Papa John’s

Papa John’s franchise formule

franchisen bij Papa John’s

Internationale franchiseformule Papa John’s is sinds 2016 actief in Nederland. Internationaal heeft de formule meer dan 4.700 vestigingen. Momenteel zijn er in Nederland al binnen een jaar 4 vestigingen geopend in Amsterdam, en het doel is om in 2017 meer dan 10 nieuwe vestigingen te openen. Daarom is Papa John’s op zoek naar franchisenemers. Heeft u interesse om in uw woonplaats een Papa John’s te openen en ondernemer te worden bij deze mooie formule? Vraag dan direct informatie aan.

Waar is de Papa John’s franchise naar op zoek?

Op dit moment is Papa John’s Nederland op zoek naar ondernemende mensen die vooral goed zijn met mensen. U hoeft geen horeca of retail ervaring te hebben, maar wel uitstekende sociale vaardigheden. Momenteel heeft de formule vooral interesse op high-traffic locaties in grotere binnensteden. Plan is om van daaruit verder uit te breiden door heel Nederland, met een doel van honderd vestigingen in een periode van vijf tot zeven jaar.

Verder moet u een mentaliteit van ‘aanpakken’ hebben en wordt er verwacht dat u nagenoeg altijd aanwezig bent bij uw vestiging. Een typische Papa John’s franchisenemer weet precies wie zijn klanten en personeel zijn.

Wat biedt de Papa John’s franchise?

De franchise formule biedt u een kans om als ondernemer in te stappen bij een wereldwijd succesvolle formule met een aantrekkelijk model. U bent onderdeel van een snel groeiende formule en u krijgt genoeg inspraak in de leiding van de formule. Voor de jaarlijkse fee’s die u betaalt krijgt u trainingen, ondersteuning op marketing, administratie, advies en sturing. Tevens wordt er gebruik gemaakt van de beste apparatuur en ingrediënten.

BIBP

BIBP is de afkorting voor “Better ingredients, better pizza” en is het motto van de formule. Er wordt enkel gewerkt met de meest verse en beste ingrediënten, welke de meest lekkere pizza’s maken. Dit is wat de formule onderscheidt van de andere aanbieders in de markt. Zo worden dagelijks californische tomaten binnen zes uur na het oogsten ingeblikt en wereldwijd vervoerd naar alle vestigingen van Papa John’s.

fb-wij-staan-op-de-franchisebeurs-2018

logo-papa-johnsAangesloten bij De Nationale Franchisegids


Papa John’s franchise informatie

Activiteit:

Wereldwijd bekende pizza-keten, die zijn oorsprong vindt in Amerika.

Branche: -
Werkt met ondernemers sinds:2016
Entreegeld:€25.000
Totale investering:€220.000 - €240.000
Benodigd eigen vermogen:€50.000
Gemiddelde omzet pv:€545.000
Type samenwerking:Hard Franchise
Omschrijving training:Uitgebreide training
Hoe is de inkoop geregeld:Centraal
Verkoop oppervlakte:vanaf 75m²
Locatie omschrijving:A-locaties in binnensteden.
Verzorgingsgebied:75.000 inwoners
Contact franchisegever: Neem contact op met deze formule

Aantal vestigingen

2017:
2 eigen en 1 zelfstandig
2018:
4 eigen en 1 zelfstandig
Buitenland:
meer dan 4.700
Meer informatie  

Bent u geïnteresseerd in deze formule?

Vraag dan nu geheel vrijblijvend informatie aan.

Ja ik wil gratis informatie over
Papa John’s