Cuplé

Cuplé franchise formule

franchisen bij Cuplé

 

cuple

Spaans modebedrijf Cuplé zoekt franchisenemers voor Benelux.

Droom jij er van om een leuke boetiek te openen, maar weet je niet hoe je moet beginnen? Dan is de franchiseformule van Cuplé wellicht de oplossing voor jou!

Franchiseformule Cuplé heeft een breed assortiment aan schoenen, tassen, kleding en accessoires voor dames. Allemaal van het eigen label Cuplé. Je single brand shop krijgt een chique, warme uitstraling volgens het Cuplé concept, waar klanten zich op hun gemak zullen voelen. In je ‘one-stop-shop’ kun je dames een complete outfit aanbieden.

Het team van Cuplé stelt ieder seizoen een uitdagende en spannende collectie samen. Deze collectie is afgestemd op modebewuste dames van alle leeftijden. Als franchisenemer bij Cuplé bepaal je volledig zelf je eigen collectie, passend bij jouw publiek, natuurlijk onder begeleiding van een professioneel team.

Het merk Cuplé onderscheidt zich van de grijze massa door feminiene producten te ontwerpen, kleur en uitdagende modellen. De collectie loopt vaak voor op trends, hetgeen een unieke situate creëert.

Bij Cuplé vind je trendy producten voor de modieuze, moderne en kosmopolitische vrouw. Cuplé is te herkennen aan de roze zolen, die symbool staan voor stijl en vrouwelijkheid!

Historie van Cuplé

Cuplé is een gerenommeerd Spaans modebedrijf dat al sinds 1987 schoenen en andere lederproducten op de markt zet. De schoenen worden in Spanje ontworpen en geproduceerd. Het bedrijf is gevestigd in Elche, dicht bij Alicante, bakermat van de Spaanse leerindustrie en schoenenmode. In 1998 besloot oprichtster en creatief directeur Antonia Pastor, dat Cuplé zou gaan starten met franchise winkels. In Spanje heeft Cuplé 25 eigen winkels en 73 franchises. Tegenwoordig staat Cuplé in de top tien van de Spaanse schoenenindustrie.

Uitbreiding op internationaal gebied

Naast de meer dan honderd winkels in Spanje, heeft Cuplé in de Nederland vestigingen in Rotterdam en Maastricht. Daarnaast heeft Cuplé franchise vestigingen in:
– Duitsland
– Zwitserland
– Hongarije
– Mexico
– Oostenrijk
– Engeland
– Qatar
– Parijs
– Dubai

Ondernemer worden bij Cuplé?

Plaatsen als; Amsterdam, Utrecht, Rotterdam, ‘s-Hertogenbosch, Eindhoven, Antwerpen en Brussels hebben een voorkeur. Maar graag nodigen we iedereen uit om informatie aan te vragen.

Is je interesse gewekt? Twijfel dan niet en vraag vrijblijvend meer informatie aan over Cuplé! Of neem direct contact met ons op.

logo_CupleAangesloten bij De Nationale Franchisegids - logo voor op website formule


Cuplé franchise informatie

Activiteit:

Spaanse modeketen waar elke vrouw terecht kan voor een complete outfit. Cuplé maakt al meer dan 30 jaar elegante, unieke maar toch betaalbare fashionable schoenen, tassen, kleding en accessoires. In thuisland Spanje heeft het bedrijf bijna 100 winkels.

Branche: -
Werkt met ondernemers sinds:1987
Entreegeld:€ 15.000 eenmalige fee.
Jaarlijkse franchisefee:geen
Totale investering:Ca € 75.000
Benodigd eigen vermogen:Vanaf € 50.000
Gemiddelde omzet pv:tot € 300.000 maar afhankelijk van locatie, ondernemer, winkel, inkoop enz.
Type samenwerking:Franchise
Omschrijving training:Cuplé traint het winkelpersoneel in produktkennis, verkooptechniek, klantenbenadering en gebruik van kassa en voorraadsysteem. De franchisenemer wordt begeleid bij winkelkeuze, verbouwing en inrichting, keuze collectie, opleiding personeel en financiën.
Hoe is de inkoop geregeld:De franchisenemer bepaalt mede de collectie en koopt in bij het hoofdkantoor in Spanje.
Verkoop oppervlakte:Tussen 40 - 100m²
Locatie omschrijving:A1, A2 en B1
Verzorgingsgebied:100.000 inwoners
Contact franchisegever: Neem contact op met deze formule

franchise vestigingen van Cuplé

Cuplé heeft in de Benelux, franchise vestigingen in, Maastricht, Venlo en Zwolle.

Aantal vestigingen

2016:
1 eigen
2017:
1 eigen
2018:
1 eigen en 1 zelfstandig
Buitenland:
Cuplé heeft 25 eigen vestigingen en 73 franchisevestigingen in Spanje.

Franchise nieuws

Ga naar al het franchisenieuws »

Youtube video'sMeer informatie  

Bent u geïnteresseerd in deze formule?

Vraag dan nu geheel vrijblijvend informatie aan.

Ja ik wil gratis informatie over
Cuplé