Wayback Burgers

Wayback Burgers franchise formule

franchisen bij Wayback Burgers

Over Wayback Burgers franchise

Het Amerikaanse fast casual franchiseconcept Wayback Burgers wordt geroemd om zijn hoogwaardige producten voor een toegankelijk prijs. Onze eerste winkel in Newark, DE, opende in 1991 als Jake’s Hamburgers. Daar zijn we begonnen met franchising over de hele wereld. We breiden ons merk snel uit en hebben onlangs meer dan 500 gecontracteerde locaties bereikt. Hiervan zijn er momenteel 200 actief. Nu er wereldwijd nieuwe restaurants openen, is dit de kans om jouw stap naar succes te zetten.

Wayback Burgers franchise is ongecompliceerd en eerlijk. Het weerspiegelt zijn gasten: hardwerkende mensen die eenvoudige, ongecompliceerde dingen willen. Een geweldige burger, smaakvolle loaded fries en een heerlijke handgemaakte milkshake op basis van vers vanille roomijs!

 

Wat onderscheidt Wayback Burgers?

Menu diversiteit

Hoewel we erg trots zijn op de producten van topkwaliteit die we in elk Wayback Burgers-restaurant serveren, zoeken we voortdurend naar manieren om onze producten, menu’s en procedures te verbeteren. Altijd kijkend naar welke items en smaakprofielen populair zijn in de branche, zitten we bovenop smaakvolle items om toe te voegen aan ons menu. Ondanks dat we Wayback Burgers Franchise heten, hebben we jaren geleden al bedacht dat we onze gasten een divers menu wilden aanbieden. Onze steunpilaar is en blijft een uitzonderlijke burger, maar we bieden fantastische sandwiches & chicken tenders, hotdogs, een vegetarische burger(s), salades, geweldige bijgerechten en natuurlijk onze handgemaakte milkshakes. Zo kunnen onze gasten ook bij ons terecht wanneer ze verlangen naar iets anders dan een burger.

Franchise nemer worden – onze ondersteuning

Eén van de vele redenen waarom je besluit aan te sluiten een franchiseorganisatie, is de ondersteuning die er vanuit de franchisegever wordt geboden. Bij Wayback beginnen we hiermee vanaf het moment dat je besluit een Wayback Burgers franchise te gaan openen. Van onroerend goed tot de opening van jouw restaurant, ons team staat voor je klaar om je bij elke stap te begeleiden.

Een nieuwe franchisenemer-training begint met tien dagen in-restaurant training in een van onze gecertificeerde trainingsrestaurants. Gevolgd door vijf dagen training aan Wayback University in ons ondersteuningscentrum voor franchisenemers. Bij opening krijgen franchisenemers en hun teamleden nog eens tien dagen training in het nieuwe restaurant. Dit is om voor te bereiden op de opening voor het publiek. Zodra de training is voltooid, gaan onze franchisenemers over naar onze Regional Development Officers. Zij geven voortdurende ondersteuning en coaching voor restaurantactiviteiten, nieuwe implementaties en marketinginitiatieven, terwijl ze de naleving van het Wayback-merk waarborgen.

 

Interesse in jouw eigen Wayback Burgers franchise?
Vraag dan nu geheel vrijblijvend informatie aan!

 

Wayback Burgers franchise

Aangesloten bij De Nationale Franchisegids


Wayback Burgers franchise informatie

Activiteit:

Wayback Burgers is een burgerformule met de servicefactor van een regulier restaurant in combinatie met de snelheid en de prijs van een fast casual restaurant. To go, eat in, full bar en (e)sports entertainment kenmerken de formule. Ook heeft Wayback Burgers een delivery concept in het arsenaal zitten.

Branche: - -
Type samenwerking: Hard Franchise
Startjaar: 1991
Entreegeld:
Een éénmalige fee bij de start van de samenwerking die je moet betalen aan de franchisegever.
€ 35.000 full service, € 20.000 delivery
Franchisefee:
Periodieke vergoeding die je moet betalen aan de franchisegever voor de geleverde diensten/ondersteuning. Soms wordt het opgesplitst in een marketingfee, royalty of servicebijdrage.
5% royalty fee van de netto omzet en 5% marketing fee van de netto omzet – 1% internationale marketing, 2% nationale marketing en 2% lokale marketing
Benodigd eigen vermogen:
Dat deel van de totale investering in je eigen Wayback Burgers dat je uit eigen geld en/of familielening moet financieren. Dit kun je dus niet lenen van de bank.
Tussen de 20% en 30% van de investering
Totale investering:
De totale investering in je eigen Wayback Burgers. De totale investering kan bijv. bestaan uit je eigen vermogen en een lening van de bank.
Circa € 400.000 full service & circa € 250.000 delivery
Gem. omzet per vestiging: € 850.000 full service, € 600.000 express restaurant
Gem. oppervlakte vestiging: 200 - 250 m² full service restaurants, 90 m² express restaurants
Locatie omschrijving: A1, A2 of B1 locaties voor full service restaurants, B2/C1 locaties voor express restaurants
Verzorgingsgebied: Vanaf 50.000 inwoners
Training/opleiding: Training bestaat uit een 3 weken durend trainingsprogramma
Inkoop: Inkoop wordt door de serviceorganisatie geregeld
Aantal medewerkers: 1 fte (full service & delivery restaurant), circa 15 parttime medewerkers (afhankelijk van de openingstijden)
Contact franchisegever: Neem contact op met deze formule

Aantal vestigingen

2019:
1 eigen
2020:
1 eigen
2021:
2 eigen en 7 in ontwikkeling zelfstandig
Buitenland:
200 & 500 in ontwikkeling

Youtube video'sMeer informatie  

Bent u geïnteresseerd in deze formule?

Vraag dan nu geheel vrijblijvend informatie aan.

Ja ik wil gratis informatie over
Wayback Burgers