Op = Op Voordeelshop franchise formule

franchisen bij Op = Op Voordeelshop

Op = Op Voordeelshop richt zich op cosmetica, schoonmaak en wasmiddelen. De directie heeft aangegeven niet meer uit te breiden met franchise.Van Op = Op Voordeelshop hebben wij geen opdracht ontvangen om informatie-aanvragen te verwerken. Onbekend is of zij wel op zoek zijn naar ondernemers. Risico is daarom aanwezig dat u geen respons ontvangt. De hieronder genoemde formules zijn actief in dezelfde branche en hebben expliciet aangegeven op zoek te zijn naar ondernemers/franchisenemers. Ook bij hen kunt u vrijblijvend informatie aanvragen:

DA drogist & parfumerie
DA drogist & parfumerie DA is dé franchiseformule voor de zelfstandige drogisterij-ondernemer. DA staat voor deskundig en persoonlijk advies. Voor vriendelijke service en een…
Drogist Bewust Beter
Drogist Bewust Beter Drogist Bewust Beter (DBB) is een samenwerkingsverband van en voor ondernemers in de drogisterijbranche. DBB biedt een onderscheidend assortiment ondersteunt…


Op = Op Voordeelshop franchise informatie

Branche: -
Type samenwerking: Hard Franchise
Startjaar: Onbekend
Entreegeld:
Een éénmalige fee bij de start van de samenwerking die je moet betalen aan de franchisegever.
Staat in de Gids. Bestellen?
Franchisefee:
Periodieke vergoeding die je moet betalen aan de franchisegever voor de geleverde diensten/ondersteuning. Soms wordt het opgesplitst in een marketingfee, royalty of servicebijdrage.
Staat in de Gids. Bestellen?
Benodigd eigen vermogen:
Dat deel van de totale investering in je eigen Op = Op Voordeelshop dat je uit eigen geld en/of familielening moet financieren. Dit kun je dus niet lenen van de bank.
Onbekend
Totale investering:
De totale investering in je eigen Op = Op Voordeelshop. De totale investering kan bijv. bestaan uit je eigen vermogen en een lening van de bank.
Onbekend
Gem. omzet per vestiging: Staat in de Gids. Bestellen?
Gem. oppervlakte vestiging: Onbekend
Locatie omschrijving: Onbekend
Verzorgingsgebied: Onbekend
Training/opleiding: Staat in de Gids. Bestellen?
Inkoop: Staat in de Gids. Bestellen?
Aantal medewerkers: Staat in de Gids. Bestellen?

Delen:

Aantal vestigingen

2019:
2 eigen en 72 zelfstandig
2020:
2 eigen en 71 zelfstandig
2021:
10 eigen en 63 zelfstandig