Papa John’s

Papa John’s franchise formule

franchisen bij Papa John’s

Papa John’s Franchise

Papa John’s is een wereldwijde pizzaketen en is 30 jaar geleden opgezet in de V.S. Inmiddels staat de teller op 5.000 vestigingen in 44 landen en groeit Papa John’s franchise formule sneller dan ooit. In 2016 ging het eerste pizzarestaurant in Amsterdam open, binnen een jaar volgden nog 4 restaurants in Amsterdam en 6 elders in het land.  In 2018 wil Papa John’s meer dan 10 nieuwe vestigingen openen. Daarom is Papa John’s op zoek naar franchisenemers. Heeft u interesse om in uw woonplaats een Papa John’s franchise vestiging te openen en ondernemer te worden bij deze mooie formule? Vraag dan direct informatie aan.

Waar is Papa John’s naar op zoek?

Op dit moment is Papa John’s Nederland op zoek naar ondernemende mensen die vooral goed zijn met mensen. U hoeft geen horeca of retail ervaring te hebben, maar wel uitstekende sociale vaardigheden. Momenteel heeft de formule vooral interesse op high-traffic locaties in grotere binnensteden. Plan is om van daaruit verder uit te breiden door heel Nederland, met een doel van honderd vestigingen in een periode van vijf tot zeven jaar.

Verder moet u een mentaliteit van ‘aanpakken’ hebben en wordt er verwacht dat u nagenoeg altijd aanwezig bent bij uw vestiging. Een typische Papa John’s franchisenemer weet precies wie zijn klanten en personeel zijn.

Wat biedt Papa John’s franchise?

De franchise formule biedt u een kans om als ondernemer in te stappen bij een wereldwijd succesvolle formule met een aantrekkelijk model. U bent onderdeel van een snel groeiende formule en u krijgt genoeg inspraak in de leiding van de formule. Voor de jaarlijkse fee’s die u betaalt krijgt u trainingen, ondersteuning op marketing, administratie, advies en sturing. Tevens wordt er gebruik gemaakt van de beste apparatuur en ingrediënten.

BIBP

BIBP is de afkorting voor “Better ingredients, better pizza” en is het motto van de formule. Er wordt enkel gewerkt met de meest verse en beste ingrediënten, welke de meest lekkere pizza’s maken. Dit is wat de formule onderscheidt van de andere aanbieders in de markt. Zo worden dagelijks Californische tomaten binnen zes uur na het oogsten ingeblikt en wereldwijd vervoerd naar alle vestigingen van Papa John’s.
Wist u trouwens dat Papa John’s is beloond met het Guiness World Record voor het 7 jaar op rij winnen van klantenwaarderingen?

 

papa john's franchise

 

 

Aangesloten bij De Nationale Franchisegids


Papa John’s franchise informatie

Activiteit:

Wereldwijd bekende pizza-keten, die zijn oorsprong vindt in Amerika.

Branche: -
Werkt met ondernemers sinds:2016
Entreegeld:€25.000
Totale investering:€220.000
Benodigd eigen vermogen:€45.000
Gemiddelde omzet pv:€545.000
Type samenwerking:Hard Franchise
Omschrijving training:Uitgebreide training
Hoe is de inkoop geregeld:Centraal
Verkoop oppervlakte:vanaf 75m²
Locatie omschrijving:A-locaties in binnensteden.
Verzorgingsgebied:75.000 inwoners
Contact franchisegever: Neem contact op met deze formule

Aantal vestigingen

2017:
2 eigen en 1 zelfstandig
2018:
4 eigen en 1 zelfstandig
Buitenland:
meer dan 4.700

 

skyscraper-banner-website

banner-volop-kansenV2

franchise-banner-abn-amro-3

Meer informatie  

Bent u geïnteresseerd in deze formule?

Vraag dan nu geheel vrijblijvend informatie aan.

Ja ik wil gratis informatie over
Papa John’s