Coffee Fellows

Coffee Fellows franchise formule

franchisen bij Coffee Fellows

header-coffee-fellows

Coffee Fellows – Life begins after coffee

Oprichtster en koffieliefhebster Kathrin Tewes maakte in Londen in de jaren negentig kennis met het fenomeen koffiewinkels. Overtuigd van het concept maakte Kathrin  in 1999 in München het besluit om een beetje meer te bieden dan uitzonderlijke koffie, namelijk vers bereide bagels als hartige hapjes. Vandaag de dag is Coffee Fellows uitgegroeid tot een succesvolle formule met een uitgebreid assortiment aan koffie en bagels, zoete hapjes en dranken.coffee-fellows-kaffee-2

Coffee Fellows mag zich inmiddels de twee na grootste koffieketen van Duitsland noemen. Met meer dan 145 shops in Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland en Luxemburg zijn we klaar om de rest van de Europese markt te veroveren. Hiervoor zijn we op zoek naar franchisenemers voor nieuw te openen locaties op onder andere luchthavens, stations en on-the-go, zoals tankstations en andere high traffic-locaties.

Onder het motto ‘feel at home’ zijn onze koffiewinkels modern maar tegelijkertijd knus ingericht. Coffee Fellows moet als een tweede huis voelen voor onze gasten en onze teams. Een plek waar de gast gerust alleen, met vrienden of familie kunt genieten van onze heerlijke verse producten, ieder moment van de dag.

Word franchisenemer bij Coffee Fellows

We zijn op zoek naar zelfstandige ondernemers die vanuit een pachtformule een koffiewinkel willen starten. Coffee Fellows neemt de financiering voor de bouw van de winkel voor rekening, waardoor onze franchisenemers bij de start niet hoeven te investeren in de inrichting van de winkel. Al onze partners hebben de mogelijkheid om bij een succesvolle exploitatie meerdere koffiewinkels te openen.

Een Coffee Fellows winkel betekent, net als bij het kopen van onze producten, een bepaalde manier van leven, een stukje lifestyle. We hechten veel waarde aan onze goed opgeleide, gemotiveerde en kundige medewerkers. Onze franchisenemers zijn het gezicht van de winkel en stralen dit ook uit. Trots zijn op je winkel speelt daarbij een belangrijke rol.

Herken jij jezelf in ons concept en wil je samen met ons Coffee Fellows verder op de kaart zetten? Neem dan contact met ons op voor een nadere kennismaking.

logo-coffee-fellows

 

Aangesloten bij De Nationale Franchisegids - logo voor op website formule


Coffee Fellows franchise informatie

Activiteit:

Life begins after coffee. Coffee Fellows biedt een uitgebreid assortiment aan koffiespecialiteiten, bagels, zoete hapjes en koude dranken.

Branche: - - - -
Werkt met ondernemers sinds: 1999
Entreegeld: Wordt in nader overleg vrijgegeven
Jaarlijkse franchisefee: Tussen 35-42,5% v.d. omzet (huur, extra huur gerelateerde kosten, investering en royalty fee incl.)
Totale investering: € 30.000
Benodigd eigen vermogen: € 30.000
Gemiddelde omzet pv: € 300.000 - € 450.000
Type samenwerking: Hard Franchise
Omschrijving training: Intensieve training van vier weken
Hoe is de inkoop geregeld: Centrale inkoop
Verkoop oppervlakte: 150m²
Locatie omschrijving: A1/A2/B1
Verzorgingsgebied: Vanaf 75.000 inwoners in een exclusief gebied
Contact franchisegever: Neem contact op met deze formule

Aantal vestigingen

2018:
7 zelfstandig
2019:
4 zelfstandig
2020:
1 eigen en 9 zelfstandig
Buitenland:
280

Meer informatie  

Bent u geïnteresseerd in deze formule?

Vraag dan nu geheel vrijblijvend informatie aan.

Ja ik wil gratis informatie over
Coffee Fellows