels.

Visie van De Pizzabakkers franchise

De Pizzabakkers franchise staan voor sfeer, kwaliteit, gastvrijheid en het eren van de Italiaanse tradities. Voor Italianen is het vak van een pizzabakker echt een ambacht. Dat is het ook bij De Pizzabakker. Alle producten op onze kaart worden vers bereid de ingrediënten worden zorgvuldig gekozen. Op die manier kunnen we echt de lekkerste pizza’s maken. Dit alles tegen een aantrekkelijke prijs, waardoor de meeste van onze klanten regelmatig bij ons terugkomen. Daarnaast is gastvrijheid van groot belang, want wij willen dat de gasten een leuke avond bij ons hebben.

Je eigen Pizzabakkers franchise vestiging? 

Wij zoeken ondernemers die graag met ons mee willen groeien. Immers, De Pizzabakkers franchise is een succesvol concept gebleken! Wij ondersteunen de ondernemers met de  inkoop, financiering, personeelszaken, marketing, training en nog veel meer. Hierdoor kun jij je focussen op het runnen van jouw restaurant. Je zult druk bezig zijn met het verwennen van gasten, leiding geven aan je personeel en niet te vergeten: het maken van de lekkerste pizza’s van Nederland!

Geïnteresseerd?

De Pizzabakkers Franchise zoekt nieuwe franchisenemers die een passie hebben voor lekker eten en drinken. De ideale kandidaat is gastvrij, ambitieus en heeft doorzettingsvermogen. Daarnaast is het belangrijk dat je hard wilt werken en kunt sturen op cijfers.

Aangesloten bij De Nationale Franchisegids


De Pizzabakkers franchise informatie

Activiteit:

De Pizzabakkers is een buurtrestaurant waar alles draait om ambachtelijke houtovenpizza en prosecco. De ambachtelijke pizza’s worden gebakken in Italiaanse houtovens. Onder het genot van een glaasje prosecco kun je op je pizza wachten.

Branche: -
Werkt met ondernemers sinds: 2009
Entreegeld: € 10.000
Jaarlijkse franchisefee: 6,5% van de omzet
Totale investering: € 250.000 - € 350.000
Benodigd eigen vermogen: € 25.000
Gemiddelde omzet pv: € 400.000 - € 500.000
Type samenwerking: Hard Franchise
Omschrijving training: Training van 12 weken voor de ondernemer: keuken, bediening en ondernemerschap
Hoe is de inkoop geregeld: Eigen DC met Pizzabakkers ingrediënten, non-food gedeeltelijk vrije inkoop.
Verkoop oppervlakte: Vanaf 120 m²
Locatie omschrijving: Bij voorkeur een hoekpand met authentieke kenmerken in een buurt met leuke winkels en horeca
Verzorgingsgebied: Exclusief werkgebied
Contact franchisegever: Neem contact op met deze formule

Aantal vestigingen

2018:
6 eigen en 2 zelfstandig
2019:
6 eigen en 5 zelfstandig
2020:
6 eigen en 17 zelfstandig

Youtube video's


skyscraper-banner-website

 

Meer informatie  

Bent u geïnteresseerd in deze formule?

Vraag dan nu geheel vrijblijvend informatie aan.

Ja ik wil gratis informatie over
De Pizzabakkers