Lincherie

Lincherie franchise formule

franchisen bij Lincherie

Ondernemer worden? Lincherie zoekt franchisenemers

lincherie-franchise

Zin in een eigen Lingerie franchisezaak, in jouw stad?

Omdat Lincherie franchise gelooft dat echte schoonheid van binnen zit… willen we vrouwen meer zelfvertrouwen geven door hen te tonen hoe de juiste lingerie haar look kan verbeteren en haar laat stralen! Door onze ervaring en kennis, kunnen we vrouwen de perfecte pasvorm aanbieden: lingerie op maat van hun lichaam, hun levensstijl en persoonlijkheid.

De collectie bestaat uit een modieus en ruim assortiment van de beste A-merken, die de modebewuste doelgroep aanspreekt. De kracht van onze formule zit in de samenwerking. Zelfstandige, ambitieuze ondernemers die in samenwerking met het retaildepartement van Van de Velde trachten de optimale lingeriebeleving voor hun klanten waar te maken.

lincherie-franchisenemer
Onze Lincherie franchise-troeven:

Onze positionering

De positionering van Lincherie franchise is uniek in de Nederlandse markt. Gebaseerd op het krachtige en geloofwaardige concept van Lingerie Styling. Een zeer hoogwaardige service door goed opgeleide Lingerie Stylistes. Bij Lincherie draagt elke vrouw precies de juiste bh.

Ons winkelconcept

Het winkelconcept is duidelijk herkenbaar. Modieus, stijlvol en exclusief. Een trendy winkel met luxe materialen en een lichte, ruime opzet. Ruime en comfortabele paskamers waar ruimte is voor kwalitatief advies. De klant voelt zich er thuis, ongeacht haar vraag of wens.

lincherie-ondernemen

Ons merkenbeleid

De collectie van Lincherie is opgebouwd uit rendabele premium-merken. Lincherie franchise speelt in het midden-hoger segment. Een hoge standaard, maar we willen niet anders. Onze klanten trouwens ook niet. Uiteraard ondersteunen wij onze ondernemers bij de inkoop van hun zomer- en wintercollecties. Daarnaast vindt u de aansluiting bij de kennis en ervaring van collega-ondernemers en maakt u gebruik van een volledig uitgewerkt marketingplan.

Zelfstandige ondernemers

Succes maken we niet alleen. Daar hebben we jou als zelfstandige en modebewuste ondernemer hard voor nodig. Vind jij zelfstandig ondernemerschap, uitmuntende customer service, premiummerken met een hoogwaardige kwaliteit en modieuze collecties even belangrijk als wij? Ben jij die ambitieuze ondernemer met een passie voor kwaliteit en lingerie? Dan zijn we op zoek naar jou!

Lincherie franchise

Aangesloten bij De Nationale Franchisegids - logo voor op website formule


Lincherie franchise informatie

Activiteit:

Wij adviseren elke vrouw over de maat en stijl die haar het best past. Met als doel lingeriesets te vinden die perfect passen bij haar lichaam, persoonlijkheid en levensstijl.

Branche: - -
Type samenwerking: Franchise
Startjaar: 1993
Entreegeld:
Een éénmalige fee bij de start van de samenwerking die je moet betalen aan de franchisegever.
Niet vereist
Franchisefee:
Periodieke vergoeding die je moet betalen aan de franchisegever voor de geleverde diensten/ondersteuning. Soms wordt het opgesplitst in een marketingfee, royalty of servicebijdrage.
Conform formuleovereenkomst. Gemiddeld 1,8 % van de omzet
Benodigd eigen vermogen:
Dat deel van de totale investering in je eigen Lincherie dat je uit eigen geld en/of familielening moet financieren. Dit kun je dus niet lenen van de bank.
Minimaal € 40.000
Totale investering:
De totale investering in je eigen Lincherie. De totale investering kan bijv. bestaan uit je eigen vermogen en een lening van de bank.
Afhankelijk van locatie, gemiddeld € 120.000
Gem. omzet per vestiging: € 350.000 exclusief BTW
Gem. oppervlakte vestiging: 90 - 125 m²
Locatie omschrijving: A1 / A2 / B1
Verzorgingsgebied: Vanaf 15.000 inwoners
Training/opleiding: Diverse trainingen & workshops
Inkoop: Inkoopbegeleiding met inkoopvoordelen op kernmerken
Aantal medewerkers: 1-3 fte
Contact franchisegever: Neem contact op met deze formule

franchise vestigingen van Lincherie

Lincherie is de winnaar van de 2015 GFK Retail Award.

Aantal vestigingen

2019:
11 eigen en 25 zelfstandig
2020:
11 eigen en 26 zelfstandig
2021:
10 eigen en 25 zelfstandig
Buitenland:
Wereldwijd in 7 landen actief

Meer informatie  

Bent u geïnteresseerd in deze formule?

Vraag dan nu geheel vrijblijvend informatie aan.

Ja ik wil gratis informatie over
Lincherie