POTAÉ

POTAÉ franchise formule

franchisen bij POTAÉ

De enige echte Kumpir Company in Nederland start met franchise.

Wij zijn POTAÉ franchise!

Wij van Potaé Franchise zijn gek op vegetarisch eten. Vers, huisgemaakt en boordevol smaak. Dat is wat ons betreft de nieuwe keuken. Niet elke dag vlees of vis, maar soms gewoon ook een dagje vegetarisch. Dat is gezond en beter voor de wereld!

Een van onze favorieten is natuurlijk de Kumpir. Een extra grote, in de oven gepofte aardappel. Met een topping van groenten en salades en een speciale King saus. Onze King-saus is huisgemaakt, naar eigen recept en uniek van smaak. Onze gasten kunnen altijd kiezen. Wat meer of wat minder. Vegetarisch of vegan. Met vlees, vis of toch maar liever zonder. Want vegetarisch eten is minstens zo lekker!

Het begin

Het familiebedrijf King Kumpir is in 2004 opgericht in Amsterdam. De familie heeft bovendien meerdere ondernemingen in de foodbranche met verschillende wereldkeukens. We hebben deze ondernemingen gefaseerd verkocht omdat wij geloven in een toekomst voor de foodbranche met gezond en vegetarisch eten. Begin 2020 presenteerden wij ons vernieuwd concept POTAÉ Franchise. Je kunt onze nieuwe look & feel bewonderen in ons restaurant in Utrecht. Amsterdam en Rotterdam volgen na de zomer.

Let’s start

Alle vestigingen van POTAÉ / King Kumpir zijn in eigen beheer ontwikkeld en bevinden zich in grote steden als Amsterdam, Rotterdam en Utrecht. Wij hebben de afgelopen jaren ook een solide franchise-concept neergezet. Het concept en alle processen en werkwijzen zijn bovendien uitgewerkt op operationeel, commercieel, juridisch en strategisch vlak. Het contract met onze eerste franchisenemer is inmiddels al getekend.

We zoeken

Bij POTAÉ Franchise zijn we op zoek naar food-fanatiekelingen. Ondernemers die geloven in ons concept en geloven dat gezond en verantwoord eten de toekomst is. Bij voorkeur heb je enige ervaring in de horeca en groei je mee met de expansie van dit unieke concept. Maar je dient een investering te kunnen doen in je eigen vestiging.

We zijn op zoek naar franchisenemers die een vestiging willen openen in één van de grote steden van Nederland. Komend jaar focussen wij op de grote steden voordat wij landelijke dekking willen bereiken.

Ondersteuning

  • Doorlopende bedrijfsbegeleiding
  • Turn key oplevering van jouw shop
  • Centrale inkoop en logistiek
  • Uitgebreide training en opleiding
  • Professionele marketing met centrale website
  • Formule-ontwikkeling en innovatie

Meer weten over Potaé franchise? Vraag direct vrijblijvend informatie aan en ontvang ons informatiepakket.

Aangesloten bij De Nationale Franchisegids


POTAÉ franchise informatie

Activiteit:

POTAÉ is de formule die de enige echte Kumpir naar Nederland heeft gebracht. Een grote gepofte aardappel met een royale topping van verse salades en groenten. De Kumpir wordt veelal vegetarisch bereid. Daarnaast kunnen klanten ook voor verschillende andere gerechten bij POTAÉ terecht.

Branche: -
Type samenwerking: Franchise
Startjaar: 2017
Entreegeld:
Een éénmalige fee bij de start van de samenwerking die je moet betalen aan de franchisegever.
€ 15.000
Franchisefee:
Periodieke vergoeding die je moet betalen aan de franchisegever voor de geleverde diensten/ondersteuning. Soms wordt het opgesplitst in een marketingfee, royalty of servicebijdrage.
franchise fee 6% van de omzet + marketing fee 2%
Benodigd eigen vermogen:
Dat deel van de totale investering in je eigen POTAÉ dat je uit eigen geld en/of familielening moet financieren. Dit kun je dus niet lenen van de bank.
€ 40.000
Totale investering:
De totale investering in je eigen POTAÉ. De totale investering kan bijv. bestaan uit je eigen vermogen en een lening van de bank.
€ 90.000 - € 130.000
Gem. oppervlakte vestiging: 40m² - 150m²
Locatie omschrijving: A1 en A2 locaties
Verzorgingsgebied: Vanaf 75.000 inwoners
Training/opleiding: Wij geven een opleiding bij een reeds bestaande vestiging aan nieuwe franchisenemers
Inkoop: Centraal
Aantal medewerkers: 3-6 FTE
Contact franchisegever: Neem contact op met deze formule

Aantal vestigingen

2019:
2 eigen
2020:
3 eigen
2021:
4 eigen en 1 zelfstandig

Youtube video's


Meer informatie  

Bent u geïnteresseerd in deze formule?

Vraag dan nu geheel vrijblijvend informatie aan.

Ja ik wil gratis informatie over
POTAÉ