De Pizzabakkers franchise heeft binnen enkele jaren een grote naam opgebouwd. Wij bieden knapperige, ambachtelijke houtovenpizza’s met echte Italiaanse ingrediënten die met zorg zijn gekozen. Door het complexe deegbereidingsproces volgens authentiek Romeins recept, is de bodem superlekker, dun en krokant. De pizza’s worden belegd met uitsluitend verse ingrediënten van heel goede kwaliteit. De combinatie van houtovenpizzeria en proseccobar is uniek in Nederland. De pizza’s kunnen mee naar huis worden genomen of kunnen ter plekke opgegeten worden in het restaurant of buiten op het terras.
In Italië is prosecco een pretentieloos drankje. Prosecco is voor Italianen wat bier is voor de Duitsers en de Ieren. Bij de Pizzabakkers schenken we een frizzante en een spumante. Daarnaast hebben we lekkere prosecco cocktails zoals Spritz Apérol en de Hugo. Ook staat er lekkere antipasti en door het huis gemaakte dolci op de kaart. Dit wordt natuurlijk af gemaakt door een Italiaans biertje, frisse cocktail met prosecco of een heerlijk glaasje bubbels.
De Pizzabakkers franchise staan voor sfeer, kwaliteit, gastvrijheid en het eren van de Italiaanse tradities. Voor Italianen is het vak van een pizzabakker echt een ambacht. Dat is het ook bij De Pizzabakker. Alle producten op onze kaart worden vers bereid de ingrediënten worden zorgvuldig gekozen. Op die manier kunnen we echt de lekkerste pizza’s maken. Dit alles tegen een aantrekkelijke prijs, waardoor de meeste van onze klanten regelmatig bij ons terugkomen. Daarnaast is gastvrijheid van groot belang, want wij willen dat de gasten een leuke avond bij ons hebben.
Wij zoeken ondernemers die graag met ons mee willen groeien. Immers, De Pizzabakkers franchise is een succesvol concept gebleken! Wij ondersteunen de ondernemers met de inkoop, financiering, personeelszaken, marketing, training en nog veel meer. Hierdoor kun jij je focussen op het runnen van jouw restaurant. Je zult druk bezig zijn met het verwennen van gasten, leiding geven aan je personeel en niet te vergeten: het maken van de lekkerste pizza’s van Nederland!
De Pizzabakkers Franchise zoekt nieuwe franchisenemers die een passie hebben voor lekker eten en drinken. De ideale kandidaat is gastvrij, ambitieus en heeft doorzettingsvermogen. Daarnaast is het belangrijk dat je hard wilt werken en kunt sturen op cijfers.
Activiteit: | De Pizzabakkers is een buurtrestaurant waar alles draait om ambachtelijke houtovenpizza en prosecco. De ambachtelijke pizza’s worden gebakken in Italiaanse houtovens. Onder het genot van een glaasje prosecco kun je op je pizza wachten. |
---|---|
Branche: | eetcafé & restaurant - horeca |
Type samenwerking: | Hard Franchise |
Startjaar: | 2009 |
Entreegeld: |
€ 10.000 |
Franchisefee: |
6,5% van de omzet |
Benodigd eigen vermogen: |
€ 25.000 |
Totale investering: |
€ 250.000 - € 350.000 |
Gem. omzet per vestiging: | € 400.000 - € 500.000 |
Gem. oppervlakte vestiging: | Vanaf 120 m² |
Locatie omschrijving: | Bij voorkeur een hoekpand met authentieke kenmerken in een buurt met leuke winkels en horeca |
Verzorgingsgebied: | Exclusief werkgebied |
Training/opleiding: | Training van 12 weken voor de ondernemer: keuken, bediening en ondernemerschap |
Inkoop: | Eigen DC met Pizzabakkers ingrediënten, non-food gedeeltelijk vrije inkoop. |
Aantal medewerkers: | 6 fte |
Contact franchisegever: | Neem contact op met deze formule |