Anne&Max

Anne&Max franchise formule

franchisen bij Anne&Max

annemax

De Anne&Max franchise

Met de Anne&Max beleving onderscheiden we ons van andere concepten. De beleving is niet in één zin samen te vatten. De Anne&Max beleving vind je terug in alles wat we doen, van onze menukaart, de inrichting, een bericht op Instagram tot de keuze voor een servet.

We zijn een huiskamer in de stad waar onze gasten zich op elk moment van de dag thuis voelen. In een luie stoel om de krant te lezen, aan de grote leestafel om bij te praten, aan een tafel om te werken of aan de bar om even een espresso te drinken. De Anne&Max franchise is zo ingericht dat zowel gasten die alleen komen als kleine groepen een plek kunnen vinden waar ze zich op hun gemak voelen.

Het concept

Anne&Max zorgt voor lichte, gezonde, lekkere en verse producten voor elk moment van de dag. Gedurende de dag worden alle producten zichtbaar voor de gasten afgebakken en bereid.
Ons assortiment is samengesteld rondom de Anne&Max kernmomenten:

  • Ontbijt
  • Koffie
  • Zoet
  • Lunch
  • High tea
  • Namiddag

Anne&Max Franchise is een Fresh Food & Coffee Café dat zich richt op de verkoop van koffie, thee, verse vruchtensappen, taart en brood. Anne&Max is er voor een brede groep consumenten die ervoor zorgt dat het elk moment van de dag druk is.
We onderscheiden ons sterk van de concurrentie met de productgroepen koffie en sandwiches.

Anne&Max vestigingen

Anne&Max franchise vestigt zich in de grotere steden in Nederland met een diversiteit aan doelgroepen. Een drukke winkelstraat, een hogeschool of een universiteit en de aanwezigheid van zakelijke dienstverlening in en om het stadscentrum zijn essentieel.
De locatie van Anne&Max moet makkelijk bereikbaar zijn, zowel te voet als per fiets. Zo kunnen onze gasten ook onderweg naar hun werk of school bij ons stoppen voor een ontbijt of een koffie to go. Het liefst vestigen we ons in hoekpanden met grote ramen en met een oppervlakte tussen de 100m² en 200m². Een terras is natuurlijk ideaal om ook in zomer te kunnen genieten van ontbijt of een iced cappuccino in de zon. We baseren onze keuze voor een pand onder andere op een vestigingsplaatsonderzoek

 

Aangesloten bij De Nationale Franchisegids - logo voor op website formule


Anne&Max franchise informatie

Activiteit:

Anne&Max is dé plek waar je voor de lekkerste koffie, ontbijtjes en lunch terecht kan. In een ongedwongen sfeer rustig de krant lezen of even met wat vrienden bijkletsen: Anne&Max is de huiskamer in de stad, waar je je elk moment van de dag thuis voelt.

Branche: -
Werkt met ondernemers sinds: 2005
Entreegeld: € 12.500
Jaarlijkse franchisefee: 6% van de omzet
Totale investering: €250.000 - €350.000
Benodigd eigen vermogen: €60.000 tot €85.000
Gemiddelde omzet pv: €600.000
Type samenwerking: Hard Franchise
Lid nfv: Ja
Omschrijving training: Praktijktrainingen waaronder: Bediening, Barista, Sandwichchef, Managementtrainingen en Gastvrijheid
Hoe is de inkoop geregeld: Centraal
Verkoop oppervlakte: 200 - 300 m²
Locatie omschrijving: Authentiek pand, op een hoek, hoge ramen, ontmoetingsplek, trafiic zowel lopen als fietsen.
Verzorgingsgebied: vanaf 100.000
Contact franchisegever: Neem contact op met deze formule

franchise vestigingen van Anne&Max

Anne&Max vestigt zich in de grotere steden in Nederland met een diversiteit aan doelgroepen. Een drukke winkelstraat, een hogeschool of een universiteit en de aanwezigheid van zakelijke dienstverlening in en om het stadscentrum zijn essentieel.
De locatie van Anne&Max moet makkelijk bereikbaar zijn, zowel te voet als per fiets. Zo kunnen onze gasten ook onderweg naar hun werk of school bij ons stoppen voor een ontbijt of een koffie to-go. Het liefst vestigen we ons in hoekpanden met grote ramen en met een oppervlakte tussen de 100m2 en 200m2. Een terras is natuurlijk ideaal om ook in zomer te kunnen genieten van ontbijt of een iced-cappuccino in de zon. We baseren onze keuze voor een pand onder andere op een vestigingsplaatsonderzoek

Aantal vestigingen

2018:
3 eigen en 9 zelfstandig
2019:
1 eigen en 15 zelfstandig
2020:
1 eigen en 20 zelfstandig

skyscraper-banner-website

franchise-season-art-class

Meer informatie  

Bent u geïnteresseerd in deze formule?

Vraag dan nu geheel vrijblijvend informatie aan.

Ja ik wil gratis informatie over
Anne&Max