Met de slogan “Fresh to eat” werd het idee van Dean&David Saladebar gelanceerd na meer dan 2 jaar ontwikkeling door David Baumgartner – een concept gemaakt in Duitsland.
Branche: | eetcafé & restaurant - horeca |
---|---|
Type samenwerking: | Hard Franchise |
Franchisefee: |
Staat in de Gids. Bestellen? |
Benodigd eigen vermogen: |
± 25% van de totale investering |
Totale investering: |
€ 200.000 |
Gem. omzet per vestiging: | Staat in de Gids. Bestellen? |
Gem. oppervlakte vestiging: | Afhankelijk keuze locatie, tussen 15m²en 300m² |
Locatie omschrijving: | A1, A2, B |
Verzorgingsgebied: | minimaal 50.000 inwoners |
Inkoop: | Staat in de Gids. Bestellen? |
Aantal medewerkers: | Staat in de Gids. Bestellen? |
Contact franchisegever: | Staat in de Gids. Bestellen? |