POTAÉ

POTAÉ franchise formule

franchisen bij POTAÉ

De enige echte Kumpir Company in Nederland start met franchise.

Wij zijn Potaé!

Wij zijn gek op vegetarisch eten. Vers, huisgemaakt en boordevol smaak. Dat is wat ons betreft de nieuwe keuken. Niet elke dag vlees of vis, maar soms gewoon ook een dagje vegetarisch. Dat is gezond en beter voor de wereld!

Een van onze favorieten is de Kumpir. Een extra grote, in de oven gepofte aardappel. Met een topping van groenten en salades en een speciale King saus. Onze King-saus is huisgemaakt, naar eigen recept en uniek van smaak.  Onze gasten kunnen altijd kiezen. Wat meer of wat minder. Vegetarisch of vegan. Met vlees, vis of toch liever zonder. Want vegetarisch eten is minstens zo lekker!

Het begin

Het familiebedrijf King Kumpir is in 2004 opgericht in Amsterdam. De familie heeft meerdere ondernemingen in de foodbranche met verschillende wereldkeukens. We hebben deze ondernemingen gefaseerd verkocht omdat wij geloven in een toekomst voor de foodbranche met gezond en vegetarisch eten. Begin 2020 presenteerden wij ons vernieuwd concept POTAÉ. Je kunt onze nieuwe look & feel bewonderen in ons restaurant in Utrecht. Amsterdam en Rotterdam volgen na de zomer.

Let’s start

Alle vestigingen van POTAÉ / King Kumpir zijn in eigen beheer ontwikkeld. Wij hebben de afgelopen jaren ook een solide franchise-concept neergezet. Het concept en alle processen en werkwijzen zijn uitgewerkt op operationeel, commercieel, juridisch en strategisch vlak. Het contract met onze eerste franchisenemer is inmiddels al getekend.

We zoeken

Bij POTAÉ zijn we op zoek naar food-fanatiekelingen. Ondernemers die geloven in ons concept en geloven dat gezond en verantwoord eten de toekomst is. Bij voorkeur heb je enige ervaring in de horeca en ben je bereid mee te werken en te bouwen aan een nieuw landelijk concept. Je dient een investering te kunnen doen in je eigen vestiging.

We zijn op zoek naar mensen die een vestiging willen openen in één van de grote steden van Nederland. We zijn voornemens eerst daar te openen alvorens we landelijke dekking willen bereiken.

Ondersteuning

  • Doorlopende bedrijfsbegeleiding
  • Turn key oplevering van jouw shop
  • Centrale inkoop en logistiek
  • Uitgebreide training en opleiding
  • Professionele marketing met centrale website
  • Formule-ontwikkeling en innovatie

Meer weten? Vraag direct vrijblijvend informatie aan en ontvang ons informatiepakket.

Aangesloten bij De Nationale Franchisegids


POTAÉ franchise informatie

Activiteit:

POTAÉ is de formule die de enige echte Kumpir naar Nederland heeft gebracht. Een grote gepofte aardappel met een royale topping van verse salades en groenten. De Kumpir wordt veelal vegetarisch bereid. Daarnaast kunnen klanten ook voor verschillende andere gerechten bij POTAÉ terecht.

Branche: -
Werkt met ondernemers sinds: 2017
Entreegeld: € 15.000
Jaarlijkse franchisefee: franchise fee 6% van de omzet + marketing fee 2%
Totale investering: € 80.000 - € 120.000
Benodigd eigen vermogen: 20-25% van totale investering
Type samenwerking: Franchise
Omschrijving training: Via het hoofdkantoor
Hoe is de inkoop geregeld: Centraal
Locatie omschrijving: A1 en A2 locaties
Verzorgingsgebied: Vanaf 75.000 inwoners
Contact franchisegever: Neem contact op met deze formule

Aantal vestigingen

2018:
2 eigen
2019:
3 eigen
2020:
4 eigen en 1 zelfstandig

Youtube video's


skyscraper-banner-website
franchise-season-art-class

Meer informatie  

Bent u geïnteresseerd in deze formule?

Vraag dan nu geheel vrijblijvend informatie aan.

Ja ik wil gratis informatie over
POTAÉ