Anne&Max

Anne&Max franchise formule

franchisen bij Anne&Max

annemax

Franchisen bij Anne&Max

Met het Anne&Max franchise concept onderscheiden we ons van andere concepten. De beleving is niet in één zin samen te vatten. De Anne&Max beleving vind je terug in alles wat we doen, van onze menukaart, de inrichting, een bericht op Instagram tot de keuze voor een servet.

Anne&Max staat bekend als een huiskamer in iedere stad, waar gasten zich van ’s ochtends tot het einde van de dag prettig voelen. Je kunt bij Anne&Max de krant lezen in een luie stoel, praten aan de leestafel, werken of gewoon aan de bar een kop koffie drinken. Daarom zijn de vestigingen van Anne&Max zo ingericht dat er voor gasten alleen, maar ook voor groepjes een altijd wel een aangename plek is om te zitten.

De formule

Anne&Max franchise biedt de gasten voor elke moment van de dag lichte, gezonde, smaakvolle en verse producten. Alle producten worden dagelijks zichtbaar vers bereid of afgebakken voor de gasten. Het assortiment van het Anne&Max franchise concept is opgebouwd volgens de Anne&Max kernmomenten:

  • Het ontbijt
  • Koffie
  • Zoetigheden
  • Lunch
  • High tea
  • Borrelen/Namiddag

Anne&Max Franchise is een Fresh Food & Coffee Café, dat voornamelijk gefocust is op het verkopen van koffie, thee, verse sappen, taart en broodjes. Anne&Max franchise heeft een brede doelgroep van gasten, wat ervoor zorgt dat het gedurende de hele dag druk is en onderscheidt zich van de concurrentie in productgroepen koffie en sandwiches.

Vestigingen van Anne&Max franchise

Anne&Max franchise vestigingen zijn te vinden in de grotere steden van Nederland. Wat van belangrijk is voor de omgeving van een vestiging, is de aanwezigheid van een drukke winkelstraat, hogeschool of universiteit. Ook moet er zakelijke dienstverlening aanwezig zijn in en rondom de buurt van het centrum. Daarnaast moeten de Anne&Max vestigingen zowel lopend als op de fiets bereikbaar zijn. Op die manier kunnen de gasten bij ons stoppen voor een van de to go producten. Ook wanneer zij onderweg zijn naar hun werk of school. De keuze voor een pand wordt onder andere gebaseerd op een Vestigingsplaatsonderzoek. Het ideale pand voor een Anne&Max franchise vestiging is in een hoekpand met grote ramen en een oppervlakte tussen 100 m² en 200 m². Daarbij is de mogelijkheid voor een terras natuurlijk ideaal om met mooi weer in de zon te kunnen genieten van het Anne&Max assortiment.

 

Aangesloten bij De Nationale Franchisegids - logo voor op website formule

Anne&Max franchise logo


Anne&Max franchise informatie

Activiteit:

Anne&Max is dé plek waar je voor de lekkerste koffie, ontbijtjes en lunch terecht kan. In een ongedwongen sfeer rustig de krant lezen of even met wat vrienden bijkletsen: Anne&Max is de huiskamer in de stad, waar je je elk moment van de dag thuis voelt.

Branche: -
Type samenwerking: Hard Franchise
Startjaar: 2005
Lid NFV: Ja
Entreegeld:
Een éénmalige fee bij de start van de samenwerking die je moet betalen aan de franchisegever.
€ 12.500
Franchisefee:
Periodieke vergoeding die je moet betalen aan de franchisegever voor de geleverde diensten/ondersteuning. Soms wordt het opgesplitst in een marketingfee, royalty of servicebijdrage.
6% van de omzet
Benodigd eigen vermogen:
Dat deel van de totale investering in je eigen Anne&Max dat je uit eigen geld en/of familielening moet financieren. Dit kun je dus niet lenen van de bank.
€60.000 tot €85.000
Totale investering:
De totale investering in je eigen Anne&Max. De totale investering kan bijv. bestaan uit je eigen vermogen en een lening van de bank.
€250.000 - €350.000
Gem. omzet per vestiging: €600.000
Gem. oppervlakte vestiging: 200 - 300 m²
Locatie omschrijving: Authentiek pand, op een hoek, hoge ramen, ontmoetingsplek, trafiic zowel lopen als fietsen.
Verzorgingsgebied: vanaf 100.000
Training/opleiding: Praktijktrainingen waaronder: Bediening, Barista, Sandwichchef, Managementtrainingen en Gastvrijheid
Inkoop: Centraal
Aantal medewerkers: 10 - 20 fte
Contact franchisegever: Neem contact op met deze formule

franchise vestigingen van Anne&Max

Anne&Max vestigt zich in de grotere steden in Nederland met een diversiteit aan doelgroepen. Een drukke winkelstraat, een hogeschool of een universiteit en de aanwezigheid van zakelijke dienstverlening in en om het stadscentrum zijn essentieel.
De locatie van Anne&Max moet makkelijk bereikbaar zijn, zowel te voet als per fiets. Zo kunnen onze gasten ook onderweg naar hun werk of school bij ons stoppen voor een ontbijt of een koffie to-go. Het liefst vestigen we ons in hoekpanden met grote ramen en met een oppervlakte tussen de 100m2 en 200m2. Een terras is natuurlijk ideaal om ook in zomer te kunnen genieten van ontbijt of een iced-cappuccino in de zon. We baseren onze keuze voor een pand onder andere op een vestigingsplaatsonderzoek

Aantal vestigingen

2019:
3 eigen en 9 zelfstandig
2020:
1 eigen en 15 zelfstandig
2021:
1 eigen en 20 zelfstandig
Buitenland:
Geen

Meer informatie  

Bent u geïnteresseerd in deze formule?

Vraag dan nu geheel vrijblijvend informatie aan.

Ja ik wil gratis informatie over
Anne&Max