Anne&Max

Anne&Max franchise formule

franchisen bij Anne&Max

annemax

Franchisen bij Anne&Max

Met het Anne&Max franchise concept onderscheiden we ons van andere concepten. De beleving is niet in één zin samen te vatten. De Anne&Max beleving vind je terug in alles wat we doen, van onze menukaart, de inrichting, een bericht op Instagram tot de keuze voor een servet.

Anne&Max staat bekend als een huiskamer in iedere stad, waar gasten zich van ’s ochtends tot het einde van de dag prettig voelen. Je kunt bij Anne&Max de krant lezen in een luie stoel, praten aan de leestafel, werken of gewoon aan de bar een kop koffie drinken. Daarom zijn de vestigingen van Anne&Max zo ingericht dat er voor gasten alleen, maar ook voor groepjes een altijd wel een aangename plek is om te zitten.

De formule

Anne&Max franchise biedt de gasten voor elke moment van de dag lichte, gezonde, smaakvolle en verse producten. Alle producten worden dagelijks zichtbaar vers bereid of afgebakken voor de gasten. Het assortiment van het Anne&Max franchise concept is opgebouwd volgens de Anne&Max kernmomenten:

  • Het ontbijt
  • Koffie
  • Zoetigheden
  • Lunch
  • High tea
  • Borrelen/Namiddag

Anne&Max Franchise is een Fresh Food & Coffee Café, dat voornamelijk gefocust is op het verkopen van koffie, thee, verse sappen, taart en broodjes. Anne&Max franchise heeft een brede doelgroep van gasten, wat ervoor zorgt dat het gedurende de hele dag druk is en onderscheidt zich van de concurrentie in productgroepen koffie en sandwiches.

Vestigingen van Anne&Max franchise

Anne&Max franchise vestigingen zijn te vinden in de grotere steden van Nederland. Wat van belangrijk is voor de omgeving van een vestiging, is de aanwezigheid van een drukke winkelstraat, hogeschool of universiteit en er moet zakelijke dienstverlening aanwezig zijn in en rondom de buurt van het centrum. Daarnaast moeten de Anne&Max vestigingen zowel lopend als op de fiets bereikbaar zijn. Op die manier kunnen de gasten ook wanneer zij onderweg zijn naar hun werk of school bij ons stoppen voor een van de to go producten. De keuze voor een pand wordt onder andere gebaseerd op een Vestigingsplaatsonderzoek. Het ideale pand voor een Anne&Max franchise vestiging is in een hoekpand met grote ramen en een oppervlakte tussen 100m² en 200m². Daarbij is de mogelijkheid voor een terras natuurlijk ideaal om met mooi weer in de zon te kunnen genieten van het Anne&Max assortiment.

 

Aangesloten bij De Nationale Franchisegids - logo voor op website formule


Anne&Max franchise informatie

Activiteit:

Anne&Max is dé plek waar je voor de lekkerste koffie, ontbijtjes en lunch terecht kan. In een ongedwongen sfeer rustig de krant lezen of even met wat vrienden bijkletsen: Anne&Max is de huiskamer in de stad, waar je je elk moment van de dag thuis voelt.

Branche: -
Werkt met ondernemers sinds: 2005
Entreegeld: € 12.500
Jaarlijkse franchisefee: 6% van de omzet
Totale investering: €250.000 - €350.000
Benodigd eigen vermogen: €60.000 tot €85.000
Gemiddelde omzet pv: €600.000
Type samenwerking: Hard Franchise
Lid nfv: Ja
Omschrijving training: Praktijktrainingen waaronder: Bediening, Barista, Sandwichchef, Managementtrainingen en Gastvrijheid
Hoe is de inkoop geregeld: Centraal
Verkoop oppervlakte: 200 - 300 m²
Locatie omschrijving: Authentiek pand, op een hoek, hoge ramen, ontmoetingsplek, trafiic zowel lopen als fietsen.
Verzorgingsgebied: vanaf 100.000
Contact franchisegever: Neem contact op met deze formule

franchise vestigingen van Anne&Max

Anne&Max vestigt zich in de grotere steden in Nederland met een diversiteit aan doelgroepen. Een drukke winkelstraat, een hogeschool of een universiteit en de aanwezigheid van zakelijke dienstverlening in en om het stadscentrum zijn essentieel.
De locatie van Anne&Max moet makkelijk bereikbaar zijn, zowel te voet als per fiets. Zo kunnen onze gasten ook onderweg naar hun werk of school bij ons stoppen voor een ontbijt of een koffie to-go. Het liefst vestigen we ons in hoekpanden met grote ramen en met een oppervlakte tussen de 100m2 en 200m2. Een terras is natuurlijk ideaal om ook in zomer te kunnen genieten van ontbijt of een iced-cappuccino in de zon. We baseren onze keuze voor een pand onder andere op een vestigingsplaatsonderzoek

Aantal vestigingen

2018:
3 eigen en 9 zelfstandig
2019:
1 eigen en 15 zelfstandig
2020:
1 eigen en 20 zelfstandig

skyscraper-banner-website

Meer informatie  

Bent u geïnteresseerd in deze formule?

Vraag dan nu geheel vrijblijvend informatie aan.

Ja ik wil gratis informatie over
Anne&Max