Wok&

Wok& franchise formule

franchisen bij Wok&

WOK& franchise is de nieuwe fast-service aziatische wok franchise formule uit Nederland. Opgericht in 2017 door ervaren franchisegever Wim Markwat en compagnon Boris van Leeuwen vanuit het franchise bedrijf ‘Mie Like Franchise’. Kernpunt van de formule is het bieden van natuurlijke, kwalitatieve en gezonde wok maaltijden. Dit met de nodige maatschappelijke betrokkenheid en ‘schone’ manier van werken.

Producten en Assortiment

WOK& hecht veel waarde aan vers en gezond eten; mager vlees, weinig olie, veel groenten en zoveel mogelijk seizoen producten. Naast wok maaltijden bevat het assortiment ook diverse Aziatische salades en snacks. Het drankenassortiment bestaat hoofdzakelijk ook uit gezonde dranken als vruchtensappen, shakes en kokos drankjes. Alle maaltijden zijn erop voorbereid om ook to-go mee te nemen en blijven in verpakking tot wel een uur lang warm. Daarnaast zijn de maaltijden afgestemd op de huidige trend van ‘clockless dining’.

Service Butlers bezorgservice

Alle producten van WOK& zijn zeer geschikt als bezorgmaaltijd. Dit gebeurd volgens geheel eigen stijl en filosofie middels ‘Service Butlers’. De Service Butlers bezorgen de maaltijd via een elektrische fiets in eigen tenue en tijdens het bezorgen zijn ze ook ware verkopers door het aanbieden van extra drankjes en producten tijdens de bezorging.

Training en maatschappelijk belang

Iedere medewerker, franchisenemer en bestuurder worden geacht trainingen te volgen en maatschappelijk werk te verrichten.

Bij WOK& is het verplicht om 6 maal per jaar actief bezig te zijn met de lokale omgeving van een store. Door samen met het hele team de handen uit de mouwen te steken kan elke WOK& store maatschappelijk iets betekenen. De directie van de organisatie en alle betrokkenen zullen dus 6 maal per jaar de nette kleren aan de kapstok hangen. Hiernaast is het fantastisch voor de spirit en geest van alle medewerkers in een team. De organisatie zorgt voor de nodige aandacht en publiciteit via sociale media en op de narrowcasting schermen.

Elke medewerker wordt binnen 2 maanden getraind in een welkomsttraining en daarna elk kwartaal. Wij willen dat iedereen bij WOK& echt betrokken en volledig overtuigd is van de formule. Daarvoor is door ons onder andere het ‘WOK& Net’ ontwikkeld, waarbij iedereen constant geïnformeerd blijft over alle activiteiten en ontwikkelingen binnen de formule.

WOK& franchise zoekt ondernemers

Spreekt bovenstaande u aan? Dan is de kans groot dat WOK& op zoek is naar u. WOK& zoekt naar ondernemers die:

  • Een verantwoorde lifestyle hebben en gek zijn op gezond eten.
  • Fan zijn van de Aziatische keuken.
  • Eerlijkheid vanzelfsprekend vinden.
  • Een bevlogen ambitie hebben met ervaring in de horeca of food business.
  • Maatschappelijk betrokken zijn bij hun omgeving en daar actief aan mee willen werken.

Herkent u zichzelf in bovenstaand verhaal en kan u voldoen aan de onderstaande kernvoorwaarden, vraag dan direct informatie aan via deze pagina.

Aangesloten bij De Nationale Franchisegids


Wok& franchise informatie

Activiteit:

WOK& is een fastservice formule die werkt met natuurlijke producten, maatschappelijke betrokkenheid een vast onderdeel in haar bedrijfsvoering heeft gemaakt en invulling geeft aan het begrip franchise door eerlijkheid voorop te stellen.

Branche: - -
Werkt met ondernemers sinds: 2017
Entreegeld: € 20.000
Jaarlijkse franchisefee: 7% van de omzet
Totale investering: €150.000 - €200.000
Benodigd eigen vermogen: €50.000 - €80.000
Type samenwerking: Franchise
Omschrijving training: Intensieve aanvangsopleiding voor ondernemer en periodiek centrale training voor zijn of haar (nieuwe) medewerkers
Hoe is de inkoop geregeld: Centraal
Verkoop oppervlakte: 50-200m²
Locatie omschrijving: Locaties omringd door winkelend, werkend, wonend en/of uitgaand publiek.
Verzorgingsgebied: 25.000 inwoners
Contact franchisegever: Neem contact op met deze formule

skyscraper-banner-website

banner-volop-kansenV2

franchise-season-art-class

Meer informatie  

Bent u geïnteresseerd in deze formule?

Vraag dan nu geheel vrijblijvend informatie aan.

Ja ik wil gratis informatie over
Wok&