De Beren bezorgrestaurants

De Beren bezorgrestaurants franchise formule

franchisen bij De Beren bezorgrestaurants

De Beren: een sterke en professionele formule

In 2001 werd in Rotterdam-Noord de eerste vestiging van De Beren bezorgrestaurants geopend. De Bezorgbeer, zoals het toen nog heette, is dus ontstaan uit het succes van de toenmalige eetcafés om in te spelen op het hectische bestaan van de consument. Dit bleek een geslaagde zet, want meerdere vestigingen volgden snel! Vandaag de dag zijn De Beren bezorgrestaurants uitgegroeid tot een sterke en professionele franchiseformule. Snelheid en service zijn van essentieel belang bij De Beren. Elke bestelling wordt vers bereid, om vervolgens warm en compleet te worden bezorgd voor een aantrekkelijke prijs.

Franchisen bij De Beren bezorgrestaurants

De Beren bezorgrestaurants is een franchiseorganisatie met als doelstelling de komende jaren landelijke dekking te bereiken. Om deze groei te realiseren zijn De Beren op zoek naar enthousiaste franchisenemers. We zoeken ondernemers met leidinggevende capaciteiten, administratieve vaardigheden en kennis van de lokale markt. Als franchisenemer bij De Beren bezorgrestaurants voel jij je thuis binnen een jonge en ambitieuze organisatie.

Waarom kiezen voor De Beren bezorgrestaurants?

De concurrentie is groot, de verwachting van de consument is hoog en het aanbod van bezorgrestaurants is enorm. Door gebruik te maken van een bewezen formule profiteer je van veel voordelen, onder andere:

  • Een centraal inkoopbeleid en scherpe inkoopcondities
  • Uitstekend haalbaar rendement
  • Ondersteuning en opleiding door een ervaren managementteam
  • Landelijke en regionale marketing & sales ondersteuning
  • Hoge consumentenwaardering
  • Door de professionele ondersteuning van ons hoofdkantoor heb je de handen vrij voor het managen van je eigen vestiging, personeelsbeleid, administratie en financiën

Het traject

Het franchise traject is stapsgewijs opgebouwd, zodat zowel de potentiële franchisenemer als de franchisegever uitgebreid de gelegenheid krijgen om elkaar te leren kennen. Het is tenslotte een langjarige samenwerking.

Het gehele traject bestaat uit verschillende stappen; van kennismakingsgesprek en snuffelstage tot persoonlijke gesprekken over de vermogenssituatie en het opstellen van jouw eigen ondernemingsplan. Dit alles met natuurlijk de beoogde opening van jouw eigen vestiging tot gevolg!

Vanaf de eerste kennismaking tot aan de opening van jouw eigen vestiging, duurt dit traject gemiddeld 3 tot 6 maanden.

Meld je aan!

Ben je enthousiast over De Beren en ben je geïnteresseerd in het exploiteren van je eigen bezorgrestaurant? Neem contact op met het hoofdkantoor en vraag naar de franchise coach. Wij vertellen je graag meer!

DeBeren_logo_RGB

 

Aangesloten bij De Nationale Franchisegids - logo voor op website formule

 

 


De Beren bezorgrestaurants franchise informatie

Activiteit:

Bij De Beren bezorgrestaurants kan de consument complete maaltijden afhalen of laten bezorgen, thuis of op het werk. De formule staat bekend om spareribs, saté en burgers, maar tegenwoordig ook van een gezonde maaltijd, vegetarische en vegan opties.

Branche: -
Type samenwerking: Hard Franchise
Startjaar: 2001
Entreegeld:
Een éénmalige fee bij de start van de samenwerking die je moet betalen aan de franchisegever.
12.500,- | 17.500,- To Go
Franchisefee:
Periodieke vergoeding die je moet betalen aan de franchisegever voor de geleverde diensten/ondersteuning. Soms wordt het opgesplitst in een marketingfee, royalty of servicebijdrage.
6% + 2,5%
Benodigd eigen vermogen:
Dat deel van de totale investering in je eigen De Beren bezorgrestaurants dat je uit eigen geld en/of familielening moet financieren. Dit kun je dus niet lenen van de bank.
25% tot 30% van de totale investering
Totale investering:
De totale investering in je eigen De Beren bezorgrestaurants. De totale investering kan bijv. bestaan uit je eigen vermogen en een lening van de bank.
vanaf 225.000,-
Gem. omzet per vestiging: € 550.000
Gem. oppervlakte vestiging: Minimaal 100 m2, gelijkvloers
Locatie omschrijving: Zichtlocatie aan een drukke doorgaande weg of aan de buitenkant van een winkelcentrum, bij voorkeur op een hoek. Centraal gelegen in het bezorggebied.
Verzorgingsgebied: Vanaf 30.000 huishoudens
Training/opleiding: Een interne opleiding van minimaal 6 weken. Tevens wordt de vestiging gedurende de gehele opstartfase begeleid.
Inkoop: De inkoop wordt door het hoofdkantoor gestuurd. Volledige afname is verplicht.
Aantal medewerkers: 10
Contact franchisegever: Neem contact op met deze formule

franchise vestigingen van De Beren bezorgrestaurants

Aantal vestigingen

2019:
3 eigen en 17 zelfstandig
2020:
2 eigen en 22 zelfstandig
2021:
2 eigen en 26 zelfstandig

Youtube video'sMeer informatie  

Bent u geïnteresseerd in deze formule?

Vraag dan nu geheel vrijblijvend informatie aan.

Ja ik wil gratis informatie over
De Beren bezorgrestaurants