DA drogist & parfumerie

DA drogist & parfumerie franchise formule

franchisen bij DA drogist & parfumerie

header-da

De DA franchise formule

De DA-formule is dé franchise formule voor de zelfstandige drogisterij-ondernemer en met meer dan 200 vestigingen in Nederland zijn zij goed vertegenwoordigd. Om optimaal in te spelen op de lokale markt, bestaan er binnen DA verschillende winkeltypes. Lokaal ondernemerschap wordt sterk gestimuleerd. In combinatie met een inspirerend assortiment, passend advies en goede service, maakt DA het verschil.

Als specialist op gebied van gezondheid en schoonheid, richt DA zich op het geven van passend advies en goede service aan de klant. In 2014 is het concept Fris, Gezond en Mooi geïntroduceerd. Een principe waarbij de winkel wordt verdeeld in drie werelden met bijbehorende assortimenten.  De wereld van Fris staat voor het vertrouwde drogisterij-assortiment rondom persoonlijke verzorging. Binnen de wereld van Gezond vind je productgroepen om gezond en vitaal te blijven, zoals zelfzorg, voedingsmiddelen en voedingssupplementen. Mooi staat voor luxe cosmetica, verzorging en parfumerie.

Binnen DA is er ruimte voor lokaal ondernemerschap. DA- winkels worden ingericht met een indeling in drie werelden: Fris, Gezond en Mooi. Elke wereld vertegenwoordigt een eigen assortiment. De werelden en bijbehorende assortimenten worden afgestemd op de lokale doelgroep en concurrentie. Daarnaast kan het DA-assortiment worden aangevuld met lokaal assortiment, zoals bijouterie, brillen en cadeauartikelen.

Word franchisenemer bij DA

Als DA-ondernemer wordt u ondersteund door één van de operationele winkelbegeleiders. Zij adviseren en begeleiden de ondernemer en het team over een goede bedrijfsvoering. Er wordt onder andere gelet op omzetontwikkeling, voorraadbeheer en schappenplannen. Daarnaast geeft de operationeel winkelbegeleider ook regelmatig trainingen op de werkvloer. DA verzorgt diverse marketingactiviteiten. Zoals elke week een nieuwe actiefolder en een aantal keer per jaar een special. Folders en magazines worden op de winkelvloer altijd ondersteund met een uitgebreid point of sale pakket. Ook op het web; www.da.nl en via sociale media is DA te vinden.

Interesse om te ondernemen bij DA? Vraag dan meer informatie aan.

Aangesloten bij De Nationale Franchisegids

logoda_int1


DA drogist & parfumerie franchise informatie

Activiteit:

DA is dé franchiseformule voor de zelfstandige drogisterij-ondernemer. DA staat voor deskundig en persoonlijk advies. Voor vriendelijke service en een inspirerend assortiment.

Branche: -
Type samenwerking: Franchise
Startjaar: 1942
Entreegeld: Nihil
Franchisefee: Op aanvraag
Benodigd eigen vermogen: Eigen inbreng is 30% van de investering.
Totale investering: Afhankelijk van de situatie en het type winkel
Gem. omzet per vestiging: Vanaf € 600.000
Gem. oppervlakte vestiging: 150 - 350 m²
Locatie omschrijving: Divers, voornamelijk A / B1 locaties
Verzorgingsgebied: Vanaf 4.000 inwoners
Training/opleiding: U krijgt een uitgebreide training
Inkoop: Grotendeels centraal
Aantal medewerkers: 250 fte
Contact franchisegever: Neem contact op met deze formule

franchise vestigingen van DA drogist & parfumerie

Aantal vestigingen

2019:
210 zelfstandig
2020:
258 zelfstandig
2021:
8 eigen en 303 zelfstandig
Buitenland:
12 (abc-eilanden)

skyscraper-banner-website

Meer informatie  

Bent u geïnteresseerd in deze formule?

Vraag dan nu geheel vrijblijvend informatie aan.

Ja ik wil gratis informatie over
DA drogist & parfumerie