Brazuca Coffee

Brazuca Coffee franchise formule

franchisen bij Brazuca Coffee

Brazuca Coffee Franchise

Brazuca Coffee verkoopt niet zomaar koffie, maar koffie die speciaal uit Brasil wordt geïmporteerd. De bonen worden vervolgens op ambachtelijke wijze in Amsterdam gebrand. Deze bijzondere koffie en gezonde Braziliaanse sappen maken Brazuca Coffee de ‘place to be’ voor iedere levensgenieter!

Waarom zou je kiezen voor franchising bij Brazuca?

  • Je maakt gebruik van een bewezen formule en hoeft dus niet zelf het wiel opnieuw uit te vinden.
  • Binnen de franchiseformule is een efficiënte en effectieve taakverdeling, waardoor jij je focus op jouw Brazuca Coffee onderneming kunt houden.
  • Je kunt rekenen op het advies en de ondersteuning van de professionele, ervaren, centrale organisatie van de franchisegever.
  • Inkoop, logistiek en reclame worden gezamenlijk georganiseerd waardoor schaalgrootte en daarmee inkoopvoordelen worden gerealiseerd.
  • De franchisegever regelt veel zaken, waardoor jij tijd en dus kosten bespaart. Franchising maakt het mogelijk kennis en ervaringen te delen en te vergelijken.
  • Deze kennis gebruik jij om je onderneming en je rendement te verbeteren.

Wat kun je van ons als franchisegever verwachten?

Als ondernemer bij Brazuca Coffee profiteer je van onze uitgekiende formule. Dit betekent onder andere een volledig samengesteld Brazuca Coffee assortiment, beproefde werkwijzen, centrale inkooppartners, een geavanceerde automatisering en centrale marketing waaronder een complete huisstijl, de website en social media.

Daarnaast kun je rekenen op onze uitgebreide support. Zo helpen we je bij het zoeken van een geschikte locatie en het aanvragen van een eventuele financiering. Ook tijdens de opstart van je onderneming staan we je met raad en daad terzijde. Denk aan training & opleiding, de inrichting van jouw vestiging, de opzet van de administratie, de eerste bestellingen, de openingsactie, etc. Onze support bespaart jou veel tijd. Tijd die jij op jouw beurt aan je gasten kunt besteden. Heel belangrijk, want de beleving van onze gasten is essentieel voor de Brazuca Coffee formule. Door de gasten te benaderen met optimisme en door de zorg en klantbeleving tot een ware kunstvorm te verheven, word jij in jouw stad hét adres om te ontspannen en te genieten van heerlijke Braziliaanse koffie en overige specialiteiten!

Opvallende locatie

De vestigingsplaats en de locatie zijn cruciaal voor het slagen van Brazuca Coffee. Goede plaatsen zijn steden vanaf 80.000 inwoners en een sfeer die bij de formule past. Ons publiek heeft een open, brede kijk op de wereld; mensen die open staan voor nieuwe ervaringen. De winkelgebieden die deze steden bedienen, vormen het podium waarop de Brazuca Coffee vestigingen volledig tot hun recht komen. Afhankelijk van het vloeroppervlak wordt gekozen voor een A1 en A2 locatie. De plaats bepaalt hiermee de focus in positionering van de vestiging waarbij een A1 locatie met kleiner oppervlak een snel bezoek en een to go concept heeft. De A2 locaties, met meer oppervlak, bieden ruimte voor een langere vestigingservaring met bijvoorbeeld de mogelijkheid om te ontbijten of lunchen.

Profiel van de franchisenemer

Verdien je als Brazuca Coffee ondernemer een goed belegde boterham? Voor een belangrijk deel hangt dat af van jouw capaciteiten als ondernemer. Doe je dit goed, dan zul je dit terug zien in je verdiensten als ondernemer. Tijdens de persoonlijke gesprekken in het franchisetraject komen de mogelijke verdiensten uiteraard uitgebreid aan bod en geven we je graag een nadere uitleg.

Een succesvolle Brazuca Coffee onderneming vraagt om een actieve ondernemer die een goed en enthousiast team weet samen te stellen en te managen, die alle werkzaamheden perfect weet te organiseren. Financieel inzicht en management zijn voor iedere ondernemer natuurlijk vereisten. Ondernemen is hard werken. Worden de resultaten hiervan zichtbaar, dan is de voldoening ook groot. Bij Brazuca Coffee werken we samen aan een optimaal resultaat voor beide partijen.

Interesse?

Zie jij kansen voor Brazuca Coffee bij jou in de buurt? Ben je een perfectionist op het gebied van klantbeleving en het bieden van kwaliteit? Wellicht kom je in aanmerking voor je eigen Brazuca Coffee onderneming. En misschien run jij binnenkort dan wel de beste koffie franchise van Amsterdam!

Je kunt je interesse kenbaar maken door een informatie-aanvraag te doen via deze pagina. Je komt dan in direct contact met de formule.

Aangesloten bij De Nationale Franchisegids

 


Brazuca Coffee franchise informatie

Activiteit:

Brazuca Coffee verkoopt koffie die speciaal uit Brazilië wordt geïmporteerd. De bonen worden vervolgens op ambachtelijke wijze in Amsterdam gebrand. Deze bijzondere koffie en gezonde Braziliaanse sappen & açaí bowls maken Brazuca Coffee de place to

Branche: -
Werkt met ondernemers sinds: 2016
Entreegeld: €15.000
Jaarlijkse franchisefee: 4% + 1% marketing fee
Totale investering: Vanaf €120.000 - 170.00
Benodigd eigen vermogen: minimaal 25% van de investering.
Gemiddelde omzet pv: €300.000
Type samenwerking: Franchise
Omschrijving training: Tijdens aanvang van vestiging
Hoe is de inkoop geregeld: Deels centraal
Verkoop oppervlakte: 40 - 150m²
Locatie omschrijving: Binnensteden van grotere plaatsen met veel sfeer
Verzorgingsgebied: vanaf 40.000 inwoners
Contact franchisegever: Neem contact op met deze formule

Aantal vestigingen

2018:
2 eigen en 1 zelfstandig
2019:
1 eigen en 2 zelfstandig
2020:
1 eigen en 4 zelfstandig
Buitenland:
1 São Paulo, Brazilië


skyscraper-banner-website
franchise-season-art-class

Meer informatie  

Bent u geïnteresseerd in deze formule?

Vraag dan nu geheel vrijblijvend informatie aan.

Ja ik wil gratis informatie over
Brazuca Coffee