Livera

Livera franchise formule

franchisen bij Livera

Over Livera

Livera, de bodyfashion speciaalzaak van Nederland, streeft naar de nummer één positie in het middensegment van de bodyfashionmarkt. Met ruim 100 winkels en een webshop is Livera al ruim 50 jaar een begrip in bodyfashion in Nederland. Livera heeft een naamsbekendheid van 97% én wordt hoog gewaardeerd door vrouwen van alle leeftijden om haar kwaliteit, betrouwbaarheid en expertise.

Met de overname door Chantelle Lingerie in 2014 heeft Livera een nieuwe koers ingezet. Het Franse familiebedrijf is eigenaar van de merken Chantelle, Passionata, Femilet en Chantal Thomass. Livera biedt moderne en comfortabele bodyfashion die ervoor zorgt dat jij je als vrouw zelfverzekerd en mooi voelt. Livera is er voor iedere vrouw, voor elk moment!

Een perfecte mix van private label en bekende merken

Livera heeft een wisselende collectie in lingerie-, nachtmode en badmode. Het grootste deel van de collectie in de winkels bestaat uit private label; Livera, Chantelle, Passionata en Femilet. Hiermee is een breed aanbod van kwaliteitsproducten in het lagere en middensegment met een aantrekkelijke marge gegarandeerd. Deze collectie wordt aangevuld met een groot aanbod van bekende merken zoals Triumph en Esprit. De marges op onze merken zijn zeer interessant door de hechte samenwerking met Chantelle en het consignatiemodel; je betaalt dus alleen wat  je verkoopt!

Laat je verleiden door Livera

Livera wil haar formule verder uitbreiden en is op zoek naar franchisenemers. Heb je een passie voor fashion en droom je ervan om een eigen speciaalzaak te starten? Kies dan voor een succesvolle winkelformule en een goed rendement. Livera biedt een uniek verdienmodel waarbij de startende ondernemer 70% van de collectie in consignatie ontvangt en na verkoop tegen een gegarandeerde marge bij ons afrekent. Daarnaast ontzorgt Livera je  op het gebied van Marketing en Inkoop. Je kunt je  volledig richten op het lokaal ondernemerschap.

De perfecte locatie bij jou in de buurt

Binnen Nederland zijn wij op zoek naar gedreven, ambitieuze ondernemers met passie, enthousiasme en inzet. Iedere winkel van Livera heeft een exclusief verzorgingsgebied. Om er zeker van te zijn dat we de juiste panden vinden, werkt Livera samen met een gerenommeerde vastgoedadviseur die goede contacten onderhoudt met landelijk en regionaal opererende makelaars en projectontwikkelaars.

Word jij de nieuwe Livera-ondernemer?

Met Livera combineer je  het ondernemerschap met de voordelen van een succesvolle winkelformule. Kies je voor Livera, dan maak je  gebruik van onze kennis en professionaliteit. Daarbij nemen wij je veel werk uit handen. Zo haal je  steeds het beste uit je  klanten en uit jezelf.

Zet nu de eerste stap

Spreekt onze formule  je aan en wil je ons lokale ondernemerschap versterken? Dan maken we graag kennis met je! Voor meer informatie kun je contact opnemen met Livera, bel naar +31 (0)33 303 45 45 of mail naar retailservice@livera.nl

De formule is op zoek naar:

  • Een ondernemende, commerciële kandidaat die klantgerichtheid hoog in het vaandel heeft staan
  • Iemand die representatief en servicegericht is
  • Een kandidaat die houdt van de verkoopvloer en bij voorkeur minimaal 4 dagen meedraait
  • Iemand die ervaring heeft met leidinggeven en als een motivator werkt
  • Een ambitieuze kandidaat met minimaal MBO denk en werkniveau
  • Een kandidaat met sterke communicatieve vaardigheden, zowel richting klanten als naar medewerkers
  • Iemand die affiniteit heeft met fashion/lingerie

Aangesloten bij De Nationale Franchisegids - logo voor op website formule


Livera franchise informatie

Activiteit:

In 1969 werd Livera opgericht en tot op de dag van vandaag zijn we een begrip in Nederland. Livera verkoopt lingerie, nightwear en beachwear en is er voor vrouwen van alle leeftijden, met verschillende maten en wensen.

Branche: - -
Type samenwerking: Hard Franchise
Startjaar: 1970
Lid NFV: Ja
Entreegeld:
Een éénmalige fee bij de start van de samenwerking die je moet betalen aan de franchisegever.
€ 10.000
Franchisefee:
Periodieke vergoeding die je moet betalen aan de franchisegever voor de geleverde diensten/ondersteuning. Soms wordt het opgesplitst in een marketingfee, royalty of servicebijdrage.
3,5%
Benodigd eigen vermogen:
Dat deel van de totale investering in je eigen Livera dat je uit eigen geld en/of familielening moet financieren. Dit kun je dus niet lenen van de bank.
€ 35.000
Gem. omzet per vestiging: In nader overleg vrij te geven
Gem. oppervlakte vestiging: +/- 135 m²
Locatie omschrijving: A1 / A2 / B1
Verzorgingsgebied: Vanaf 25.000 inwoners
Training/opleiding: Er worden volop trainingen verzorgd door Livera. Onder andere een management training en een training Gastvrijheidsbeleving.
Inkoop: De inkoop is geregeld d.m.v. een consignatie model; u betaalt dus alleen wat u verkoopt! De inkoop bestaat voor een deel uit eigen merken en een deel bekende merken.
Aantal medewerkers: 2 fte
Contact franchisegever: Neem contact op met deze formule

franchise vestigingen van Livera

Aantal vestigingen

2019:
100+ zelfstandig
2020:
100+ zelfstandig
2021:
100+ zelfstandig
Buitenland:
2

Meer informatie  

Bent u geïnteresseerd in deze formule?

Vraag dan nu geheel vrijblijvend informatie aan.

Ja ik wil gratis informatie over
Livera