Sinds de opening van onze eerste Bagels & Beans franchise vestiging bieden wij aan veel mensen een moment van rust en geluk in deze gejaagde tijd. Een hartelijke plek waar gezond en vooral lekker eten en drinken op elk moment van de dag centraal staat.
Bagels & Beans opende haar eerste vestiging in 1996. In 2002 startte Bagels & Beans met franchise. De franchisenemers van Bagels & Beans worden bagelbazen genoemd.
Persoonlijke aandacht en op een bewuste en positieve manier omgaan met je omgeving is een essentieel kenmerk van Bagels & Beans franchise. Wij maken mensen blij en geven hen een goed gevoel met pure producten, toewijding en teamwork. Dat we continu werken aan het vervolmaken van onze formule merk je niet alleen aan onze innoverende producten, sfeervolle inrichting en de professionele organisatie, maar ook aan onze ambitieuze groeiplannen.
Voor jou, als toekomstige franchise-ondernemer, betekent dit dat we de voordelen van de samenwerking optimaal benutten door een effectieve verdeling van de taken en werkzaamheden. Wij concentreren ons op de centrale taken, zoals assortiment- en concept-ontwikkeling, marketing, benchmarking en de aansturing van de totale organisatie, zodat jij je kunt richten op je gasten, je team en op het perfectioneren van de dagelijkse gang van zaken.
Het aantal Bagels & Beans franchise vestigingen is behoorlijk gegroeid de afgelopen jaren. Daarnaast zijn er nog steeds plaatsen in Nederland waar we interesse hebben om uit te breiden. Heb je al een voorkeur voor een Bagels & Beans franchise vestiging in een specifieke plaats? We kunnen dit altijd samen bespreken! Ook worden er soms reeds bestaande vestigingen ter overname aangeboden. Natuurlijk is het ook mogelijk om hier op te reageren.
Spreekt onze visie jou als potentiële Bagels & Beans franchise-ondernemer ook aan? Vraag dan direct informatie aan en kom met ons in contact!
Activiteit: | Servicegericht verkopen van vers belegde bagels, ultieme koffie & spetterverse sappen in een hartelijke, rustgevende & sfeervolle omgeving. |
---|---|
Branche: | horeca - lunchroom |
Type samenwerking: | Hard Franchise |
Startjaar: | 1996 |
Lid NFV: | Ja |
Entreegeld: |
€ 16.000 per vestiging |
Franchisefee: |
5% + 1% promotie/marketingfee |
Benodigd eigen vermogen: |
Minimaal 20% van de totale investering, vanaf €20.000 zijn er mogelijkheden bespreekbaar. |
Totale investering: |
Circa € 190.000 - € 250.000 |
Gem. omzet per vestiging: | € 460.000 |
Gem. oppervlakte vestiging: | 75 - 250 m² |
Locatie omschrijving: | Centrum, A1, aanlooproutes naar A1 / B1, opkomende wijken & buurten |
Verzorgingsgebied: | Steden vanaf 40.000 inwoners. |
Training/opleiding: | Praktijkstages voor nieuwe ondernemers, doorlopende trainingen op het gebied van productkennis, klantgerichtheid, financiën en ondernemersvaardigheden. |
Inkoop: | Centraal (uniformiteit i.v.m. constante kwaliteit en inkoopkracht) |
Aantal medewerkers: | 15 (4-6 fte) |
Contact franchisegever: | Neem contact op met deze formule |