Ribsfactory

Ribsfactory franchise formule

franchisen bij Ribsfactory

Ribsfactory zoekt Ribs-minded ondernemers!  

ribs-factory-franchise-spareribs-banner

Ribsfactory franchise is een steakhouse en gespecialiseerd in spareribs met een overzichtelijk en aantrekkelijk geprijsd aanbod, vlotte gastvrije bediening en uiteraard de lekkerste steaks, burgers en ribs. 

Momenteel heeft de franchiseformule vestigingen in Eindhoven, Tilburg, Breda, Den Bosch, Nijmegen, Utrecht, Amersfoort,  Amsterdam en Delft. Ribsfactory is momenteel één van de snelst groeiende steakhouse-ketens in Nederland. Oprichter en eigenaar is Martijn Lensing, horeca-ondernemer in hart en nieren en al bijna 20 jaar werkzaam in de horeca. Naast Ribsfactory is hij ook actief in diverse andere horecaformules van restaurants tot grandcafé’s. Na de opening van de eerste vestiging in Eindhoven in 2012 bleek dat Ribsfactory een succesformule zou worden, want Ribsfactory is inmiddels uitgegroeid tot een van de grootste en snelst groeiende steakhouseketens van Nederland.

Inrichting Ribsfactory

Ribsfactory staat bekend om haar warme, eigentijdse inrichting en ongedwongen sfeer. De vlotte, gastvrije bediening zorgt ervoor dat de gast zich vertrouwd voelt en graag terugkomt. Wekelijks bezoeken duizenden gasten, van jong tot oud, ‘de Ribs’, zoals die in de volksmond wordt genoemd.

Topkwaliteit 

Topkwaliteit en versheid van de producten staan voorop. Alles wordt huisgemaakt en is eerlijk geprijsd. De lekkerste spareribs, steaks en burgers vind je hier. Zonder toevoeging van kunstmatige kleur-, geur- en smaakstoffen, 100% pure en eerlijke ingrediënten. Alles wordt in de vestigingen zelf bereid en gegaard, dus geen halffabricaten. Klanten houden van de authentieke gril-bbq-smaak: het vlees wordt gegrild op het open vuur van lavagrills voor een extra smaaksensatie. De temperatuur op de grills kan oplopen tot wel 400°C. Hierdoor blijven alle sappen en smaken behouden van de burgers, ribs en steaks. De befaamde spareribs zijn het paradepaardje. Het geheim zit hem in het hoogwaardige kwaliteit vlees, marinades naar eigen recept en de bereidingswijze op open vuur van lavagrills. Daardoor vinden de spareribs niet alleen gretig aftrek in de restaurants, maar ook via take away en een eigen bezorgdienst zodat je ook thuis kan genieten van de ‘ribs’.

Ambitie Ribsfactory franchise

Ribsfactory franchise wil de komende jaren verder groeien naar zo’n vijftig locaties in de Benelux. Om deze groei gecontroleerd te realiseren gaat Ribsfactory naast eigen beheer, haar formule ook franchisen. Naar verwachting zijn er drie franchisevestigingen voor het einde van 2016. Met thans negen eigen vestigingen, beproefde formule en optimale ondersteuning van het hoofdkantoor ligt er een gezonde basis om uit te breiden met franchisevestigingen. Franchisenemers kunnen hierbij profiteren van de opgedane ervaringen van de bestaande formule. Door samen te werken met echte Ribs-minded ondernemers worden de beste eigenschappen van het bedrijf met lokaal ondernemerschap gecombineerd. Ribsfactory is een full-franchiseformule. Dit betekent dat het assortiment, inrichting, uitstraling, marketing, reclame en publiciteit van alle vestigingen bepaald wordt door de franchisegever. Dit zorgt voor een samenhangende franchiseformule waardoor de gast zich vertrouwd voelt en graag terugkomt.

Aangesloten bij icoon

ribs-factory-logo


Ribsfactory franchise informatie

Activiteit:

Ribsfactory is gespecialiseerd in vleesgerechten als spareribs, steaks en burgers. Ribsfactory onderscheidt zich door haar overzichtelijk en aantrekkelijk geprijsd aanbod, bereidingswijze, ongedwongen sfeer én overheerlijke spareribs.

Branche: -
Werkt met ondernemers sinds:2016
Entreegeld:€ 15.000
Jaarlijkse franchisefee: 6%
Totale investering:€ 200.000 - € 300.000 (afhankelijk van de locatie)
Benodigd eigen vermogen:€ 40.000 - € 70.000
Gemiddelde omzet pv:€ 750.000 - € 1.000.000
Type samenwerking:Full Franchise
Omschrijving training:Interne training waaronder stage bij andere Ribsfactory locaties
Hoe is de inkoop geregeld:Via preferred suppliers
Verkoop oppervlakte:100 - 200 m²
Locatie omschrijving:A-locatie, in of nabij een drukke winkelstraat en uitgaansgebied
Verzorgingsgebied:Vanaf 100.000 inwoners
Contact franchisegever: Neem contact op met deze formule

Aantal vestigingen

2016:
8 eigen
2017:
7 eigen en 2 zelfstandig
2018:
6 eigen en 3 zelfstandig
Buitenland:
-

Franchise nieuws

Ga naar al het franchisenieuws »

Ribsfactory Twitter

Meer tweets...

Youtube video's


Meer informatie  

Bent u geïnteresseerd in deze formule?

Vraag dan nu geheel vrijblijvend informatie aan.

Ja ik wil gratis informatie over
Ribsfactory