Het Goed franchise formule

franchisen bij Het Goed

Het GOED is een landelijke kringlooporganisatie waarbij 21 kringloopwinkels zijn aangesloten. Het GOED zet zich samen met gemeenten en partners in voor werkgelegenheid en meer hergebruik van goederen. In totaal werken 800 medewerkers bij de winkels.Van Het Goed hebben wij geen opdracht ontvangen om informatie-aanvragen te verwerken. Onbekend is of zij wel op zoek zijn naar ondernemers. Risico is daarom aanwezig dat u geen respons ontvangt. De hieronder genoemde formules zijn actief in dezelfde branche en hebben expliciet aangegeven op zoek te zijn naar ondernemers/franchisenemers. Ook bij hen kunt u vrijblijvend informatie aanvragen:

Used Products
Used Products In- en verkoop van tweedehands artikelen, nieuwe artikelen en partij-goederen. Tevens bieden we een unieke terugkoopmogelijkheid aan. Klanten kunnen beschikken…


Het Goed franchise informatie

Branche: -
Type samenwerking: Hard Franchise
Startjaar: 1993
Entreegeld:
Een éénmalige fee bij de start van de samenwerking die je moet betalen aan de franchisegever.
Staat in de Gids. Bestellen?
Franchisefee:
Periodieke vergoeding die je moet betalen aan de franchisegever voor de geleverde diensten/ondersteuning. Soms wordt het opgesplitst in een marketingfee, royalty of servicebijdrage.
Staat in de Gids. Bestellen?
Benodigd eigen vermogen:
Dat deel van de totale investering in je eigen Het Goed dat je uit eigen geld en/of familielening moet financieren. Dit kun je dus niet lenen van de bank.
€ 5.000
Totale investering:
De totale investering in je eigen Het Goed. De totale investering kan bijv. bestaan uit je eigen vermogen en een lening van de bank.
Wordt in nader overleg vrijgegeven
Gem. omzet per vestiging: Staat in de Gids. Bestellen?
Gem. oppervlakte vestiging: 2.000 m²
Locatie omschrijving: B1
Verzorgingsgebied: Vanaf 15.000 inwoners
Training/opleiding: Staat in de Gids. Bestellen?
Inkoop: Staat in de Gids. Bestellen?
Aantal medewerkers: Staat in de Gids. Bestellen?

Delen:

Aantal vestigingen

2019:
26 zelfstandig
2020:
28 zelfstandig
2021:
29 zelfstandig