Poké Perfect

Poké Perfect franchise formule

franchisen bij Poké Perfect

Poké Perfect is in 2016 opgericht door broer en zus Gerrit Jan en Quinta Witzel. Beiden woonachtig in het centrum van Amsterdam vonden zij het moeilijk om ergens snel, betaalbaar en gezond eten te halen. Zij zagen ruimte in de markt om hun eigen probleem op te lossen: het idee van Poké Perfect Franchise was geboren.

Introductie

Poké Perfect franchise was de allereerste die de poké bowl in Nederland introduceerde. Het gezonde eten was een welkome afwisseling en is van meet af aan een razend succes. Poké Perfect blinkt uit vanwege de hoge kwaliteit van haar eten, de consistentie in haar portionering en de snelheid waarmee het eten wordt bereid.

Poké Perfect is de grootste poké-keten van Nederland en telt momenteel 7 restaurants, gevestigd in Amsterdam, Almere, Utrecht en Den Bosch. De ambitie is om de komende jaren deze groei vast te houden.

Waarom Poké Perfect Franchise?

Poké Perfect onderscheidt zich door het aanbieden van topkwaliteit eten voor een betaalbare prijs, een uitgebreid menu en de uitstraling van het concept als geheel. Alle ingrediënten worden dagelijks vers geleverd en direct in de keuken verwerkt. De versheid van de bowls is dan ook makkelijk te zien en te proeven en Poké Perfect zal daar nooit een concessie in doen. Alle locaties zijn fris, schoon en geheel in stijl ingericht. De poké bowl is populair voor eat-in, take-away én delivery.

Wie zoeken wij?

Wij zoeken een enthousiaste franchisenemer die gelooft in de toekomst van gezond eten. Ervaring met ondernemen en/of horeca is een vereiste. De ideale Poké Perfect franchisenemer is gedreven en werkt efficiënt en klantgericht. Wij zijn op zoek naar ambitieuze franchisenemers die een Poké Perfect franchise vestiging wensen te openen in steden als Rotterdam, Haarlem, Leiden, Groningen of Enschede. Dit zijn slechts voorbeelden – wij staan zeker open voor ideeën.

Wat bieden wij?

Het concept, de keuken procedures, personeelstrainingen en recepten zijn overzichtelijk vastgelegd en worden continu geüpdatet. De franchisenemer wordt op verschillende vestigingen getraind door ervaren vestigingsmanagers en zal alle facetten van elke functie doorlopen. Het hele traject, van training tot bouwbegeleiding tot de eerste dag open – de franchisenemer wordt met alles bijgestaan.

Poké Perfect FranchiseAangesloten bij De Nationale Franchisegids

 


Poké Perfect franchise informatie

Activiteit:

Bij Poké Perfect worden gerechten geserveerd die geïnspireerd zijn op de Hawaiiaanse keuken. Het belangrijkste gerecht: de poké bowl, ook wel sushi in een kom genoemd.

Branche: -
Type samenwerking: Hard Franchise
Startjaar: 2016
Entreegeld:
Een éénmalige fee bij de start van de samenwerking die je moet betalen aan de franchisegever.
€ 10.000
Franchisefee:
Periodieke vergoeding die je moet betalen aan de franchisegever voor de geleverde diensten/ondersteuning. Soms wordt het opgesplitst in een marketingfee, royalty of servicebijdrage.
Staffel 4-7% franchise fee en 1% marketing fee
Benodigd eigen vermogen:
Dat deel van de totale investering in je eigen Poké Perfect dat je uit eigen geld en/of familielening moet financieren. Dit kun je dus niet lenen van de bank.
€ 25.000
Totale investering:
De totale investering in je eigen Poké Perfect. De totale investering kan bijv. bestaan uit je eigen vermogen en een lening van de bank.
€ 90.000 - €110.000
Gem. omzet per vestiging: Niet van toepassing
Gem. oppervlakte vestiging: 50 m² - 150 m²
Locatie omschrijving: A1
Verzorgingsgebied: Vanaf 80.000 inwoners
Training/opleiding: De franchisenemer wordt op locatie getraind en zal alle facetten van elke functie doorlopen. Tijdsduur training is afhankelijk van ervaring en leercurve.
Inkoop: Centraal
Aantal medewerkers: 15 - 25
Contact franchisegever: Neem contact op met deze formule

Aantal vestigingen

2019:
3 eigen en 1 zelfstandig
2020:
5 eigen en 4 zelfstandig
2021:
7 eigen en 8 zelfstandig
Buitenland:
Geen

Meer informatie  

Bent u geïnteresseerd in deze formule?

Vraag dan nu geheel vrijblijvend informatie aan.

Ja ik wil gratis informatie over
Poké Perfect