Mano Bowls

Mano Bowls franchise formule

franchisen bij Mano Bowls

Mano Bowls Franchise, The Poké Experience 

Met het Mano’s franchise concept onderscheiden wij ons van andere poké-concepten. Mano’s is een eigentijds restaurant waarbij het voorbereiden van een gezonde maaltijd – op een duurzame wijze – centraal staat. De kernwaarden van Mano’s zijn dan ook makkelijk, gezond en duurzaam.

De Mano Bowls Franchise restaurants hebben een urban design. De focus ligt op Hawaiaanse kleuren van de oceaan en de natuur. Ze omhelst onder andere een positief werksfeer en een warm gevoel voor de gast.

Het concept

Het succes van Mano’s franchise begon een aantal jaar geleden op de Aalmarkt in Leiden. Drie Leidse broers zijn na vele ontdekkingen op reis met een missie teruggekomen naar hun geboortestad. Uiteindelijk was onze liefde voor Poké dusdanig groot, dat wij besloten hebben het roer om te gooien en onze eigen seafood shop –Mano Bowls – te openen. Poké is een Hawaïaans gerecht, traditioneel met sushirijst, rauwe vis en verschillende soorten garnering, geserveerd in een kom. Eigenlijk dus een soort sushi in een kom. Maar als je geen fan bent van rauwe vis, geen probleem! We hebben ook poké met bijvoorbeeld krokante kip, gerookte kip, tofu of tempeh.

De Poke Bowls worden zelf samengesteld voor een unieke ervaring en aan de counter voorbereid zodat de gast altijd kan meekijken. Ook als iemand vegetarisch, veganistisch, glutenvrij, lactosevrij of halal wilt eten. Bij Mano’s franchise is alles mogelijk.

Mano’s Franchise

Mano’s Franchise heeft een groot groeipotentieel en dus ook voor haar franchiseondernemers! Het concept is vastgelegd in heldere werkwijzen, trainingsmodules en recepten. Je bent enthousiast over onze formule en weet deze succesvol toe te passen in je eigen vestiging zodat de uniforme uitstraling gewaarborgd blijft. We willen samenwerken met enthousiaste en ervaren ondernemers die onze waarden delen. Verder zoeken wij ondernemers die een passie hebben voor gastvrijheid en gastbeleving.

We zoeken samen met jou naar de beste locatie om een Mano’s Franchise vestiging te openen. Franchisenemers kunnen rekenen op training, begeleiding en krijgen een coach toegewezen vanaf het startpunt. Mano’s Franchise biedt centrale automatisering aan en ondersteuning omtrent winkelpresentatie, financiële- en personeelszaken. Je staat er nooit alleen voor!

 

Interesse? Vraag direct vrijblijvend meer informatie aan en kom in contact met Mano Bowls.

Mano's FranchiseAangesloten bij De Nationale Franchisegids


Mano Bowls franchise informatie

Activiteit:

Mano Bowls is een trendy restaurant waarbij het voorbereiden van gezonde en duurzame Poké Bowls staan. De kernwaarden van Mano’s zijn dan ook makkelijk, gezond en duurzaam.

Branche: -
Type samenwerking: Full Franchise
Entreegeld:
Een éénmalige fee bij de start van de samenwerking die je moet betalen aan de franchisegever.
€ 7.000 excl. btw
Franchisefee:
Periodieke vergoeding die je moet betalen aan de franchisegever voor de geleverde diensten/ondersteuning. Soms wordt het opgesplitst in een marketingfee, royalty of servicebijdrage.
4-6% van de omzet excl. btw + 1% Marketing fee
Benodigd eigen vermogen:
Dat deel van de totale investering in je eigen Mano Bowls dat je uit eigen geld en/of familielening moet financieren. Dit kun je dus niet lenen van de bank.
Circa 25 – 30 % totale investering
Totale investering:
De totale investering in je eigen Mano Bowls. De totale investering kan bijv. bestaan uit je eigen vermogen en een lening van de bank.
€ 60.000 – € 90.000
Gem. oppervlakte vestiging: 65 – 95 m²
Verzorgingsgebied: Omgeving voldoende aanbod winkels / kantoren / onderwijsinstellingen
Training/opleiding: Opleiding in bestaande vestiging
Inkoop: Centraal
Contact franchisegever: Neem contact op met deze formule

Aantal vestigingen

2020:
1 eigen
2021:
2 eigen en 1 zelfstandig
2022:
5 eigen en 1 zelfstandig

Papa John's Franchise

Ludwig & van Dam Franchise

Flynth_franchise

Meer informatie  

Bent u geïnteresseerd in deze formule?

Vraag dan nu geheel vrijblijvend informatie aan.

Ja ik wil gratis informatie over
Mano Bowls