Hubo

Hubo franchise formule

franchisen bij Hubo

Word franchiser bij Hubo franchise doe-het-zelf!

hubo franchise

Persoonlijk, vakkundig, informatief en professioneel zijn dé pijlers van elke Hubo. De formule onderscheidt zich juist in díe klussen waarbij extra advies nodig is en artikelen die op maat gemaakt moeten worden. Hubo franchise komt bij je thuis om op te meten en kan de bestelde artikelen bij je thuis afleveren. Wanneer je hulp nodig hebt bij het monteren dan kan dat ook geregeld worden.

 

De franchiseformule bestaat sinds 1969 en is daarmee de oudste doe-het-zelf formule in Nederland. Als franchisenemer van een Hubo doe-het-zelf zaak betekent eigen baas zijn, met de ondersteuning, kennis en ervaring van één van de belangrijkste spelers op de Nederlandse DHZ-markt.

Met Hubo franchise krijgt u de kans om mee te groeien met, en deel uit te maken van de grootste en meest toonaangevende doe-het-zelf keten van Nederland. De formule kent radiocommercials, een huis-aan-huis folder, een online nieuwsbrief en aanwezigheid op Social Media.

 

Hubo meet, maakt, monteert

De bouwmarktformule is hét adres waar kwaliteit, vakmanschap en persoonlijke benadering hoog in het vaandel staan. Met vakkundige medewerkers, de Klantenkaart, een eigen website en Social Media en (binnenkort) ook een webshop zijn wij dé specialist om de klant met raad en daad bij te staan.

Hubo - het team

 

Hubo op maat!

Hubo is sterk in maatwerkklussen. Dat zie je niet alleen terug in de inspirerende presentaties op de winkelvloer, van bijvoorbeeld raamdecoratie, buitenzonwering en horren, binnen- en buitendeuren, veiligheidsbeslag, schuif- en draaideurkasten. Ook heeft iedere vestiging een eigen zagerij en natuurlijk een verfmengmachine.

Een aantal vestigingen van de formule gaan verder als Hubo XL. Deze winkels hebben een groter winkeloppervlak en voeren een iets ruimer en breder assortiment met vooral ook aandacht voor tuinhout, sanitair en bouwmaterialen.

 

Hubo franchise

Zit ondernemen in je bloed en beschik je naast passie voor klussen ook over vakmanschap, gevoel voor service, flexibiliteit en doorzettingsvermogen? Een eigen doe-het-zelf zaak van de bouwmarktformule behoort dan wellicht tot de mogelijkheden!

Interesse in een eigen vestiging van de bouwmarktformule? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Hubo_logo

Aangesloten bij De Nationale Franchisegids - logo voor op website formule


Hubo franchise informatie

Activiteit:

Hubo is een doe-het-zelf winkelketen met uitgebreid assortiment aangevuld met service op maat. Voor alles wat met doe-het-zelven en klussen te maken heeft, kun je terecht bij één van de 160 winkels in Nederland.

Branche: -
Werkt met ondernemers sinds: 1969
Entreegeld: Niet van toepassing
Jaarlijkse franchisefee: Tussen 2% en 4,5%, omzet afhankelijk
Totale investering: Afhankelijk van de grootte van de winkel / Nader overeen te komen.
Benodigd eigen vermogen: 30% van het totaal te investeren vermogen.
Gemiddelde omzet pv: € 500.000 - € 1.000.000
Type samenwerking: Samenwerkend Ondernemersverband
Hoe is de inkoop geregeld: Centraal
Verkoop oppervlakte: Vanaf 400 m²
Locatie omschrijving: A2 / B1 / Perifeer
Verzorgingsgebied: Vanaf 7.500 inwoners.
Contact franchisegever: Neem contact op met deze formule

franchise vestigingen van Hubo

Aantal vestigingen

2019:
155 zelfstandig

 

skyscraper-banner-website

banner-volop-kansenV2

franchise-banner-abn-amro-3

Meer informatie  

Bent u geïnteresseerd in deze formule?

Vraag dan nu geheel vrijblijvend informatie aan.

Ja ik wil gratis informatie over
Hubo