De Pizzabakkers

De Pizzabakkers franchise formule

franchisen bij De Pizzabakkers

Ook je eigen houtoven pizzarestaurant beginnen? 

Pizza & Prosecco

De Pizzabakkers franchise heeft binnen enkele jaren een grote naam opgebouwd. Wij bieden knapperige, ambachtelijke houtovenpizza’s aan. Met echte Italiaanse ingrediënten die met zorg zijn gekozen. Door het complexe deegbereidingsproces volgens authentiek Romeins recept, is de bodem superlekker, dun en krokant. De pizza’s worden belegd met uitsluitend verse ingrediënten van heel goede kwaliteit.  De combinatie van houtovenpizzeria en proseccobar is uniek in Nederland. De pizza’s kunnen mee naar huis worden genomen. Of kunnen ter plekke opgegeten worden in het restaurant of buiten op het terras.

In Italië is prosecco een bescheiden drankje. Prosecco is voor Italianen wat bier is voor de Duitsers en de Ieren. Bij de Pizzabakkers schenken we een frizzante en een spumante. Daarnaast hebben we lekkere prosecco cocktails zoals Spritz Apérol en de Hugo. Ook staat er lekkere antipasti en door het huis gemaakte dolci op de kaart. Af gemaakt door een Italiaans biertje, frisse cocktail met prosecco of een heerlijk glaasje bubbels.

Visie van De Pizzabakkers franchise

De Pizzabakkers franchise staan voor sfeer, kwaliteit, gastvrijheid en het eren van de Italiaanse tradities. Voor Italianen is het vak van een pizzabakker echt een ambacht. Dat is het ook bij De Pizzabakker. Alle producten op onze kaart worden vers bereid de ingrediënten worden zorgvuldig gekozen. Op die manier kunnen we echt de lekkerste pizza’s maken. Dit alles tegen een aantrekkelijke prijs, waardoor de meeste van onze klanten regelmatig bij ons terugkomen. Daarnaast is gastvrijheid van groot belang, want wij willen dat de gasten een leuke avond bij ons hebben.

Je eigen Pizzabakkers franchise vestiging? 

Wij zoeken ondernemers die graag met ons mee willen groeien. Immers, De Pizzabakkers franchise is een succesvol concept gebleken! Wij ondersteunen de ondernemers met de  inkoop, financiering, personeelszaken, marketing, training en nog veel meer. Hierdoor kun jij je focussen op het runnen van jouw restaurant. Je zult druk bezig zijn met het verwennen van gasten, leiding geven aan je personeel en niet te vergeten: het maken van de lekkerste pizza’s van Nederland!

Geïnteresseerd?

De Pizzabakkers Franchise zoekt nieuwe franchisenemers die een passie hebben voor lekker eten en drinken. De ideale kandidaat is gastvrij, ambitieus en heeft doorzettingsvermogen. Daarnaast is het belangrijk dat je hard wilt werken en kunt sturen op cijfers.

Aangesloten bij De Nationale Franchisegids


De Pizzabakkers franchise informatie

Activiteit:

De Pizzabakkers is een buurtrestaurant waar alles draait om ambachtelijke houtovenpizza en prosecco. De ambachtelijke pizza’s worden gebakken in Italiaanse houtovens. Onder het genot van een glaasje prosecco kun je op je pizza wachten.

Branche: -
Type samenwerking: Hard Franchise
Startjaar: 2009
Entreegeld:
Een éénmalige fee bij de start van de samenwerking die je moet betalen aan de franchisegever.
€ 10.000
Franchisefee:
Periodieke vergoeding die je moet betalen aan de franchisegever voor de geleverde diensten/ondersteuning. Soms wordt het opgesplitst in een marketingfee, royalty of servicebijdrage.
6,5% van de omzet
Benodigd eigen vermogen:
Dat deel van de totale investering in je eigen De Pizzabakkers dat je uit eigen geld en/of familielening moet financieren. Dit kun je dus niet lenen van de bank.
€ 25.000
Totale investering:
De totale investering in je eigen De Pizzabakkers. De totale investering kan bijv. bestaan uit je eigen vermogen en een lening van de bank.
€ 250.000 - € 350.000
Gem. omzet per vestiging: € 400.000 - € 500.000
Gem. oppervlakte vestiging: Vanaf 120 m²
Locatie omschrijving: Bij voorkeur een hoekpand met authentieke kenmerken in een buurt met leuke winkels en horeca
Verzorgingsgebied: Exclusief werkgebied
Training/opleiding: Training van 12 weken voor de ondernemer: keuken, bediening en ondernemerschap
Inkoop: Eigen DC met Pizzabakkers ingrediënten, non-food gedeeltelijk vrije inkoop.
Aantal medewerkers: 6 fte
Contact franchisegever: Neem contact op met deze formule

Aantal vestigingen

2019:
6 eigen en 2 zelfstandig
2020:
6 eigen en 5 zelfstandig
2021:
6 eigen en 17 zelfstandig

Youtube video's


Meer informatie  

Bent u geïnteresseerd in deze formule?

Vraag dan nu geheel vrijblijvend informatie aan.

Ja ik wil gratis informatie over
De Pizzabakkers