Bagels & Beans

Bagels & Beans franchise formule

franchisen bij Bagels & Beans

Sinds de opening van onze eerste Bagels & Beans franchise vestiging bieden wij aan veel mensen een moment van rust en geluk in deze gejaagde tijd. Een hartelijke plek  waar gezond en vooral lekker eten en drinken op elk moment van de dag centraal staat.

Bagels & Beans opende haar eerste vestiging in 1996. In 2002 startte Bagels & Beans met franchise. De franchisenemers van Bagels & Beans worden bagelbazen genoemd.

Aandacht en ambitie

Persoonlijke aandacht en op een bewuste en positieve manier omgaan met je omgeving is een essentieel kenmerk van Bagels & Beans franchise. Wij maken mensen blij en geven hen een goed gevoel met pure producten, toewijding en teamwork. Dat we continu werken aan het vervolmaken van onze  formule merk je niet alleen aan onze innoverende producten, sfeervolle inrichting en de professionele organisatie, maar ook aan onze ambitieuze groeiplannen.

Samenwerking

Voor jou, als toekomstige franchise-ondernemer,  betekent dit dat we de voordelen van de samenwerking optimaal benutten door een effectieve verdeling van de taken en werkzaamheden. Wij concentreren ons op de centrale taken, zoals assortiment- en concept-ontwikkeling, marketing, benchmarking en de aansturing  van de totale organisatie, zodat jij je kunt richten op je gasten, je team en op het perfectioneren van de dagelijkse gang van zaken.

Bagels & Beans franchisenemer worden?

Het aantal Bagels & Beans franchise vestigingen is behoorlijk gegroeid de afgelopen jaren. Daarnaast zijn er nog steeds plaatsen in Nederland waar we interesse hebben om uit te breiden. Heb je al een voorkeur voor een Bagels & Beans franchise vestiging in een specifieke plaats? We kunnen dit altijd samen bespreken! Ook worden er soms reeds bestaande vestigingen ter overname aangeboden. Natuurlijk is het ook mogelijk om hier op te reageren.

Spreekt onze visie jou als potentiële Bagels & Beans franchise-ondernemer ook aan? Vraag dan direct informatie aan en kom met ons in contact!

Aangesloten bij De Nationale Franchisegids - logo voor op website formule

Logo rond B&B kleur_klein


Bagels & Beans franchise informatie

Activiteit:

Servicegericht verkopen van vers belegde bagels, ultieme koffie & spetterverse sappen in een hartelijke, rustgevende & sfeervolle omgeving.

Branche: -
Type samenwerking: Hard Franchise
Startjaar: 1996
Lid NFV: Ja
Entreegeld:
Een éénmalige fee bij de start van de samenwerking die je moet betalen aan de franchisegever.
€ 16.000 per vestiging
Franchisefee:
Periodieke vergoeding die je moet betalen aan de franchisegever voor de geleverde diensten/ondersteuning. Soms wordt het opgesplitst in een marketingfee, royalty of servicebijdrage.
5% + 1% promotie/marketingfee
Benodigd eigen vermogen:
Dat deel van de totale investering in je eigen Bagels & Beans dat je uit eigen geld en/of familielening moet financieren. Dit kun je dus niet lenen van de bank.
Minimaal 20% van de totale investering, vanaf €20.000 zijn er mogelijkheden bespreekbaar.
Totale investering:
De totale investering in je eigen Bagels & Beans. De totale investering kan bijv. bestaan uit je eigen vermogen en een lening van de bank.
Circa € 190.000 - € 250.000
Gem. omzet per vestiging: € 460.000
Gem. oppervlakte vestiging: 75 - 250 m²
Locatie omschrijving: Centrum, A1, aanlooproutes naar A1 / B1, opkomende wijken & buurten
Verzorgingsgebied: Steden vanaf 40.000 inwoners.
Training/opleiding: Praktijkstages voor nieuwe ondernemers, doorlopende trainingen op het gebied van productkennis, klantgerichtheid, financiën en ondernemersvaardigheden.
Inkoop: Centraal (uniformiteit i.v.m. constante kwaliteit en inkoopkracht)
Aantal medewerkers: 15 (4-6 fte)
Contact franchisegever: Neem contact op met deze formule

franchise vestigingen van Bagels & Beans

Aantal vestigingen

2019:
2 eigen en 80 zelfstandig
2020:
1 eigen en 80 zelfstandig
2021:
1 eigen en 85 zelfstandig
Buitenland:
Geen

Youtube video's


Meer informatie  

Bent u geïnteresseerd in deze formule?

Vraag dan nu geheel vrijblijvend informatie aan.

Ja ik wil gratis informatie over
Bagels & Beans