Domino’s Pizza

Domino’s Pizza franchise formule

franchisen bij Domino’s Pizza

Ondernemer worden? Domino’s Pizza zoekt franchisenemers!

Altijd al een eigen franchise onderneming willen beginnen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij hebben ruim 50 jaar ervaring met franchise-nemen en franchise-geven. Ons doel is om winstgevende winkels te openen, op unieke locaties met fantastische mensen.

Domino's Pizza franchise

Over Domino’s Pizza

Domino’s Pizza is het grootste pizza bezorg-afhaal- en slice bedrijf ter wereld. Onze expertise en passie voor het maken en bezorgen van verse hete pizza’s, heeft ons al talrijke prijzen opgeleverd. Maar meer nog hebben we de loyaliteit van miljoenen pizza liefhebbers over de hele wereld.

In 1989 werd in Breda de eerste vestiging in Nederland geopend door Eduard Swagemakers. De ondernemer was na zijn stage bij Domino’s Pizza Amerika overtuigd van het succes van de formule. Kort daarop opende de franchiseformule vele vestigingen en groeide door tot marktleider van Nederland met op dit moment meer dan 287 vestigingen. Hiervan zijn 262 franchise en 25 corporate winkels. Vanuit het eigen servicekantoor en distributiecentrum in Gorinchem worden alle winkels minimaal twee keer per week voorzien van onze verse producten.

In 2006 werd Domino’s Pizza Nederland opgenomen in Domino’s Pizza Enterprises Ltd (DPE). DPE is in Australië beursgenoteerd en is de master franchisenemer voor het merk in Australië, Nieuw-Zeeland, Japan, Frankrijk, Monaco, België, Duitsland en Nederland. In deze landen telt Domino’s Pizza ruim 3.000 vestigingen met in totaal 45.000 werknemers en worden er meer dan 100 miljoen pizza’s per jaar verkocht. DPE is de grootste franchisee van Domino’s Pizza Inc, beursgenoteerd in de Verenigde Staten. In totaal zijn er wereldwijd meer dan 16.000 vestigingen van de formule in 89 landen.

Bij het openen van een eigen winkel, kan de ondernemer zich volledig focussen op de core business. Domino’s Pizza heeft namelijk een team van mensen die gespecialiseerd is in het scouten van locaties, onderhandelingen voeren, ontwerpen en inrichten van het pand en natuurlijk het operationeel maken van nieuwe winkels. Als startende Domino’s franchisenemer mag je rekenen op de ondersteuning van het gehele team.

Wat zoeken wij:

  •  Een echte ondernemersmentaliteit
  •  Passie, commitment en een drive tot succes
  •  In bezit van een minimaal eigen vermogen van 50.000 euro (dit bedrag moet vrij besteedbaar/van jezelf zijn)
  •  Een teamspeler
  •  Sterke leidinggevende vaardigheden

Interesse?

Wil jij mee in deze bewezen formule? Reageer dan direct en vraag een informatie pakket aan!

Aangesloten bij De Nationale Franchisegids


Domino’s Pizza franchise informatie

Activiteit:

Sell more pizza, have more fun! Pizza brengt mensen samen.

Branche: -
Type samenwerking: Hard Franchise
Startjaar: 1960
Entreegeld:
Een Ă©Ă©nmalige fee bij de start van de samenwerking die je moet betalen aan de franchisegever.
€ 20.000
Franchisefee:
Periodieke vergoeding die je moet betalen aan de franchisegever voor de geleverde diensten/ondersteuning. Soms wordt het opgesplitst in een marketingfee, royalty of servicebijdrage.
Royalties: 6,5% van de omzet en landelijke marketing 6% van de omzet
Benodigd eigen vermogen:
Dat deel van de totale investering in je eigen Domino’s Pizza dat je uit eigen geld en/of familielening moet financieren. Dit kun je dus niet lenen van de bank.
Minimaal € 50.000
Totale investering:
De totale investering in je eigen Domino’s Pizza. De totale investering kan bijv. bestaan uit je eigen vermogen en een lening van de bank.
Tussen circa € 250.000 en € 300.000
Gem. omzet per vestiging: € 600.000
Gem. oppervlakte vestiging: Circa 100 m²
Locatie omschrijving: Centrale ligging in een winkelgebied en ten opzichte van het bezorggebied.
Verzorgingsgebied: Vanaf 6.000 adressen in het contractgebied
Training/opleiding: Startende ondernemers krijgen een uitgebreide training zodat zij van A tot Z klaar zijn voor het echte werk.
Inkoop: Inkoop via eigen groothandel, minimaal 2 keer per week wordt het gehele assortiment vers aangeleverd vanuit ons eigen distributiecentrum.
Aantal medewerkers: 100
Contact franchisegever: Neem contact op met deze formule

franchise vestigingen van Domino’s Pizza

Aantal vestigingen

2020:
265 zelfstandig
2021:
306 zelfstandig
2022:
330 zelfstandig
Buitenland:
17.000 in meer dan 80 landen

Youtube video's
Papa John's Franchise

Ludwig & van Dam Franchise

Flynth_franchise

Meer informatie  

Bent u geïnteresseerd in deze formule?

Vraag dan nu geheel vrijblijvend informatie aan.

Ja ik wil gratis informatie over
Domino’s Pizza