Restaurant waarbij pasta, pizza’s, antipasti of salade rechtstreeks besteld kunnen worden bij de chefkok, midden in het restaurant. De chef bereidt alle gerechten voor uw neus. In Nederland zijn er geen franchisemogelijkheden.
Branche: | eetcafé & restaurant - horeca |
---|---|
Type samenwerking: | Hard Franchise |
Startjaar: | 2002 |
Entreegeld: | Staat in de Gids. Bestellen? |
Franchisefee: | Staat in de Gids. Bestellen? |
Benodigd eigen vermogen: | € 75.000 |
Totale investering: | tussen € 200.000 en € 300.000 |
Gem. omzet per vestiging: | Staat in de Gids. Bestellen? |
Gem. oppervlakte vestiging: | 300 m² |
Locatie omschrijving: | A2-B |
Verzorgingsgebied: | 100.000 inwoners |
Inkoop: | Staat in de Gids. Bestellen? |
Aantal medewerkers: | Staat in de Gids. Bestellen? |