Big Bread Kitchen

Big Bread Kitchen franchise formule

franchisen bij Big Bread Kitchen

Waarom Big Bread Kitchen franchise?

Big Bread Kitchen is dé succesformule voor jouw cafetaria/lunchroom. De franchiseformule heeft zich in de loop der jaren bewezen en een sterke ontwikkeling doorgemaakt. Door goed te luisteren naar wat de ondernemer nodig heeft om succesvol te kunnen ondernemen en zich aan te passen aan de vraag van de hedendaagse en toekomstige consument. De eerste vestiging werd in 2003 in Tiel geopend door de heer Sheng Chen. Een tweede vestiging volgde snel. De franchiseformule telt inmiddels 26 vestigingen door het gehele land.

Ondersteuning

Als ondernemer bij Big Bread Kitchen krijg je ondersteuning vanuit een solide organisatie. Een sterke formule zorgt ervoor dat je je niet druk hoeft te maken over de lastige en vooral tijdrovende aspecten van het ondernemen. Je kunt je als ondernemer volledig op de operationele kant van een mooie zaak richten. Waaronder “gastheerschap”; het onderhouden en uitbreiden van een grote klantenkring.

Goede training voor de start

De gast is bij de Big Bread Kitchen franchise echt koning door deze kwaliteit, gastvrijheid en een topbeleving te bieden. Dit gebeurt vanuit een moderne, warme en toch strakke ambiance. Voor de start van je zaak word je goed getraind in onze bestaande vestigingen. Als zelfstandige ondernemer geef je lokaal invulling door exploitatie en keuze uit het productassortiment.

Onderscheidend vermogen Big Bread Kitchen

Big Bread Kitchen onderscheidt zich als formule in

  • uitstraling,
  • totale beleving,
  • een vers en duurzaam assortiment,
  • totale ondersteuning van de ondernemer.

Big Bread Kitchen is in korte tijd uitgegroeid tot één van de meest succesvolste formules op cafetaria/lunchroom gebied! Wie binnenkomt ervaart de aantrekkingskracht en moet gaan twijfelen of hij wel gaat afhalen of toch blijft eten in het restaurant.

Interesse om te ‘proeven’ van onze formule? Vraag dan geheel vrijblijvend informatie aan. Wij komen graag met jou in contact.

Aangesloten bij De Nationale Franchisegids

logo Big bread Kitchen franchise


Big Bread Kitchen franchise informatie

Activiteit:

Big Bread Kitchen is een moderne populaire franchiseformule voor cafetaria / lunchroom. De Big Bread Kitchen stijl is warm en modern. De sfeervolle aankleding met warme tinten, een mix aan natuurlijke materialen, lampen en comfortabel meubilair nodigen uit tot zittenblijven.

Branche: -
Type samenwerking: Franchise
Startjaar: 2008
Entreegeld:
Een éénmalige fee bij de start van de samenwerking die je moet betalen aan de franchisegever.
€ 10.000
Franchisefee:
Periodieke vergoeding die je moet betalen aan de franchisegever voor de geleverde diensten/ondersteuning. Soms wordt het opgesplitst in een marketingfee, royalty of servicebijdrage.
2,5 % van de omzet en marketingfee v.a. € 16,50 per dag
Benodigd eigen vermogen:
Dat deel van de totale investering in je eigen Big Bread Kitchen dat je uit eigen geld en/of familielening moet financieren. Dit kun je dus niet lenen van de bank.
Minimaal 30% van de totale investering
Totale investering:
De totale investering in je eigen Big Bread Kitchen. De totale investering kan bijv. bestaan uit je eigen vermogen en een lening van de bank.
€ 80.000 - € 250.000
Gem. omzet per vestiging: € 350.000 - € 800.000
Gem. oppervlakte vestiging: 80 - 250 m²
Locatie omschrijving: A-locatie, (wijk)centrum
Verzorgingsgebied: Aantal inwoners, vanaf 3.000 inwoners
Training/opleiding: Interne training
Inkoop: 90% gemeenschappelijk, 10% vrije inkoop
Aantal medewerkers: 3 - 5 fte
Contact franchisegever: Neem contact op met deze formule

Aantal vestigingen

2019:
3 eigen en 17 zelfstandig
2020:
3 eigen en 22 zelfstandig
2021:
3 eigen en 27 zelfstandig

Youtube video's
Meer informatie  

Bent u geïnteresseerd in deze formule?

Vraag dan nu geheel vrijblijvend informatie aan.

Ja ik wil gratis informatie over
Big Bread Kitchen