Cook & Co franchise formule

franchisen bij Cook & Co

Cook&Co is een retailketen in kookwinkels met reeds 28 winkels verspreid door Nederland én een webshop. Bij Cook&Co weten we dat koken net zo gezellig kan zijn als eten! Onze winkels staan bekend om culinaire inspiratie en smakelijke ideeën. De formule zal per 1 juni 2016 geleidelijk aan alle vestigingen sluiten zal zal alleen online verdergaan.Van Cook & Co hebben wij geen opdracht ontvangen om informatie-aanvragen te verwerken. Onbekend is of zij wel op zoek zijn naar ondernemers. Risico is daarom aanwezig dat u geen respons ontvangt. De hieronder genoemde formules zijn actief in dezelfde branche en hebben expliciet aangegeven op zoek te zijn naar ondernemers/franchisenemers. Ook bij hen kunt u vrijblijvend informatie aanvragen:

Expert
Expert Expert is een toonaangevende winkelformule op het gebied van home-elektronica. Binnen onze succesformule krijg je als (beginnend) ondernemer optimale ondersteuning…
Handyman
Handyman De verkoop van accessoires en onderdelen voor elektrische huishoudelijke apparaten alsook het bieden van complementaire diensten/services.
HiFi Klubben
HiFi Klubben Leverancier van audio -en video apparatuur aan particulieren en bedrijven.


Cook & Co franchise informatie

Branche: -
Type samenwerking: Hard Franchise
Startjaar: 2005
Lid NFV: Aspirant
Entreegeld:
Een éénmalige fee bij de start van de samenwerking die je moet betalen aan de franchisegever.
Staat in de Gids. Bestellen?
Franchisefee:
Periodieke vergoeding die je moet betalen aan de franchisegever voor de geleverde diensten/ondersteuning. Soms wordt het opgesplitst in een marketingfee, royalty of servicebijdrage.
Staat in de Gids. Bestellen?
Benodigd eigen vermogen:
Dat deel van de totale investering in je eigen Cook & Co dat je uit eigen geld en/of familielening moet financieren. Dit kun je dus niet lenen van de bank.
€ 15.000
Totale investering:
De totale investering in je eigen Cook & Co. De totale investering kan bijv. bestaan uit je eigen vermogen en een lening van de bank.
€ 75.000
Gem. omzet per vestiging: Staat in de Gids. Bestellen?
Gem. oppervlakte vestiging: Vanaf 200 m²
Locatie omschrijving: A1, A2
Verzorgingsgebied: Vanaf 100.000 inwoners
Training/opleiding: Staat in de Gids. Bestellen?
Inkoop: Staat in de Gids. Bestellen?
Aantal medewerkers: Staat in de Gids. Bestellen?

Delen:

Aantal vestigingen

2019:
28 zelfstandig
2020:
28 zelfstandig
2021:
24 zelfstandig