Kaldi koffie en thee

Kaldi koffie en thee franchise formule

franchisen bij Kaldi koffie en thee

Zelf ondernemen? Kaldi koffie en thee franchise is op zoek naar franchisenemers

Kaldi levert met haar eigen merken een grote variatie aan hoogwaardige kwalitatieve koffie en thee uit verschillende continenten. Tevens worden er bijbehorende espressomachines en ook accessoires aangeboden. Kaldi is uniek, Kaldi koffie en thee franchise is de combinatie van retail en horeca (proeflokaal). Onze fans kunnen de producten van kaldi zoals koffiebonen en thee voor thuisgebruik, proeven in al onze vestigingen. Deze horeca functie krijgt een steeds een prominentere rol binnen het unieke Kaldi concept.

Al sinds het jaar 2000 is Kaldi actief op de Nederlandse koffie en thee markt. Kaldi is inmiddels een bekende naam in het huidige straatbeeld en heeft ruim 30 koffie en thee speciaalzaken in Nederland .

header kaldi2

Koffie met Karakter

Kaldi is niet zomaar koffie, maar een koffie met een verhaal. Wij schenken je daarom ook niet zomaar een kopje koffie of thee. Samen met de klant zoeken we een koffie die bij hem of haar past. In het proeflokaal kan de klant uitvinden welke koffie hij of zij het lekkerst vindt.

Daarnaast zijn we ook steeds meer bezig met food. Een lekker broodje of tosti. Vers gemaakt met lokale ingrediënten, zodat je je klant meer kunt bieden dan alleen koffie en/of thee.

De winkel is door het houten interieur met oranje tinten, gestapelde balen koffie, een robuuste werkbank en de geur van vers gemalen koffiebonen zo ingericht om de klant op een speciale manier rond te leiden door de bijzondere wereld van koffie en thee. Wij kunnen je door onze ervaring en passie voor koffie en thee informeren over alles op het gebied van koffie en thee.

Franchisen bij Kaldi Mobiel

Buiten de reguliere franchise winkelformule, is er ook de mogelijkheid om een Kaldi koffie & thee mobiel franchise formule te beginnen. Kaldi Mobiel is in te zetten bij diverse events, zowel groot en klein. Vanuit een mobiele koffiebar schenk je iedere gewenste koffie- en theespecialiteit op gewenste locaties. Je werkt vanuit een vaste plek, of staat veel op beurzen, festivals en andere events.

Stap vandaag in de wereld van Kaldi koffie en thee franchise

Kaldi hecht veel waarde aan het hebben van goed opgeleide, gemotiveerde en kundige medewerkers. Jij bent het gezicht van de winkel en je straalt dit ook uit. Trots zijn op je winkel en het merk Kaldi speelt daarin een belangrijke rol. Een Kaldi koffie en thee franchise winkel betekent, net als bij het kopen van onze producten, een bepaalde manier van leven, een stukje lifestyle.

Kaldi franchise is voor verschillende regio’s nog op zoek naar enthousiaste kandidaten met een passie voor koffie en thee. Je kunt vanuit een eigen winkel of vanuit de mobiele koffiebar mensen voorzien van een heerlijke kop koffie of thee op locatie.

Kaldi koffie en thee franchise

 

Aangesloten bij De Nationale Franchisegids - logo voor op website formule


Kaldi koffie en thee franchise informatie

Activiteit:

Al sinds het jaar 2000 biedt Kaldi onder eigen merk koffie, thee en aanverwante producten aan. Op een unieke manier door de combinatie van proeflokaal en retail.

Branche: - - -
Werkt met ondernemers sinds: 2000
Entreegeld: € 12.500
Jaarlijkse franchisefee: 5% exclusief BTW
Totale investering: Tussen € 100.000 en € 150.000
Benodigd eigen vermogen: Minimaal € 30.000
Gemiddelde omzet pv: € 250.000 - € 300.000 per jaar
Type samenwerking: Hard Franchise
Lid nfv: Ja
Omschrijving training: 14 daags eigen opleidingsprogramma
Hoe is de inkoop geregeld: Centraal
Verkoop oppervlakte: 80 - 120 m²
Locatie omschrijving: A2 / B1
Verzorgingsgebied: Ja, een exclusief gebied wordt individueel besproken en vastgelegd in het franchisecontract.
Contact franchisegever: Neem contact op met deze formule

Aantal vestigingen

2018:
27 zelfstandig
2019:
2 eigen en 27 zelfstandig
2020:
1 eigen en 29 zelfstandig
Buitenland:
4 (China)

Youtube video'sskyscraper-banner-website

Meer informatie  

Bent u geïnteresseerd in deze formule?

Vraag dan nu geheel vrijblijvend informatie aan.

Ja ik wil gratis informatie over
Kaldi koffie en thee