GSM Reparatie Centrum
GSM Reparatie Centrum franchise formule

franchisen bij GSM Reparatie Centrum

GSM Reparatie Centrum diensten

GSM Reparatie Centrum zoekt franchisenemers

 

Sinds 2011 is GSM Reparatie Centrum een groeiende en succesvolle winkel- en reparatieformule voor mobiele telecommunicatie met op dit moment 6 winkels op, voornamelijk, A-locaties in verschillende provincies. GSM Reparatie Centrum groeit nog steeds en heeft zich het doel gesteld om vanuit de bestaande regio’s een landelijke dekking te realiseren.

Dit is mogelijk door middel van samenwerking met zelfstandige ondernemers in de vorm van franchising.

Werkwijze

Consumenten met een kapotte mobiele telefoon willen deze zo snel mogelijk weer gerepareerd hebben om weer actief te zijn op social media, te kunnen e-mailen maar uiteraard ook om weer snel bereikbaar te zijn. Daarom vind GSM Reparatie Centrum dat een snelle en vakkundige service op nr. 1 moet staan. Onze klanten leveren hun kapotte mobiele telefoon in en deze wordt in 30 minuten voor hen gerepareerd.

Winkels

GSM Reparatie Centrum is een zeer flexibele formule. De franchise ondernemer mag de winkel geheel naar eigen smaak inrichten. Er is geen vaste inrichting en dus is de franchisenemer niet verplicht om zich te houden aan een bepaalde inrichting of opstelling van de winkel. Uiteraard geeft GSM Reparatie Centrum daar wel advies in.

Monteurs en klantcontact

GSM Reparatie Centrum werkt met ervaren en getrainde monteurs  om de reparatie aan een mobiele telefoon, tablet of iPad zo vakkundig en soepel mogelijk te laten verlopen. De monteurs handelen ook het klantcontact af. Waarom? Wanneer de klant een vraag heeft hoe iets in elkaar zit of wanneer de klant iets in wil stellen op zijn telefoon maar weet niet hoe dit moet, moet de monteur een vakkundig antwoord kunnen geven.

Open je eigen winkel!

De markt van mobiele telefoons is continue in beweging en er blijven nieuwe toestel verschijnen. Uiteraard is het altijd goedkoper om een toestel te laten repareren dan een nieuw toestel aan te schaffen. Daarom is het voor veel consumenten een oplossing om hun toestel te laten repareren.

gsm reparatie centrum

Wat biedt de formule?

Een bewezen concept met een jonge en flexibele organisatie in een veelbewogen markt. GSM Reparatie Centrum biedt u als ondernemer een gedegen winkelconcept met veel vrijheid om verder zelf uit te bouwen. U maakt gebruik van de kennis en kunde van formule, en kunt u volledig richten op de invulling en uitbreiding van uw winkel.

Interesse? Vraag dan direct via deze pagina meer informatie aan.

GSM Reparatie Centrum logoAangesloten bij De Nationale Franchisegids - logo voor op website formule


GSM Reparatie Centrum franchise informatie

Activiteit:

Reparatie van smartphones en tablets met een 30 minuten service. Hiernaast leveren we ook de benodigde accessoires voor alle toestellen.

Branche: -
Werkt met ondernemers sinds:2011
Jaarlijkse franchisefee: 6% van de omzet
Totale investering:Gemiddeld € 40.000
Benodigd eigen vermogen:Vanaf € 30.000
Gemiddelde omzet pv:Vanaf € 30.000
Type samenwerking:Franchise
Omschrijving training:Er zijn diverse trainingen beschikbaar.
Hoe is de inkoop geregeld:Via het hoofdkantoor
Verkoop oppervlakte:60 - 100 m²
Locatie omschrijving:A1 of A2
Verzorgingsgebied:Vanaf 25.000 inwoners
Contact franchisegever: Neem contact op met deze formule

Aantal vestigingen

2016:
2 eigen en 5 zelfstandig
2017:
2 eigen en 5 zelfstandig
2018:
2 eigen en 3 zelfstandig
Buitenland:
Geen

GSM Reparatie Centrum Twitter

Meer tweets...
Meer informatie  

Bent u geïnteresseerd in deze formule?

Vraag dan nu geheel vrijblijvend informatie aan.

Ja ik wil gratis informatie over
GSM Reparatie Centrum