Coffee Fellows

Coffee Fellows franchise formule

franchisen bij Coffee Fellows

header-coffee-fellows

Coffee Fellows Franchise – Life begins after coffee

Coffee Fellows Franchise is sinds 1999 een begrip in het Duitse straatbeeld. Met een ruim assortiment aan zoetwaren, food en unieke koffies zijn we inmiddels, met ruim 250 winkels, marktleider in Duitsland. Met 7 vestigingen in Nederland is hier ook de basis gelegd voor een breed en bekend merk met groeiambities. Hiervoor zijn we op zoek naar gemotiveerde franchisenemers of pachters die onze winkels een vriendelijk en herkenbaar gezicht geven. Heb je altijd al de ondernemersdroom gehad maar nog nooit de stap durven zetten? Vraag dan bij ons hoe wij ondernemen toegankelijk maken!coffee-fellows-kaffee-2

Coffee Fellows Franchise mag zich inmiddels de twee na grootste koffieketen van Duitsland noemen. Met meer dan 145 shops in Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland en Luxemburg zijn we klaar om de rest van de Europese markt te veroveren. Hiervoor zijn we op zoek naar franchisenemers voor nieuw te openen locaties op onder andere luchthavens, stations en on-the-go, zoals tankstations en andere high traffic-locaties.

Onder het motto ‘feel at home’ zijn onze koffiewinkels modern maar tegelijkertijd knus ingericht. Coffee Fellows Franchise moet als een tweede huis voelen voor onze gasten en onze teams. Een plek waar de gast gerust alleen, met vrienden of familie kunt genieten van onze heerlijke verse producten, ieder moment van de dag.

Word franchisenemer bij Coffee Fellows

We zijn op zoek naar zelfstandige ondernemers die vanuit een pachtformule een koffiewinkel willen starten. Coffee Fellows neemt de financiering voor de bouw van de winkel voor rekening, waardoor onze franchisenemers bij de start niet hoeven te investeren in de inrichting van de winkel. Al onze partners hebben de mogelijkheid om bij een succesvolle exploitatie meerdere koffiewinkels te openen.

Een Coffee Fellows Franchise winkel betekent, net als bij het kopen van onze producten, een bepaalde manier van leven, een stukje lifestyle. We hechten veel waarde aan onze goed opgeleide, gemotiveerde en kundige medewerkers. Onze franchisenemers zijn het gezicht van de winkel en stralen dit ook uit. Trots zijn op je winkel speelt daarbij een belangrijke rol.

Herken jij jezelf in ons concept en wil je samen met ons Coffee Fellows verder op de kaart zetten? Neem dan contact met ons op voor een nadere kennismaking.

Coffee Fellows franchise

 

Aangesloten bij De Nationale Franchisegids - logo voor op website formule


Coffee Fellows franchise informatie

Activiteit:

Life begins after coffee. Coffee Fellows biedt een uitgebreid assortiment aan koffiespecialiteiten, bagels, zoete hapjes en koude dranken.

Branche: - - - -
Type samenwerking: Hard Franchise
Startjaar: 1999
Entreegeld:
Een éénmalige fee bij de start van de samenwerking die je moet betalen aan de franchisegever.
Wordt in nader overleg vrijgegeven
Franchisefee:
Periodieke vergoeding die je moet betalen aan de franchisegever voor de geleverde diensten/ondersteuning. Soms wordt het opgesplitst in een marketingfee, royalty of servicebijdrage.
Wordt in nader overleg vrijgegeven
Benodigd eigen vermogen:
Dat deel van de totale investering in je eigen Coffee Fellows dat je uit eigen geld en/of familielening moet financieren. Dit kun je dus niet lenen van de bank.
Minimaal 25% van de totale investering
Totale investering:
De totale investering in je eigen Coffee Fellows. De totale investering kan bijv. bestaan uit je eigen vermogen en een lening van de bank.
€ 175.000 tot € 250.000
Gem. omzet per vestiging: € 300.000 - € 500.000
Gem. oppervlakte vestiging: 150 m²
Locatie omschrijving: A1/A2/B1
Verzorgingsgebied: Vanaf 75.000 inwoners in een exclusief gebied
Training/opleiding: Intensieve training van vier weken
Inkoop: Centrale inkoop
Aantal medewerkers: 3 - 4 fte
Contact franchisegever: Neem contact op met deze formule

Aantal vestigingen

2019:
6 zelfstandig
2020:
1 eigen en 7 zelfstandig
2021:
1 eigen en 9 zelfstandig
Buitenland:
280

Meer informatie  

Bent u geïnteresseerd in deze formule?

Vraag dan nu geheel vrijblijvend informatie aan.

Ja ik wil gratis informatie over
Coffee Fellows