NZA New Zealand Auckland

NZA New Zealand Auckland franchise formule

franchisen bij NZA New Zealand Auckland

Welkom in de wereld van NZA New Zealand Auckland Franchise. NZA New Zealand Auckland is een hoogstaand mode merk voor de man met karakter die weet wat hij wil. Vier keer per jaar wordt een wisselende seasonal collectie uitgebracht en wordt gewerkt met een stevige basis never out of stock artikelen. Alle collecties hebben een actuele uitstraling in een sfeervolle casual -klassieke stijl.

In de NZA New Zealand Auckland Franchise Brand Store komt ons verhaal en de totale collectie ultiem tot leven. We weten op deze plekken op resultaat en op look & feel boven de markt te presteren.

De NZA New Zealand Auckland Franchise identiteit

NZA New Zealand Auckland wil de komende jaren toewerken naar nog meer personaliteit in stijl en signatuur. Daarvoor zal de formule het verschil maken met de kwaliteit en eigenheid die de producten kenmerken. Goed verwerkte, kwalitatieve stoffen, actuele dessins en als extraatje het detail in een shirt of broek dat de aandacht en liefde voor het product zichtbaar maakt.

De New Zealand Auckland-kleding is in meer dan 25 landen verkrijgbaar en in de Benelux, Frankrijk en Duitsland is er een behoorlijke groeiambitie. Er is namelijk niks beters te vinden in het mannensegment van tussen de 30 en 65 jaar.

Dat is de identiteit van NZA New Zealand Auckland. En dat sterkt ons ook in de overtuiging dat we de komende jaren met de juiste mensen en de juiste middelen de formule weer een aantal stappen verder zullen brengen naar het volwassen merk dat stiekem zijn wilde haren niet verliest.

Word jij onze nieuwe ondernemer?

NZA New Zealand Auckland is op zoek naar enthousiaste franchiseondernemers die onze ambitie delen en hun eigen NZA New Zealand Auckland winkel(s) willen openen. Wij geloven erg in de kwaliteiten van lokaal ondernemerschap, daarom willen we NZA New Zealand Auckland via franchise wereldwijd laten groeien.

Meer weten over de NZA New Zealand Auckland formule? Neem contact met ons op!

Aangesloten bij De Nationale Franchisegids

NZA New Zealand Auckland Franchise


NZA New Zealand Auckland franchise informatie

Activiteit:

New Zealand Auckland is een wereldwijd opererende modeketen met onderliggende Nieuw-Zeelandse roots. Het merk is gefocust op kleding voor mannen, met hierbij opties voor verschillende activiteiten; van hiken tot een dag op kantoor. New Zealand Auckland is veelzijdig en bewust bezig met duurzaamheid binnen de productie. We groeien door, dus komen er steeds meer NZA stores bij.

Branche: -
Type samenwerking: Franchise
Startjaar: 2011
Entreegeld:
Een éénmalige fee bij de start van de samenwerking die je moet betalen aan de franchisegever.
€ 12.000
Franchisefee:
Periodieke vergoeding die je moet betalen aan de franchisegever voor de geleverde diensten/ondersteuning. Soms wordt het opgesplitst in een marketingfee, royalty of servicebijdrage.
2% van de omzet
Benodigd eigen vermogen:
Dat deel van de totale investering in je eigen NZA New Zealand Auckland dat je uit eigen geld en/of familielening moet financieren. Dit kun je dus niet lenen van de bank.
€ 100.000
Totale investering:
De totale investering in je eigen NZA New Zealand Auckland. De totale investering kan bijv. bestaan uit je eigen vermogen en een lening van de bank.
€ 140.000
Gem. omzet per vestiging: € 5.000 per m²
Gem. oppervlakte vestiging: 100 m²
Locatie omschrijving: A1/A2
Verzorgingsgebied: Minimaal 100.000 inwoners
Training/opleiding: Interne training
Inkoop: Centraal
Aantal medewerkers: Gemiddeld 2 - 3 fte per vestiging
Contact franchisegever: Neem contact op met deze formule

Aantal vestigingen

2020:
4 eigen en 7 zelfstandig
2021:
7 eigen en 15 zelfstandig
2022:
10 eigen en 20 zelfstandig
Buitenland:
In België en Duitsland

Papa John's Franchise

Ludwig & van Dam Franchise

Flynth_franchise

Meer informatie  

Bent u geïnteresseerd in deze formule?

Vraag dan nu geheel vrijblijvend informatie aan.

Ja ik wil gratis informatie over
NZA New Zealand Auckland