Sandwich

Sandwich franchise formule

franchisen bij Sandwich

Sandwich – Casual Contemporary with Personality 

Sandwich is een gerenommeerde internationale damesmode formule. Een speciaalzaak met als kenmerkende stijl Casual Contemporary with Personality. Sandwich wordt ontworpen voor de moderne vrouw met gevoel voor stijl.

Sandwich beschikt wereldwijd over meer dan 70 winkels en 2.200 verkooppunten. Met 35 jaar fashion heritage maakt Sandwich franchise nadrukkelijk deel uit van het internationale modelandschap. Een belangrijk onderdeel van dit succes is het aansprekende winkelconcept en de franchise formule met de veelgeroemde persoonlijke service. Zo wist dit womenswear label door de jaren heen een zeer loyale fanbase op te bouwen.

Over Sandwich 

De stijl van Sandwich is het best te omschrijven als Casual Contemporary with Personality. Het label staat dan ook voor eigentijdse kleding die je elke dag kunt dragen, maar nooit alledaags is. Barbara Swaak, Head of Design van Sandwich: “Onder het motto Love Your Twist ontwerpt Sandwich al meer dan 35 jaar collecties met oog voor detail en een zeer herkenbare handtekening. Geheim van het succes van Sandwich franchise is dat de kleding voor elke gelegenheid gedragen kan worden en oneindig veel combinatiemogelijkheden biedt: “Together is Better“. Sandwich wordt vooral ontworpen en gekocht door de moderne vrouw met gevoel voor stijl. Zij vertrouwt – al jaren lang en ieder seizoen weer – op de hoge kwaliteit van de Sandwichcollecties. Dit langdurige succes blijkt een solide fundament voor vernieuwing en verdere groei.

Sandwich franchise

Sandwich franchise is onderdeel van de VeldhovenGroup, een internationaal familiebedrijf met sterke waarden. Samenwerken met passie, plezier en professionaliteit staan hoog in het vaandel bij de VeldhovenGroup. De juiste basis voor continuïteit en langetermijnsucces.

Sandwich franchisenemer worden?

Heb jij een passie voor mode en retail en hou je van hard werken op de winkelvloer? Ben jij een retailer in hart en nieren? Kun je onder druk presteren en ben je in staat om een succesvol team neer te zetten en de klant de beste service te verlenen? Dan ben jij degene die wij zoeken! Het is bij Sandwich zelfs mogelijk om meerdere vestigingen te exploiteren.

Vraag vrijblijvend meer informatie aan.

Sandwich mode - logo

Aangesloten bij De Nationale Franchisegids


Sandwich franchise informatie

Activiteit:

Damesmode speciaalzaken met als kenmerkende stijl ‘Casual Contemporary with Personality’. Sandwich wordt ontworpen en gekocht door de moderne vrouw met gevoel voor stijl.

Branche: - -
Werkt met ondernemers sinds: 1976
Entreegeld: n.v.t.
Jaarlijkse franchisefee: 2% marketingfee
Totale investering: € 125.000 - € 250.000
Benodigd eigen vermogen: Vanaf € 20.000
Gemiddelde omzet pv: Varieert € 400.000 - € 1.200.000 (exclusief BTW)
Type samenwerking: Hard Franchise
Omschrijving training: Er kan een stage worden gelopen in een van de vestigingen.
Hoe is de inkoop geregeld: Centraal
Verkoop oppervlakte: 80 - 160 m²
Locatie omschrijving: A1 of A2
Verzorgingsgebied: Vanaf 50.000 inwoners
Contact franchisegever: Neem contact op met deze formule

Aantal vestigingen

2019:
12 eigen en 28 zelfstandig
Buitenland:
70 winkels en meer dan 2.200 verkooppunten

skyscraper-banner-website

banner-tubz-europe

franchise-season-art-class

Meer informatie  

Bent u geïnteresseerd in deze formule?

Vraag dan nu geheel vrijblijvend informatie aan.

Ja ik wil gratis informatie over
Sandwich