Bakker Bart

Bakker Bart franchise formule

franchisen bij Bakker Bart

DE BAKKER BART FRANCHISE FORMULE

Bakker Bart is een ondernemende formule met hart voor brood. Al meer dan 40 jaar. De oer-Hollandse formule is een begrip in Nederland en bestaat inmiddels uit 165 winkels, verspreid door het land. Wij bedienen ruim 12,5 miljoen tevreden gasten per jaar met producten uit eigen bakkerij.

Bart’s Retail (franchisegever) is een full-service franchiseorganisatie. De service bestaat uit centrale inkoop, marketing, automatisering, administratie, commerciële winkelbegeleiding, training&opleiding, P&O, juridische zaken en projectinrichting.

Eind 2019 heeft Bart’s Retail een nieuw formuleconcept gelanceerd. Hierbij is een vernieuwde huisstijl geïntroduceerd, is de routing zowel in de zaak als achter de schermen, geoptimaliseerd en zijn er verbeteringen doorgevoerd in het productieproces. Hiermee wordt duidelijk ingespeeld op de laatste marktontwikkelingen en wordt de bedrijfsvoering verbeterd.

FORMULE PIJLERS

Bij Bakker Bart geniet je gemakkelijk van lekkers uit eigen bakkerij. Met de propositie ‘Altijd vers, vertrouwd en op elk moment speciaal voor jou gemaakt’ is de missie van Bakker Bart om ervoor te zorgen dat elk moment een moment kan zijn om lekker te genieten van lekkers uit de eigen bakkerij. Met deze positionering richt de formule zich op twee klantsegmenten: de snelle stedeling en de drukke dorpeling.

BEZORGEN

De laatste jaren heeft maaltijdbezorging een vlucht genomen in Nederland met de opkomst van Thuisbezorgd.nl en andere bestelplatformen. Bakker Bart is hierop ingesprongen en mag zich tegenwoordig de grootste lunchbezorger van Nederland noemen.

Met een geheel vernieuwde (mobiele)webshop, speelt Bakker Bart in op de groeiende bezorg behoefte. Met deze omnichannel strategie heeft Bakker Bart zichzelf wederom opnieuw uitgevonden voor de volgende generatie Nederlandse consumenten.

DE ENERGIE BAKKER BART

De kernwaarden van Bakker Bart zijn gastgericht, vakmanschap en duidelijk. Het gevoel dat we delen en de ‘POWER’ die ons samen succesvol maakt is:

  • Plezier
  • Ondernemend
  • Waardering
  • Eigenaarschap
  • Resultaatgericht

Dit is het gevoel dat we delen en de energie die ons samen zo succesvol maakt!

WAAROM BAKKER BART?

Bij Bakker Bart ben je eigen baas binnen de formule. Je hebt voldoende vrijheden om invulling te geven aan jouw bedrijf en bent daarmee zelf verantwoordelijk voor je eigen succes. En met Barts’ Retail als franchisegever heb je een ervaren en solide vangnet achter je staan.

HOE WORD JE FRANCHISENEMER BIJ BAKKER BART?

Het werving en selectie traject is uitgebreid en zorgvuldig om zo goed voorbereid aan het ondernemerschap te kunnen beginnen. Assessments en screening op basis van je (financiële) achtergrond en integriteit (waaronder BKR onderzoek, VOG verklaring en referenties) zijn altijd onderdeel van het volledige traject.

Heb jij POWER en ben jij:

  • Ondernemend
  • Gastvrij
  • Teamplayer
  • Planner
  • Organisator

én heb jij een passie voor brood en denk je in kansen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Aangesloten bij De Nationale Franchisegids


Bakker Bart franchise informatie

Activiteit:

Bakker Bart is een ondernemende en vooruitstrevende formule. Altijd vers, vertrouwd en op elk moment speciaal voor onze gasten gemaakt. We staan voor POWER: Plezier, Ondernemend, Waardering, Eigenaarschap en Resultaatgericht. Dat is onze energie!

Branche: - - -
Type samenwerking: Hard Franchise
Startjaar: 1977
Lid NFV: Ja
Entreegeld:
Een éénmalige fee bij de start van de samenwerking die je moet betalen aan de franchisegever.
€ 11.500
Franchisefee:
Periodieke vergoeding die je moet betalen aan de franchisegever voor de geleverde diensten/ondersteuning. Soms wordt het opgesplitst in een marketingfee, royalty of servicebijdrage.
8% van de netto omzet
Benodigd eigen vermogen:
Dat deel van de totale investering in je eigen Bakker Bart dat je uit eigen geld en/of familielening moet financieren. Dit kun je dus niet lenen van de bank.
Afhankelijk van de benodigde lening
Totale investering:
De totale investering in je eigen Bakker Bart. De totale investering kan bijv. bestaan uit je eigen vermogen en een lening van de bank.
Afhankelijk van type winkel
Gem. omzet per vestiging: Afhankelijk van type winkel
Gem. oppervlakte vestiging: Kan variëren tussen de 100 en 250m²
Locatie omschrijving: Stad, dorp en wijk winkels
Verzorgingsgebied: Vanaf 20.000 inwoners
Training/opleiding: Bakker Bart heeft haar eigen opleidingsinstituut, Barts University. Op alle aspecten van het ondernemersschap wordt u begeleid door deskundigen van het servicekantoor.
Inkoop: De inkoop wordt volledig verzorgd door het servicekantoor.
Aantal medewerkers: 6-15 fte
Contact franchisegever: Neem contact op met deze formule

Meer informatie  

Bent u geïnteresseerd in deze formule?

Vraag dan nu geheel vrijblijvend informatie aan.

Ja ik wil gratis informatie over
Bakker Bart